amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.121
- Πόντοι
- 22.785
δεν ξερω κυριε ζουράρι..
Ρέ σύ, γιά να μην έκπέμπουμε καυσαέρια.......
δεν ξερω κυριε ζουράρι..
ντάξ.. καπνιστή !Ρέ σύ, γιά να μην έκπέμπουμε καυσαέρια.......
Το στριφογυρίζεις συνεχώς..Και δε μου αρέσει να σε αφήνω να αναρωτιέσαι.
Ναι λοιπόν,αισθάνομαι προνομιούχος γιατί διάλεξα κάτι που με εξέφραζε από πιτσιρικά.
Ναι,αισθάνομαι προνομιούχος γιατί είναι μεγάλο πράγμα να αγαπάς αυτό που κάνεις και να πηγαίνεις με όρεξη στη δουλειά σου.
Ναι, ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ προνομιούχος όταν απολάμβανα κοινωνικής αποδοχής.
Ναι, ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ προνομιούχος όταν όταν σαν ένστολος είχα την ευνοική μεταχείριση των Σωμάτων Ασφαλείας.
Ναι, ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ προνονιούχος όταν τα χρήματα που επαιρνα μου εξασφαλίζαν μια άνετη οικογενειακή ζωή.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν βλέπω το συνάδελφό μου στο εξωτερικό να παίρνει τουλάχιστον τα διπλάσια χρήματα ΕΤΗΣΙΩΣ.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν με λέει ΜΑΛΑΚΑ ο Πρωθυπουργός της Χώρας μου.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν βγαίνει ο Ντεντιδάκης στην Τηλεόραση και μου λεει να ΣΚΑΣΩ γιατί θα πληρώνω μια ζωή τη Χούντα.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν εκμεταλλέυονται τα πολιτικά λαμόγια τις υπερεξουσίες τους και με εκβιάζουν να υπογράψω τις εξοπλιστικές συμβάσεις με αντάλλαγμα μια ευνοική μετάθεση.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν βλέπω να κλέβουν συνάδελφοί μου ψίχουλα-ενω τα λαμόγια κρατούν την πίτα- εξευτελίζοντας τον εαυτό τους και το ΟΠΛΟ.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν βλέπω την πλήρη απαξίωση των ΕΔ και εσας εδω να μας αμφισβητείτε
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν ο Υπουργός μου δεν με καλύπτει στις αναγκες μου αλλά αντίθετα μου λέει ότι ΠΑΙΔΙΑΡΙΖΩ.
Ελπίζω να σταματησεις τωρα να αναρωτιέσαι...
Ὁπωσδήποτε. Ὅπως θὰ καμαρώσουμε κι ἐσᾶς στρατηγὸν εἰς ἀνἀλογα - εἰκονικὰ - πεδία μαχῶν.
Μὲ παρεξηγήσατε, ἀνεφέρθην μόνον εἰς τὴν μεγάλην χρήσιν τῶν Η.Υ. έν τῇ έκπαιδεύσει τῶν στελεχῶν τοῦ συγχρόνου στρατεύματος καὶ τὴν μεμειωμένην πιθανότηταν πραγματικῆς συρράξεως
Τό θάρρος νά σᾶς ἀνακηρύξω πολέμαρχον τό ἔλαβα ὅταν ἐσεῖς μέ ἁπλοχεριά, τολμῶ νά εἰπῶ, χορηγούσατε τήν ἄποψη σᾶς περί τοῦ βαθμοῦ δυσκολίας τῶν πολεμικῶν ἀεροσκαφῶν,
Ἔ, ὅλοι ἔχομεν τὰς ἀδυνάτους πλευρὰς τοῦ χαρακτῆρος μας, ἄλλος τἠν μεγαλομανίαν, ἄλλος τὰς ἰδιαιτέρων προδιαγραφῶν ὑπάρξεις. Δὲν βαρύνεσθε...
τήν ἰδιοκτήτρια τοῦ Φ104,
Ἀναμένω.[/b]
Διαθέτω καί ἐγώ βέβαια τίς ἀδυναμίες μου, ὅμως δέν συμπεριλαμβάνονται σέ αὐτές ἡ μεγαλομανία καί οἱ ἐρωτικές σχέσεις μέ ὑπάρξεις ἰδιαιτέρων προδιαγραφῶν, τουλάχιστον ἄν τελοῦν εἰς γνώση μου. Ὅποτε θά πρέπει νά βρεῖτε κάποιες ἄλλες, ἄν ἐπιθυμεῖτε νά ἔχουμε κάτι κοινό,ἴσως τόν ἔντονο εγωισμό.
Μέχρι τότε διακόπτω τήν ἐπαφή μαζί σας καί παρακαλῶ, ἄν ἐπιθυμεῖτε τήν συνέχιση τῆς συζητήσεως νά μοῦ γνωρίσετε ἄλλο θρέντ γιά νά γίνει, διότι ἡ θεματολόγια τοῦ θρέντ ἀφορᾶ κάτι ἄλλο στό ὁποῖο ὅπως διαπιστώσαμε καί οἱ δύο δέν μποροῦμε νά συζητοῦμε ἰσότιμα.
Νιώθω ότι είμαι στην αρχαία αθήναΔὲν διαθἐτετε ἔντονον ἐγωισμὸν
Νιώθω ότι είμαι στην αρχαία αθήνα
Skunk Works και "Kelly" Johnson ειναι οι πραγματικοι ιδιοκτητες
αυτου που λετε.Ολοι οι αλλοι ειναι απλα κατοχοι,ή Ελληνες χειριστες
με μηδεμινες "απωλειες" στον τυπο...(οχι σαν κατι "κρεατα"
γερμανολλανδους φερ'ειπειν)
Επισης σας παρακαλω αγαπητε,μην ξαναεπαναλαβετε F 104
Ριγη διατρεχουν την πλατη μου
Αντρικο για αντρες!!!!!!
Ο Ολυμπος και ο Τιγρης (αρε Χαριλαε μεγα) "ανεβαζουν στοιχεια" απο το
ραφι τους,στην βιβλιοθηκη μου!!!!!
Φίλε μου, πιστεύω πως και οι δύο έχουμε την στοιχειώδη οξυδέρκεια για να καταλαβαίνουμε την διαφορά ανάμεσα στο Φ104 που όλοι εδώ καταλαβαίνουν πως πρόκειται για οδό και το F 104, έτσι δεν είναι;
Νιώθω ότι είμαι στην αρχαία αθήνα
Φυσικά και ΔΕΝ καλύφτηκα.Αλλά δεν έχει σημασία,ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει την άποψή του.αν συμφωνούσαμε όλοι δε θα υπήρχε λόγος να ανταλλάσουμε απόψεις ... ;)Μεγάλε,
Εδώ γράφουμε απόψεις και θέσεις, ανώνυμα. Προσωπικές αναφορές δεν έχουν νόημα, γιατί τις προσωπικές τέτοιες τις κάνει πρόσωπο, δεν έχει νόημα να τις κάνει ένα username. Είναι άτοπο.
Δε γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο, δε σε γνωρίζω, και άρα αυτά που θα σου πω δεν έχουν καμία προσωπική αιχμή εναντίον σου.
Στις προσωπικές σου εξομολογήσεις και έκφραση αισθημάτων όμως, πρέπει να δέχεσαι και τα αντίστοιχα των άλλων.
Πάρε τις απαντήσεις μου λοιπόν:
Ναι λοιπόν,αισθάνομαι προνομιούχος γιατί διάλεξα κάτι που με εξέφραζε από πιτσιρικά.
Και εξακολουθείς να είσαι (πιτσιρικάς). Από ωριμότητα εννοώ.
Ναι,αισθάνομαι προνομιούχος γιατί είναι μεγάλο πράγμα να αγαπάς αυτό που κάνεις και να πηγαίνεις με όρεξη στη δουλειά σου.
Ξέρεις υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ που βρίσκονται στην ίδια θέση. Δεν αποτελείς εξαίρεση.
Ναι, ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ προνομιούχος όταν απολάμβανα κοινωνικής αποδοχής.
Εδώ υπάρχει κάτι νοσηρό. Δε ξέρω τι εννοείς ακριβώς με το "κοινωνική αποδοχή", αλλά αν εννοείς ότι φορώντας στολή και γαλόνια θα χτυπήσεις πλουσιότερη νύφη, θα σε καλούν στα μεγάλα σαλόνια, θα, θα, θα, κάπου χάνεις και έχεις πρόβλημα.
Ξέρεις, η κοινωνική αποδοχή πρέπει να είναι άσχετη με την επαγγελματική θέση. Αν ήταν, ο Βγενόπουλος θα έπρεπε να μας έχει γαμήσει όλες, ο Neil Armstrong που πήγε στο φεγγάρι πρώτος επίσης, και ο Κιουρί και ο Αϊνστάϊν να έχουν παιδιά με τις μισές γυναίκες του πλανήτη ο καθένας.
Το αν σε θέλει και σε αποδέχεται η κοινωνία γύρω σου δεν έχει να κάνει με το τι γαλόνια φοράς, έχει να κάνει με την ποιότητα του ανθρώπου που είσαι. Ας φοράς και τη στολή του Ταχυδρομικού Διανομέα, ή του Οδοκαθαριστή.
Ξαναδές το λοιπόν αυτό το θέμα, γιατί αν αυτός ήταν ο λόγος που έγινες ναύαρχος, έχεις αποτύχει.
Ναι, ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ προνομιούχος όταν όταν σαν ένστολος είχα την ευνοική μεταχείριση των Σωμάτων Ασφαλείας.
Εδώ κι αν θέλεις χέσιμο. Δηλαδή περνάς με κόκκινο και ΑΞΙΩΝΕΙΣ σαν άνθρωπος να στη χαρίσει ο μπάτσος? Να το κλασσικό παράδειγμα νοοτροπίας που δείχνει γιατί η χώρα πάει όπως πάει…
Ναι, ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ προνονιούχος όταν τα χρήματα που επαιρνα μου εξασφαλίζαν μια άνετη οικογενειακή ζωή.
Αυτό δεν είναι κακό. Όλοι μας αισθανόμαστε ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ (και όχι προνομιούχοι) όταν αποδεικνύουμε στον εαυτό μας ότι κάτι πετύχαμε. Ισχύει και για το εισόδημα.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν βλέπω το συνάδελφό μου στο εξωτερικό να παίρνει τουλάχιστον τα διπλάσια χρήματα ΕΤΗΣΙΩΣ.
Η σύγκριση είναι ατυχής. Εξωτερικό είναι και οι ΗΠΑ, εξωτερικό είναι όμως και η Λιθουανία, και η Λιβύη, και η Αλβανία. Σε σύγκριση με αυτούς, ΠΩΣ είναι ο μισθός σου? Εδώ γεννήθηκες, εδώ μεγάλωσες, εδώ θέλεις να ζήσεις, θα λουστείς (όπως και όλοι μας) τα καλά και τα κακά του τόπου. Αν δε σ’ αρέσει, κάνε αυτό που έχουν κάνει περίπου 5 εκ. Έλληνες από το 1950 μέχρι σήμερα.
Μετανάστευσε.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν με λέει ΜΑΛΑΚΑ ο Πρωθυπουργός της Χώρας μου.
Δε νομίζω ότι αυτό θα έπρεπε να σε απασχολεί. Και μένα με έχουν πει μαλάκα. Και λοιπόν?
Και ποιος είναι αυτός που το είπε? Και γιατί αυτός είναι λιγότερο μαλάκας από σένα?
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν βγαίνει ο Ντεντιδάκης στην Τηλεόραση και μου λεει να ΣΚΑΣΩ γιατί θα πληρώνω μια ζωή τη Χούντα.
Αυτό, φίλε, είναι μια κληρονομιά που (δυστυχώς) θα την κουβαλάς. Δε φταις εσύ, αλλά θα σε βαραίνει. Όπως το Γερμανό τον βαραίνει ο Χίτλερ. Δυστυχώς, αδέρφια σου αξιωματικοί ήταν αυτοί που την έκαναν το 1967, και είναι (ακόμα) νωρίς για να ξεχαστεί το πράμα.
Δε ξέρω ποιος είναι ο Ντεντιδάκης (δε μου λέει κάτι το όνομα), αλλά καταλαβαίνω τι εννοείς.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν εκμεταλλέυονται τα πολιτικά λαμόγια τις υπερεξουσίες τους και με εκβιάζουν να υπογράψω τις εξοπλιστικές συμβάσεις με αντάλλαγμα μια ευνοική μετάθεση.
Αν ΟΛΟΙ οι συνάδελφοί σου σκεφτόντουσαν έτσι, τότε ΚΑΝΕΙΣ δε θα υπέγραφε, και οι δουλειές του πολιτικού δε θα γινόντουσαν. Όμως δεν είναι. Αναγκαστικά, μπαίνεις και συ στο καζάνι των αξιωματικών, και βγαίνει ο μέσος όρος αξίας (ακεραιότητας, κλπ). Αυτός σε χαρακτηρίζει. Αν ήταν ένας, ή 5 αυτοί που είναι επιδεκτικοί στο να υπογράφουν, θα τους είχατε απομονώσει και εξοβελίσει. Φαίνεται όμως ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μόνο τόσοι. Φαίνεται ότι είναι πολλοί παραπάνω. Η πλειοψηφία ίσως. Οπότε αυτοί είστε. Μπορεί προσωπικά εσύ να αποτελείς εξαίρεση. Όμως ανήκεις σε αυτό το καζάνι, και ως στοιχείο του καζανιού θα αντιμετωπίζεσαι. Δυσάρεστο, αλλά that’s it. Αν δε το αντέχεις, σήκω και φύγε μουτζώνοντας το καζάνι. Φαίνεται πως το αντέχεις όμως.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν βλέπω να κλέβουν συνάδελφοί μου ψίχουλα-ενω τα λαμόγια κρατούν την πίτα- εξευτελίζοντας τον εαυτό τους και το ΟΠΛΟ.
Είδες? Αν δεν έκλεβαν ψίχουλα αλλά καρβέλια θα αισθανόσουν καλύτερα? Σε στενοχωρεί δηλαδή ότι ΑΛΛΟΙ είναι τα καλά λαμόγια, και οι δικοί σου ψιλικατζήδες?
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν βλέπω την πλήρη απαξίωση των ΕΔ και εσας εδω να μας αμφισβητείτε
Δεν υπάρχει πλήρης απαξίωση. Αλλά ούτε και πλήρης αποδοχή. Όλα αυτά που είπαμε (και εγώ, και εσύ, και άλλοι εννοώ) πιο πάνω, δίνουν την εικόνα. Χαρμάνι είναι οι απόψεις, βγάλε το μέσο όρο.
Όσο για το "εδώ", σου είπα, το "εδώ" έχει το πλεονέκτημα της ανωνυμίας, άρα και της ειλικρίνειας, σου λέω δηλαδή πράματα που ΔΕ ΘΑ ΣΤΑ ΕΛΕΓΑ (ίσως) αν σε γνώριζα σε μια "κοινωνική συναναστροφή" πρόσωπο με πρόσωπο. Αυτή είναι η αλήθεια, γυμνή, σεβάσου την.
Οχι,ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ όταν ο Υπουργός μου δεν με καλύπτει στις αναγκες μου αλλά αντίθετα μου λέει ότι ΠΑΙΔΙΑΡΙΖΩ.
Κατ’ αρχήν χώνεψε ότι ο Υπουργός σου είναι υπάλληλος του ΔΝΤ. Σου λέει λοιπόν ότι πρέπει να σου πει με βάση τις εντολές του αφεντικού του.
Δεύτερον, δε πα να σου λέει ότι μαλακία θέλει? Και ποιος είναι αυτός (εδώ ξαναϊσχύουν όσα σου έγραψα πιο πάνω για τον άλλο που σε είπε μαλάκα) που "στη λέει"? Ένας μαλάκας και μισός είναι.
Τρίτον (και δυστυχώς), αυτά που ζητάς ΔΕΝ ΕΧΕΙ να στα δώσει. Ας αφήσουμε στην άκρη τους λόγους για τους οποίος δεν έχει (π.χ. το ότι οι προηγούμενοι συνάδελφοί του τα έφαγαν), και ας επικεντρωθούμε στο σημερινό γεγονός: ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
Οπότε δώσε σημασία σε αυτό (το λόγο για τον οποίο δεν έχει) και άσε το αν σου είπε ότι παιδιαρίζεις, ή ότι έκανες κακάκια στο βρακί σου, ή ότι είσαι κακό νινί. Δεν έχουν σημασία. Δεν έχουν, γιατί ΟΛΑ αυτά απαντιώνται με ένα "Και ποιος είσαι εσύ βρε μαλάκα που θα μου πεις ότι παιδιαρίζω", και λήγει το θέμα.
Η ουσία είναι αλλού.
Ελπίζω να κάλυψα επαρκώς τη θέση σου.