Για να βάλω λοιπόν τα πράγματα στη θέση τους, μια που μερικοί προτιμούν να τρέχει η γλώσσα τους παρα να σκέφτονται πρώτα τι θα πουν...
Για αρχή φίλε gabadoo να πω οτι συμμερίζομαι ΑΠΟΛΥΤΑ τις αρχές που έχεις κατα καιρούς εκφράσει περι Ιστορίας, Ελληνισμού, Αγωγής και Ελληνικού τρόπου φέρεσθε. Συμφωνώ και στηρίζω. Επειδή όμως έχω γεννηθεί και μεγαλώσει μέσα στην οικογένεια της ΠΑ, επειδή ο πατέρας μου (απόστρατος Ταξχος (Ι) με εμπειρία χιλιάδων ωρών) έχει περάσει από το οργανόγραμμα αρκετών μοιρών, έχει διοικήσει ΠΜ, έχει, εχει, έχει... επειδή ο κατα 2 χρόνια μεγαλύτερος αδερφός μου ακολούθησε τα χνάρια του και είναι αξκός (Ι) της ΠΑ και
ΑΥΤΗ τη στιγμή ο ΑΕ μιας από τις μοίρες των δίλιτρων (θες να μάθεις και σε ποιά? αν είσαι αυτός που λες οτι είσαι - λέμε τώρα) με επίσης χιλιάδες ώρες στο "τυροπιτάκι" κι επειδή ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ μπορούν να με εντυπωσιάσουν πλέον και επειδή έχω ΒΑΡΕΘΕΙ να συναντώ παπατζήδες που ΝΟΜΙΖΟΥΝ πως πετάνε επειδή είδαν μια ταινία δράσης κι έχουν απωθημένο το παιδικό τους όνειρο...
...επειδή λοιπόν... κάτι ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ! Καταλαβαίνεις?
Για τον εαυτο μου οσο αφορα δεν θα ελεγα "απροσεκτος κι αφηρημενος",αλλα για βιαστικο στο να ποσταρει κατι που δεν το ειδε ολο
ΟΚ τα λάθη είναι ανθρώπινα. Όλοι έχουμε κάνει.
αληθεια οι λεξεις throttle και stick τι σημαινουν
Το "
μανέτα ισχύος" και το "
χειριστήριο ελέγχου επιφανειών" θα σου καθόταν πιο βολικό?Ας είναι. Δεν περίμενα "
χειριστής" να κοιτάει τα πιο απλά (αυτά που κι ένας πρωτοετής Ίκαρος θεωρεί ως 2η φύση του) με απορία.
Η ληψη δεν εχει γινει απο "χελμετ μαουντεντ καμερα" που στο βιντεο δεν φαινεται πουθενα να ειναι "μαουντεντ,αλλα απο eyecam
"
Helmet mounted" camera, ΕΙΝΑΙ η eyecamera! Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις?
μην με ρωτατε τι σημαινει αυτο....δεν ξερω...
Δεν έλπιζα....
Εδω δεν μιλαμε για " εταιρειες-ιδιοκτητες" ,"χειριστες με χιλιαδες ωρες πτησης" ,και ζωντανους θρυλους υπο εξαφανιση και λοιπες αερολογιες,αλλα για τον "τρελλο" Γιανκη Bob Button και που φυσικα το παλιαλογο ειναι ΔΙΚΟ ΤΟΥ-ΚΑΤΑΔΙΚΟ ΤΟΥ,του κοστισε 90.000 δολλαρια απο τοτε που το πηρε απο το τελευταιο ιδιοκτητη ,ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΙΖΕΙ ΟΠΩς ΑΥΤΟς ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ,πετωντας το και με ενα χερι σε αλλα βιντεο. Βλακειες και ερασιτεχνισμους....χμ και 250.000 μαλακες στο Reno air series τι πανε να δουν;
Ορθόν ναι δεχομαι πως ένας τρελαμένος που αγαπάει τρελά το Μustang, τα έσκασε και πήρε δικό του μοτόρι. Το 99% των περιπτώσεων είναι α/φη συλλόγων που προωθούν την αεροπορική ιδέα. Συμπτωματικά... έχουν για πρόεδρο ματσωμένους που (ίσως) τα πετούν κιόλας. Σε καμία περίπτωση όμως ΚΑΝΕΙΣ δεν θα ρισκάρει ΟΥΤΕ τη ασφάλεια του "
θρύλου", ούτε τη ζωή των 250.000 (οι "
μαλακες" όπως τους είπες) που βρίσκονται από κάτω και παρακολουθούν.
Απορώ πως δηλώνει προφέσορας κάποιος... όταν αγνοεί τα βασικά. Απορώ πως θέλει κανείς να περάσει την εικόνα πχ "
είμαι ο γαμάω και στον ελευθερο χρόνο μου τρέχω στην F1 κι έχω τον Σουμάχερ για να τρώει τη σκόνη μου"... όταν ΔΕΝ γνωρίζει τι σχήμα έχει το τιμόνι...! Απορώ!
ΛΑΘΟΣ! Ο "γάτος" πετάει ΑΚΟΜΗ και ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να στολίζει τους ουρανούς...
Πεταει;
Που;
Το 'ξερα οτι θα ρωτήσεις. Ναι σύμφωνα με το λιnk που διάβσες (αλήθεια από εκεί αντλείς τις γνώσεις σου?) αναφέρεται ότι: "
The F-14 will officially retire in September 2006, after 32 yεars of service to the fleet"...
...όμως το F14 δεν πέταξε MONO για τον "fleet"!
Nαι, ΠΕΤΑΕΙ ΑΚΟΜΗ! Με την ΙΙAF. Nα σου εξηγήσω ΤΙ είναι η IIAF επιστρέφοντας (ξανά) στα βασικά, ή γνωρίζεις πως το USN δεν ήταν ο μοναδικός χρήστης του αφους?
Φιλε Xristoss κατα πρωτον,συγνωμη που δεν ειδα το ποστ σου,ωστε να σου απαντησω και δευτερον δεν ειμαι "πιλοτος",οπως λες.
Τώρα μάλιστα! Τώρα ναι! Να, και μια ΑΛΗΘΕΙΑ! Επιτέλους! Πες το απο την αρχή φίλε μου gabadoo, δεν είναι ντροπή! Π
ες "δεν ειμαι πιλοτος". Γράφοντας όμως σχόλια τύπου "
θυμάμαι μια φορά που με είχε εγκλωβίσει στα σκοπευτικά του ένας Τουρκος... ευτυχώς είχα καλό ζευγάρι και μ' εσωσε" (καθώς και άλλα ανάλογου ύφους)
βγαλμένα από φαντασία... και πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες, δεν είναι και ότι καλύτερο! Εκτός κι αν θεωρείς την συζήτηση εδω μπουρδέλο, όπως ο τίτλος του forum. Φιλε gabadoo ......ΦΙΛΙΚΑ
Εσυ μιλάς βάσει ποιας εμπειρίας και ποιας γνώσης; Επίσης, έτσι μιλάς γενικά ή απλά ήθελες να προσβάλλεις;
Αν μου επιτρέπετε μια μικρή ανάμιξη :
Pathfinder: Το ύφος σου ρε φίλε.....ήταν ανάγκη να είναι τοσο ειρωνικό ; Ο gabadoo είναι αξιοπρεπέστατος....και δεν απαντάει έτσι σε κανέναν...για να του αξίζει τέτοια μεταχέιρηση.
Enforcer και TheBlade, ελπίζω τα παραπάνω να καλύπτουν τις ερωτήσεις σας.