‘’Πεδινό πυροβολικό μου λες’’ ακούω τι όπλα έχει και αφού είσαι και ξερόλας θέλω να μάθω και μονάδες του ΕΣ.
Επειδή τις θέλεις τις απαντήσεις σου, τις γουστάρεις, τις έχεις ανάγκη, σου χρειάζονται ρε παιδί μου... ρίξε
www.army.gr/structure/eg/dieuthinseis/dpb/Oplika_M56_105mm.htm]ΕΔΩ[/url] κι
www.army.gr/structure/eg/dieuthinseis/dpb/Oplika_M101_105mm.htm]ΕΔΩ[/url] μια ματιά (μήπως και ξεστραβωιθείς) ΠΕΔΙΝΟ πυροβολικό του ΕΣ - που υφίσταται
ΣΗΜΕΡΑ. Απλά να σου πω, οτι ξένοι στρατοί, επίσης ΝΑΤΟικοί και πιο δυνατοί (αριθμητικά) του ΕΣ, διατηρούν επίσης αντίστοιχο οπλοστάσιο. Ε, πως να το κάνουμε... το 105mm διαμέτρημα δεν το λες ούτε "
μέσο", ούτε "
βαρύ". Τράβα λοιπόν εσύ τώρα να μιλάς για (τάχα) κατάργηση κι άλλες ιστορίες από την κρύπτη.
το VELOS που υπηρέτη μην είσαι και τόσο σίγουρος αλλά ξέχασα εσύ είσαι ο ξερόλας.
Εάν ΕΣΥ υπηρέτησες την στρ/κή σου θητεία στο ΠΒ και είχατε "Velos" (στην ουσία Skyguard όπως αναφέρθηκε πριν)... [size=12pt]σε ΑΛΛΟ ΣΤΡΑΤΟ υπηρέτησες![/size] Το Πυροβολικό, ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ του δεν είχε "Velos". Τα "Velos" ανήκουν κι ανήκαν ΠΑΝΤΑ στην δκ/ση αεράμυνας της ΠΑ και ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ στον Στρατό Ξηράς. Τέλος!
Ρίξε τώρα μια ματιά να δεις
www.haf.gr/media/velos_01.jpg]ΕΔΩ[/url] το "
Velos" (συνδυασμός εκτοξευτή Sparrow, δίδυμου πυροβόλου Oerlicon και μονάδας ραντάρ) που λες οτι υπηρέτησες (προφανώς σε άλλη χώρα και σε άλλο στρατό διότι το Πυροβολικό του Ελληνικού Στρατού ΟΥΤΕ το έχει, ΟΥΤΕ το είχε ποτέ! Μήπως και φρεσκάρεις την σκουριασμένη μνήμη σου.
Προτείνω τώρα να ηρεμήσεις, μπας και καταλάβεις οτι εδώ μέσα γράφουν άνθρωποι που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και ασχολούνται επαγγελματικά με το αντικείμενο κι όσο και να χτυπιέσαι να καλύψεις τεχνιέντως με κουταμάρες κι αηδίες προηγούμενες μπαρούφες που εκσφενδόνιοσες, τα γραπτά σου μένουν! Κόψε λοιπόν τα ναρκωτικά και τον πολύ Λιακόπουλο, διότι σε χαλάνε. Επιπλέον, εάν παρεξηγήθηκες που σου είπα οτι έχεις γράψει σκουπίδια και ασυναρτησίες, μην κατηγορείς εμένα - τον εαυτό σου να κατηγορείς που τα έγραψες. Αν τα συμπτώματα συνεχίσουν, πάρε μια αντιβίωση των 500mg και τρέχα γρήγορα στην "
Ευα trans" (σε αυτήν δεν έγραφες public κιόλας για να κλείσεις ραντεβού μαζί της?) ή στο φινάλε τρέχα να συνδράμεις με τις πολύτιμες γνώσεις σου το thread "
τραβέλια με προσόντα", το οποίο μάλλον είναι το αγαπημένο σου. Αφού κι εσύ ο ίδιος ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ οτι όσα έγραψες (ειδικά στο παρόν θεμα) δεν χρήζουν σοβαρότητας και είναι βγαλμένα από το μυαλό σου, μην τα μπλέκεις περισσότερο διότι "
όποιος μπλέκει με τα πίτουρα...", ξέρεις τι παθαίνει! Κι αφού το ξέρεις... πάλι συνεχίζεις και κωλοτρίβεσαι στα θέματα για τραβέλια και trans! Ε, τι να σου πούμε πια!