Νέα

Πολεμική Αεροπορία/Αεροπλάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gabadoo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 176K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
τοτε ας επαναφερουμε τα f5 που δεν ειχαν καν ρανταρ, μπορει να πεσει jamming

τωρα αυτο το εγραψες για σοβαρο η για αστειο?

εαν ειναι για αστειο , μαζι σου! και οντως εχει πολυ πλακα να το σκεφτομαστε.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Τα οποία δεν πήραμε ουτε αυτα.

ε τοτε τι επελεξε ΛΟΙΠΟΝ????
οτι μαλακια θελει ο καθενας πεταει!

-τα πηραμε?
-ΟΧΙ!
-ε, τοτε δεν επιλεχθηκε τιποτε. αει με το καθε κλωναρι εδωμεσα!

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Ενω τώρα ας πούμε δε μπορουν να σου τυφλωσουν τα ρανταρ, να σου τζαμαρουν τις επικοινωνιες η να δωσουν τις συχνωτητες των πυραυλων στοτς αντιπαλους για να τους ριχνουν (οπως ειχαν κανει με τους εξοσετ οι γαλλοι στα φωκλαντς). Λες και αμα παμε ποτε για πολεμο δε θα εχουν δωσει το οκ οι αμερικανοι.

Βεβαια αμα γυρίσουμε στις σπαθες και τους γκραδες δεν υπάρχει προβλημα, αυτα δεν παιρνουν παρεμβολες...

δεν ξερω καν αν πρπει να απαντησω σε αυτο...

ΜΠΟΡΟΥΝ!
αρα χωσε αλλα 148δις -που δεν περισσευουν απο πουθενα πια- για να εχεις μια ...το ιδιο αναποτελεσματικη αεραμυνα.
styrofoam αντι φαιας ουσιας.
αχ...

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
δεν ξερω καν αν πρπει να απαντησω σε αυτο...

ΜΠΟΡΟΥΝ!
αρα χωσε αλλα 148δις -που δεν περισσευουν απο πουθενα πια- για να εχεις μια ...το ιδιο αναποτελεσματικη αεραμυνα.
styrofoam αντι φαιας ουσιας.
αχ...

Εσυ φιλε δε κινδυνευεις παντως σαν το f35, σε εχουν τζαμαρει ηδη.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.635
Πόντοι
506
Ενω τώρα ας πούμε δε μπορουν να σου τυφλωσουν τα ρανταρ, να σου τζαμαρουν τις επικοινωνιες η να δωσουν τις συχνωτητες των πυραυλων στοτς αντιπαλους για να τους ριχνουν (οπως ειχαν κανει με τους εξοσετ οι γαλλοι στα φωκλαντς). Λες και αμα παμε ποτε για πολεμο δε θα εχουν δωσει το οκ οι αμερικανοι.

Βεβαια αμα γυρίσουμε στις σπαθες και τους γκραδες δεν υπάρχει προβλημα, αυτα δεν παιρνουν παρεμβολες...
Τι ειχαν κανει οι Γάλλοι? Απο τους 5 εξοσετ οι τέσσερις βρηκαν στοχο. Και η καταρριψη του 5ου απο αντιεροπορικο πυροβόλο ακομα αμφισβητειται.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Τι ειχαν κανει οι Γάλλοι? Απο τους 5 εξοσετ οι τέσσερις βρηκαν στοχο. Και η καταρριψη του 5ου απο αντιεροπορικο πυροβόλο ακομα αμφισβητειται.

Ειχε ακουστει οτι εδωσαν συχνοτητες στους αγγλους. Σίγουρα δε θα το παραδεχοντουσαν. Παντως νομιζω οτι δεν ειχε σκασει κανενας, και το σεφιλντ(?) φωτια πήρε από τα καυσιμα, δεν επαθε ζημια από την κεφαλη...

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.635
Πόντοι
506
Ειχε ακουστει οτι εδωσαν συχνοτητες στους αγγλους. Σίγουρα δε θα το παραδεχοντουσαν. Παντως νομιζω οτι δεν ειχε σκασει κανενας, και το σεφιλντ(?) φωτια πήρε από τα καυσιμα, δεν επαθε ζημια από την κεφαλη...
4/5 δεν εξερράγησαν. Φαντάζομαι οτι οι νεοτερες εκδόσεις θα εχουν βελτιωθεί.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Ναι λογω κρισης, ευτυχως. 60+30 ηθελε ο κινεζος. Θα επεφταν τρελες μιζες για το δεινοσαυρο...

υπηρξε εστω και μια εξοπλιστικη (ή μη) δαπανη για την οποια ΔΕΝ ζητηθηκε ή δοθηκε (παχειά) μιζα,
στην ελλαδα, ever?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

υπηρξε εστω και μια εξοπλιστικη (ή μη) δαπανη για την οποια ΔΕΝ ζητηθηκε ή δοθηκε (παχειά) μιζα,
στην ελλαδα, ever?
2006 Μέλος επιτροπής Π/Θ Στροβιλοκινητήρων για Φ/Γ τ. S ...
Κατακυρωνουμε στον φθηνότερο -WARTSILLA- και το ιδιο βραδυ χτυπαει το κουδουνι του σπιτιου μου ενας courrier και μου αφηνει ενα δεμα...Το ανοιγω και βλεπω 12 κρασια ανωτερης ποιότητας με μια καρτα απο τη WARTSILLA...
Το επόμενο πρωί, παιρνω τφ την υπευθυνη Π/Θ της WARTSILLA και της λεω  τι ειναι αυτα? "-Ενα δωρακι για την κατακύρωση" μου λεει...
Οι φωνες μου ακουστηκαν στη Σαλαμίνα!Εστειλα πισω τα κρασιά,απέσυρα την υπογραφή μου και αναγκασα τον Πρόεδρο να επαναλάβει τη διαδικασία..
Μετα απο 3 μηνες,ξαναγινε ο διαγωνισμός,χωρίς εμενα μελος και κατακυρωθηκε κανονικα στη WARTSILLA...
Aυτα τα ωραία...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.745
Πόντοι
9.931
Τέτοια γίνονταν και λογικά γίνονται ακόμα ισως σε μικροτερη κλιμακα λογω κρισης. Θυμάμαι την εταιρία του φίλου μου που ειχε κερδίσει διαγωνισμό να αναβαθμιση το ηλεκτρολογικό/τηλεπικοινωνιακό υλικό σε κάποια στρατόπεδα και αεροδρόμια και εκει έφυγαν κάτι δωράκια σε καραβανάδες αλλα οχι χρήμα μονο υλικά αγαθά π.χ. laptop.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
2006 Μέλος επιτροπής Π/Θ Στροβιλοκινητήρων για Φ/Γ τ. S ...
Κατακυρωνουμε στον φθηνότερο -WARTSILLA- και το ιδιο βραδυ χτυπαει το κουδουνι του σπιτιου μου ενας courrier και μου αφηνει ενα δεμα...Το ανοιγω και βλεπω 12 κρασια ανωτερης ποιότητας με μια καρτα απο τη WARTSILLA...
Το επόμενο πρωί, παιρνω τφ την υπευθυνη Π/Θ της WARTSILLA και της λεω  τι ειναι αυτα? "-Ενα δωρακι για την κατακύρωση" μου λεει...
Οι φωνες μου ακουστηκαν στη Σαλαμίνα!Εστειλα πισω τα κρασιά,απέσυρα την υπογραφή μου και αναγκασα τον Πρόεδρο να επαναλάβει τη διαδικασία..
Μετα απο 3 μηνες,ξαναγινε ο διαγωνισμός,χωρίς εμενα μελος και κατακυρωθηκε κανονικα στη WARTSILLA...
Aυτα τα ωραία...

Συγχαρητηρια !
Ειστε ο.... 1/100.000 που το εκανε αυτο!

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Τα νέα radar περνάνε black box και white box testing.
Που σημαίνει ότι είναι ήδη δοκιμασμένα για jamming.
Δεν είμαστε πλέον στο σωτήριο έτος 1947.
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Φανταζομαι ολοι εσεις οι καυλωμενοι υπερμαχοι με την "δικτυωση" των μαχητικων εχετε σκεφτει οτι οταν πας να εμπλακεις σε πολεμο, "εντελως' ξαφνικα η δικτυωση δεν θα μπορεσει να δουλεψει διοτι θα εχει μπλοκαριστει απο καποιο συστημα επιλεκτικης καταρευσης των επικοινωνιων (και αλλων αντιστοιχωνν συστηματων δικτυωσης)

Η δικτυωση ειναι σουπερ αν εισαι ΗΠΑ και ελεγχεις εσυ ολη την μερια του παιχνιδιου σου.
Αυτη την δικτυωση που πουλανε μεσω των πανακριβου φ35 θα την καθιστουν αχρηστη "κατ επιλογην" (οπως ο ΟΤΕ!) στις αψιμαχιες που θελουν να ελεγξουν το αποτελεσμα τους.

Χεστηκαν αν η Ολλανδια κανει κατι, γιατι δεν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να κανει κατι η Ολλανδια.
Ομως εαν αρπαξουν τα απιστευτα δις απο χωρες οπως η ελλαδα, τουρκια ε, τοτε θα ηθελαν να εχουν _ΚΑΙ_ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ εαν οι μαλακοκαυληδες στους οποιους ξεπουλησανε την σουπερ τεχνολογια αποφασισουν να επιχειρησουν με τροπο που αντιβαινει στα δικα τους συμφεροντα της εποχης και στιογμης εκεινης.

Ε, τζιμανια? Το 'χετε σιγουρα σκεφτει ετσι?
Ας αναρωτηθουμε ολοι γιατι οι Ισραηλινοι εβαλαν στα Φ35 δικα τους λογισμικα και ηλεκτρονικα...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Συγχαρητηρια !
Ειστε ο.... 1/100.000 που το εκανε αυτο!
Ευχαριστω φιλε αλλά..Τι βγηκε?Ξαναεγινε ο διαγωνισμός και κατακυρωθηκαν τα υλικα στην εταρεία..Θα πηρε καποιος αλλος τα κρασακια ή και κατι άλλο-πχ laptop που ειπε και ο φιλος παραπάνω-κι εγω εμεινα με την ηθική μου ψηλα και τα συγχαρητηρια τα δικά σου..
Ενω αμα ενεδιδα σε κατι αλλες θεσεις σαν Προεδρος πια,τωρα θα ειχα λυσει το οικονομικό προβλημα της οικογένειας...
Δεν μετανιωνω όμως,τουλαχιστον βλεπω τους συναδελφους με ψηλά το κεφάλι...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.745
Πόντοι
9.931
Ας αναρωτηθουμε ολοι γιατι οι Ισραηλινοι εβαλαν στα Φ35 δικα τους λογισμικα και ηλεκτρονικα...

Οι Ισραηλινοί το έχουν κάνει επίσης στα F-16, F-15 και Apache, γενικα τα ηλεκτρονικά τον ισραηλινών τεχνολογικά είναι αρκετά μπροστά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom