Νέα

Πωλείται σπαθί του 1820

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pigorapistis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
ααχχχχ

ευτυχως που υπαρχουν κ οι ρεπλικες κ χαιρομαστε κι εμεις :P

το ξίφος Μουραμάσου είναι πολύ πιο ακριβό από δεκαχίλιαρο (είναι συλλεκτικό)
πολύ πιο ακριβότερο είναι το Μουσαμούνε και το Αμακούνι σχεδόν ανεκτίμητο.
όλα αυτά μπορούν να αγοραστούν μόνο από ανθρώπους που αναρωτιόνται τι είναι το 500άρικο (τώρα που το λέω και εγώ  αναρωτιέμαι τι είναι, για τους αντίθετους όμως λογους)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
όλα αυτά μπορούν να αγοραστούν μόνο από ανθρώπους που αναρωτιόνται τι είναι το 500άρικο (τώρα που το λέω και εγώ  αναρωτιέμαι τι είναι, για τους αντίθετους όμως λογους)

[size=2pt]δεν εχω δει απο κοντα 500αρικο απ οτι θυμαμαι [/size]   :rolleyes: :rolleyes:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δε μιλησα για αυθεντικο ξιφος μουραμασου,αλλα για λεπιδα "τυπου" μουραμασου.
για κατασκευασμενη κατοπιν παραγγελιας ρεπλικα!!!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
δε μιλησα για αυθεντικο ξιφος μουραμασου,αλλα για λεπιδα "τυπου" μουραμασου.
για κατασκευασμενη κατοπιν παραγγελιας ρεπλικα!!!

τότες δεν έχω να πω τίποτις. (περίεργο αυτό...)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
1.541
Πόντοι
2.357
όλα αυτά μπορούν να αγοραστούν μόνο από ανθρώπους που αναρωτιόνται τι είναι το 500άρικο (τώρα που το λέω και εγώ  αναρωτιέμαι τι είναι, για τους αντίθετους όμως λογους)
Πρεπει να εχει την τρελα και το μερακι που λεμε για να αγορασει κανεις κατι τετοιο....
Αλλα φανταζομαι ειναι και ενα ειδος επενδυσης....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.374
Πόντοι
25.467
μου έχουν δείξει  το πρώτο αλλά ακόμη αμφιβάλω πως ήταν αυθεντικό.

[size=2pt]Το μόνο αυθεντικό "κατάνα" που έχω δει, το είδα στο Σινοϊαπωνικό Μουσείο της Κέρκυρας.[/size]

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Πρεπει να εχει την τρελα και το μερακι που λεμε για να αγορασει κανεις κατι τετοιο....
Αλλα φανταζομαι ειναι και ενα ειδος επενδυσης....

Πρόεδρε προς Θεού μην χαραμίσεις τα λεφτά σου σε τέτοιου είδους επένδυση

Καλύτερα να αναμένουμε κανα εξάμηνο ακόμη, να αγοράσουμε τζάμπα τα απούλητα :dancing: :dancing: :dancing:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
[size=2pt]Το μόνο αυθεντικό "κατάνα" που έχω δει, το είδα στο Σινοϊαπωνικό Μουσείο της Κέρκυρας.[/size]

αφού ήταν/είναι σε μουσείο πίστευω πως θα είναι αυθεντικό και όχι τουριστική έκδοση.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.374
Πόντοι
25.467
αφού ήταν/είναι σε μουσείο πίστευω πως θα είναι αυθεντικό και όχι τουριστική έκδοση.

Το ίδιο πιστεύω και εγώ. Ήταν ένα από τα πιό δημοφιλή εκθέματα μαζί με μια πανοπλία.

OP
OP
P

pigorapistis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
εικόνα υπάρχει;
υπάρχει πιστοποιητικό γνησιότητας ώστε να αποδεικνύει ότι είναι του 1820 και όχι μεταγενέστερο αντίγραφο;

Υπαρχει εικόνα, απλά πρέπει να την ανεβάσω, πιστοποιητικό δεν υπάρχει, μόνο η βεβαίωση από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη(υλλέκτη από το εξωτερικό) για την παλαιότητά του. Και επειδή έχω συγκρίνει το δικό μου με αντίστοιχα από ξένα σαιτ, μάλλον είναι του 1820 περίπου.Και δεν είναι ρέπλικα φυσικά.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Υπαρχει εικόνα, απλά πρέπει να την ανεβάσω, πιστοποιητικό δεν υπάρχει, μόνο η βεβαίωση από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη(υλλέκτη από το εξωτερικό) για την παλαιότητά του. Και επειδή έχω συγκρίνει το δικό μου με αντίστοιχα από ξένα σαιτ, μάλλον είναι του 1820 περίπου.Και δεν είναι ρέπλικα φυσικά.

από ότι καταλαβαίνω θα ζητάς ένα σεβαστό ποσό για τη πώληση του και δικαιολογημένα από τη πλευρά σου, όμως αν εγώ ήμουν υποψήφιος αγοραστής θα ήθελα μια εκτίμηση από ειδικό. καλή τύχη στη πώληση του.

OP
OP
P

pigorapistis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
από ότι καταλαβαίνω θα ζητάς ένα σεβαστό ποσό για τη πώληση του και δικαιολογημένα από τη πλευρά σου, όμως αν εγώ ήμουν υποψήφιος αγοραστής θα ήθελα μια εκτίμηση από ειδικό. καλή τύχη στη πώληση του.

Αν ψάξεις τις ιντερνετικες αγορές γενικά, πολύ δύσκολα θα βρεις πιστοποιητικά από ειδικό για τέτοια αντικείμενα, εκτός εαν αγοράζεις για λογαριασμό κάποιου μουσείου. Πρόκειται απλά για ανταλλαγές αντικών από συλλέκτες, ουσιαστικά για ανακύκλωση. Και δεν ζητάω σεβαστό ποσό (μάλλον). Ζητάω 400 ευρώ, νομίζω σχετικά καλή τιμή για αντίκα. Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου πάντως.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
1.541
Πόντοι
2.357
Πρόεδρε προς Θεού μην χαραμίσεις τα λεφτά σου σε τέτοιου είδους επένδυση

Καλύτερα να αναμένουμε κανα εξάμηνο ακόμη, να αγοράσουμε τζάμπα τα απούλητα :dancing: :dancing: :dancing:
Οχι φιλε μου δεν ειναι για μας τετοιου ειδους επενδυσεις....

Εχω κανει αλλου ειδους μαλακια εγω ..... και ειναι χοντρη.  :headbang:

Και ψαχνομαι πως θα την μπαλωσω...

Τεσπα θα επιζησω ... ειμαι εφταψυχος εγω !!!!!

Βλεπω στις αγγελιες κατι ακινητα παλαιοτητας γκαρσονιερες και δυαρια σε πολυ χαμηλες τιμες
που πριν δεν επαιζαν ουτε για αστειο
Αυτο σημαινει οτι η πτωση στα ακινητα ξεκιναει ηδη και σε 2-3 χρονια οποιος αντεξει θα βρει κελεπουρια  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom