Σε άριστη κατάσταση Laptop μάρκας turbo-x
Οθόνη 15.4
Επεξεργαστής intel Pentium M 1,86 GHz
Μνήμη Ram 1GB DDR2
Κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce Go 6600
Σκληρός δίσκος 75 Gb
Λειτουργικό Windows XP
Για ότι απορία έχετε στην διάθεση σας..
Παναγιώτη ο δίσκος είναι SATA ή ATA?
DVD recorder έχει? Αν δεν εχει υπάρχει ελεύθερο slot? Αυτό το slot είναι SATA ή ATA?
Επίσης γι όσους δεν τους φτάνουν να το αγοράσουν και λένε παπαριές στον φίλο να πουν αν το χρειάζονται πραγματικά και λόγω αλυλεγγύης θα τους το κάνω δώρο.
Δε βαριέσαι θα κόψω τα δύο στούντιο που θα πήγαινα σε αυτο τον μήνα...
Παναγιώτη ο δίσκος είναι SATA ή ATA?
DVD recorder έχει? Αν δεν εχει υπάρχει ελεύθερο slot? Αυτό το slot είναι SATA ή ATA?
Επίσης γι όσους δεν τους φτάνουν να το αγοράσουν και λένε παπαριές στον φίλο να πουν αν το χρειάζονται πραγματικά και λόγω αλυλεγγύης θα τους το κάνω δώρο.
Δε βαριέσαι θα κόψω τα δύο στούντιο που θα πήγαινα σε αυτο τον μήνα...
μεγαλε μη μασας εγω πουλησα ενα acer 5 xronon με χειρότερα χαρακτηριστικά απο το δικό σου 140ε και μαλιστα ακομα με περνουν τηλ βαλτο στ χρυση ευκαιρια και θα το δοσεις
μεγαλε μη μασας εγω πουλησα ενα acer 5 xronon με χειρότερα χαρακτηριστικά απο το δικό σου 140ε και μαλιστα ακομα με περνουν τηλ βαλτο στ χρυση ευκαιρια και θα το δοσεις
Αν και έχει περάσει καιρός απο την αγγελία, και αν τελικά πουλήθηκε, δεν έχει σημασία αυτό που θα πώ, αλλά... 5 χρονών notebokk και είχε win7??? Μήπως να το ξαναπηγαίναμε μία απο την αρχή, λέω τώρα εγώ... κατ'αρχάς η 6600 της Νvidia, δεν έχει DX10 οπότε δεν σηκώνει το aero. Αλλά ακόμα και αν το προσπεράσουμε αυτο... τα 7 βγήκαν το 2009. Πως τα είχε το μηχάνημα, 2 χρόνια πριν κυκλοφορήσουν; Εκτός και αν εννοείς vista. Που, και πάλι, η 6600 mobile, δεν σηκώνει ούτε vista. Για να είμαι απόλυτα δίκαιος πάντως, 150 ευρώπουλα, με βάση του τι ζητάνε κάτι εξυπνάκηδες για refurbished αντίκες τύπου IBM Thinkpad με PentiumIII, είναι αξιοπρεπής τιμή, για κάποιον που θέλει ένα μηχάνημα για να κάνει τα βασικά.