iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
εμενα φιλε 8 δε μου φτανουν παντως
Για πες τυπε τι εφαρμογη ανοιξες και εμεινες απο μνημη να την δοκιμασω κι εγω.
εμενα φιλε 8 δε μου φτανουν παντως
βαλε κ σε αυτο
αδερφε γενικα κανεις εμποριο?
Τυπε ι7 με 8gb και ssd εχω και σε λαπτοπ(Dell) και σε desktop(custom) και δεν ειδα καμια εφαρμογη να τα εξαντλει και να θελει περισσοτερα.
Ο SSD μετράει πολύ, εγω ποια δεν μπορώ να με φανταστώ σε υπολογιστή μου χωρίς SSD
Autodesk Inventor Professional,Autodesk 3DS Max,form-Z,MSC Nastran,ANSA,μETAΓια πες τυπε τι εφαρμογη ανοιξες και εμεινες απο μνημη να την δοκιμασω κι εγω.
ωραιος τυπεναι φίλος αυτή είναι η δουλειά μου, έβαλα και ένα Dell στις αγγελίες, υπ όψιν πως τα laptop είναι Refurbished! για αυτό και οι χαμηλές τιμές!
ναι φίλος αυτή είναι η δουλειά μου, έβαλα και ένα Dell στις αγγελίες, υπ όψιν πως τα laptop είναι Refurbished! για αυτό και οι χαμηλές τιμές!
Τυπε ψαχνω για μια φιλη 15αρη Dell(inspiron??) i5 8gb ram κατω απο 500αρικο γιατι την εχουνε πιασει τσιγκουνιές, εχεις τιποτα?
Autodesk Inventor Professional,Autodesk 3DS Max,form-Z,MSC Nastran,ANSA,μETA
τυπε και συ πιρφορος καταντησες? :S :S :S :S :S :S :S
Autodesk Inventor Professional,Autodesk 3DS Max,form-Z,MSC Nastran,ANSA,μETA
τοσο εβαλα μετα απο 2 βδομαδες νομιζα 8 θα με καλυψουνΦίλος εσύ θέλεις 16GB μνήμη αν δουλεύεις όλα τα παραπάνω!
τυπε και συ πιρφορος καταντησες? :S :S :S :S :S :S :S
Τυπε ψαχνω για μια φιλη 15αρη Dell(inspiron??) i5 8gb ram κατω απο 500αρικο γιατι την εχουνε πιασει τσιγκουνιές, εχεις τιποτα?
τοσο εβαλα μετα απο 2 βδομαδες νομιζα 8 θα με καλυψουν
ναι ρε το λυσαμε μετα απο 2 βδομαδες απλα ειχαμε ξεμεινει απο λεφτα οταν εφτιαχνα το πισι με ενα φιλο κ καναμε εκει οικονομια,λολ ε?Ελπίζω να φτάσουν πάντως το ANSA μόνο του γράφει στις απαιτήσεις του 16GB
Τυπε δεν τρεχει τιποτα,πηγε να παρει turbo χ :S :S :S :S και δεν την αφησα αλλα τωρα πρεπει να της προτεινω και τι να παρει. :S :S :S
τυπε πες την να αφησει τα λαπτοπια και να αρχισει την ενοργανη γυμναστικη να βρει την υγεια της
η να παει κανενα γυμναστηριο να κανει συσφιξη
κ την βοηθας ρε τυπε?Τυπε ειναι τεμπελα.Ψαχνει να βρει γαμπρο να κανει κανα μωρο για να αποφύγει την δουλεια εχοντας σαν δικαιολογια την σφραγίδα της μητροτητας.Ολες οι φιλες της ετσι κανουνε.Καθε πρωι καφεδακι με τα καροτσακια και οι μαλακες λιωνουν στην δουλεια να τις συντηρήσουν. :S :S :S
Τυπε ειναι τεμπελα.Ψαχνει να βρει γαμπρο να κανει κανα μωρο για να αποφύγει την δουλεια εχοντας σαν δικαιολογια την σφραγίδα της μητροτητας.Ολες οι φιλες της ετσι κανουνε.Καθε πρωι καφεδακι με τα καροτσακια και οι μαλακες λιωνουν στην δουλεια να τις συντηρήσουν. :S :S :S
κ την βοηθας ρε τυπε?