Νέα

Πωλείται laptop turbo-x 150E

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panagiotis3
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
P

panagiotis3

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
9
Πόντοι
0
Αγορινα σε λιγο(αν δεν εχουν ηδη βγει) βγαινουν τα win8...Δλδ θα εισαι 3 λειτουργικα πισω,ξεκινοντας απ το βασικο δλδ...Οποτε η το δινεις κανα 50ρι η το εχεις και το δινεις σε κανα ανιψακι σου να μαθει υπολιστη. ;)
δεν εχω ανιψακι :grin: το λειτουργικο ειναι το μονο ευκολο τα win7 ειχα αλλα δεν μου αρεσαν και εβαλα ξανα xp το να βαλω win8 το μονο ευκολο ειναι  ;)

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Σ αυτο το μηχανιμα θα βαλεις τα 7 ποσο μαλλον τα 8?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
387
Πόντοι
26
δεν εχω ανιψακι :grin: το λειτουργικο ειναι το μονο ευκολο τα win7 ειχα αλλα δεν μου αρεσαν και εβαλα ξανα xp το να βαλω win8 το μονο ευκολο ειναι  ;)

Μην τρως πρόλογο ,πανε να στο φάνε για Ανα 50αρικο

OP
OP
P

panagiotis3

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
9
Πόντοι
0
Μην τρως πρόλογο ,πανε να στο φάνε για Ανα 50αρικο

το εχω καταλαβει ρε φιλε μου...δεν τους αρεσει αλλα ο αλλος 5 φορες μου ειπε οτι το θελει με 50Ε...αμα δεν σας κανει ρε παιδια και γελατε γιατι το θελετε τοτε...??

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
387
Πόντοι
26
το εχω καταλαβει ρε φιλε μου...δεν τους αρεσει αλλα ο αλλος 5 φορες μου ειπε οτι το θελει με 50Ε...αμα δεν σας κανει ρε παιδια και γελατε γιατι το θελετε τοτε...??

Και σε άλλες 100 αγγελίες το ίδιο έκανε

polo81vw

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
κερδοσκοποι μαυραγοριτες ρε φιλε

Mπα...Αργόσχολοι,κουτοπόνηροι που σπάνε αρχίδια σε κάθε αγγελία...

Υ.Γ.panagiotis3 Μην απαντάς καν σε αυτά που σου γράφουν εκτός αν κάποιος ενδιαφερθεί για το laptop σοβαρά..

tsizkeik

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Mπα...Αργόσχολοι,κουτοπόνηροι που σπάνε αρχίδια σε κάθε αγγελία...

Υ.Γ.panagiotis3 Μην απαντάς καν σε αυτά που σου γράφουν εκτός αν κάποιος ενδιαφερθεί για το laptop σοβαρά..

φιλε πραγματικα το λαπτοπ δεν ειναι για παραπανω απο 50 ευρω, οι συγκεκριμενοι τα ιδια μου λεγανε και μενα για το LENOVO που πουλησα πριν 2 εβδομαδες, ενος μηνου λαπτοπ μου λεγανε να το χαρισω, μη δινεις σημασια φορουμ ειναι αν ειμασταν πιο σοβαροι δεν θα μπαιναμε εδω. περα απο αυτο στο συγκρκιμενο δεν θα τρεξει τπτ αλλο εκτος απο ΧΡ λογω  hardware. Η μπαταρια του σε τι κατασταση ειναι;

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
File τσιζκεικ εγω σ ειχα κανει μια προταση απ οτι ειδα,οποτε δεν στο ζητησα τσαμπα ουτε ειπα κατι κακο(γιατι το εδινες καλη τιμη το μηχανημα).Τωρα τουτος εδω ψαχνει για θυματα,ειδικα αν λεει πως μπορει να βαλει σ αυτο το μηχανημα win7.Για να μην βρεθει κανας αγαθος και την πατησει τα λεμε.

OP
OP
P

panagiotis3

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
9
Πόντοι
0
ρε φιλε μου εγω  οταν σου ειπα οτι αν θελω το βαζω win8 ηθελα να σου πω οτι το λειτουργικο δεν παιζει ρολο στο αν ειναι καλο το μηχάνημα η οχι...!!τεσπα

η μπαταρια αδερφε ειναι σχετικα καλη δεν την χρησιμοποιουσα σχεδον ποτε παντα με ρευμα...!!

και παλι ομως δεν μπορω να καταλαβω αφου ειναι αχρηστο και κανει 50Ε γιατι το θελεις ρε φιλε??τι να το κανεις?τεσπα αν καποιος θελει ας στειλει πμ

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
387
Πόντοι
26
File τσιζκεικ εγω σ ειχα κανει μια προταση απ οτι ειδα,οποτε δεν στο ζητησα τσαμπα ουτε ειπα κατι κακο(γιατι το εδινες καλη τιμη το μηχανημα).Τωρα τουτος εδω ψαχνει για θυματα,ειδικα αν λεει πως μπορει να βαλει σ αυτο το μηχανημα win7.Για να μην βρεθει κανας αγαθος και την πατησει τα λεμε.

θα ηταν περιεργο να μην κανεις προταση εσυ  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: η να μην δωσεις καμια συμβουλη του κωλου ,για το καλο βεβαιο του υποψηφιου θυματος (μονο εσυ και η συμμορια γνωριζεται εξαλλου τις πραγματικες τιμες των μεταχειρισμενων ολοι οι αλλοι ειναι βλακες και θυματα )Αναρωτιεμαι γιατι ο admin σας αφηνει να γαματε την κατηγωρια αγγελιες κατι που δεν εχω δει σε αλλο forum

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Σε άριστη κατάσταση Laptop μάρκας turbo-x 
Οθόνη 15.4
Επεξεργαστής intel Pentium M 1,86 GHz
Μνήμη Ram 1GB DDR2
Κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce Go 6600
Σκληρός δίσκος 75 Gb
Λειτουργικό Windows XP
Για ότι απορία έχετε στην διάθεση σας..

Εζει wifi bluetooth?
Ελεύθερο σλότ για επιπλέον μνήμη στα 2?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ουτε 20ρικο δεν πιανει!

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί προσπαθούν τόσο πολύ να υποβιβάσουν κάποιον που πουλάει κάτι.Το πουλάει, δεν επαιτεί.Οκ, κι εγώ το θεωρώ ακριβό, όποιος ενδιαφέρεται όμως σοβαρά ας αντιπροτείνει κάτι. Δεν χρειάζεται να τον ξεφτιλίζουμε τον άλλο επειδή είναι στη θέση του πωλητή αυτή τη στιγμή.

SLK200GR

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
387
Πόντοι
26
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί προσπαθούν τόσο πολύ να υποβιβάσουν κάποιον που πουλάει κάτι.Το πουλάει, δεν επαιτεί.Οκ, κι εγώ το θεωρώ ακριβό, όποιος ενδιαφέρεται όμως σοβαρά ας αντιπροτείνει κάτι. Δεν χρειάζεται να τον ξεφτιλίζουμε τον άλλο επειδή είναι στη θέση του πωλητή αυτή τη στιγμή.

Μα επειδή το λυμπιζονται και δεν τους φτάνουν τα μπιμπικινια και επειδη είναι πικροχόλη,βρε ουστ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom