Νέα

Πωλειται iphone 4s 32g

• Μέλος που άνοιξε το νήμα la_muerte
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 211
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

la_muerte

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
πωλειται iphone 4s με 32g 2 ετων(χωρις εγγυηση εδω και 10 μερες)σε παρα πολυ καλη κατασταση....το εχω σαν δευτερη συσκευη και ετσι δεν ειναι πολυ δουλεμενο.....ειναι αγορασμενο απο germano 780ευρω....το δινω 300...παζαρια δεν παιζουν....δεν καιγομαι να το δωσω απλα το εχω παρατημενο....

τοσο εχει τωρα καινουργιο....

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
σιγα μην το δωσεις.πας να πουλησεις μεταχειρισμενο οσο το καινουριο???
αλεπου εφαγες για πρωινο?
με το ζορι 2 κατοσταρικα...
μη σου πω 150...

OP
OP
la_muerte

la_muerte

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
σιγα μην το δωσεις.πας να πουλησεις μεταχειρισμενο οσο το καινουριο???
αλεπου εφαγες για πρωινο?
με το ζορι 2 κατοσταρικα...
μη σου πω 150...

κοιτα να δεις ΜΑΛΑΚΑ μιλα πιο ωραια γιατι δεν γνωριζομαστε....εχω βαλει συνδεσμο και το φθηνοτερο iphone 4s ΜΕ 32G εχει 720 ευρω

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
κοιτα να δεις ΜΑΛΑΚΑ μιλα πιο ωραια γιατι δεν γνωριζομαστε....εχω βαλει συνδεσμο και το φθηνοτερο iphone 4s ΜΕ 32G εχει 720 ευρω

Γι αυτό και έβαλα το link με τα μεταχειρισμένα, για να δει τι τιμές παίζουν, χαλάρωσε ρε τύπε.

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6
πωλειται iphone 4s με 32g 2 ετων(χωρις εγγυηση εδω και 10 μερες)σε παρα πολυ καλη κατασταση....το εχω σαν δευτερη συσκευη και ετσι δεν ειναι πολυ δουλεμενο.....ειναι αγορασμενο απο germano 780ευρω....το δινω 300...παζαρια δεν παιζουν....δεν καιγομαι να το δωσω απλα το εχω παρατημενο....

τοσο εχει τωρα καινουργιο....

θα δωσει δηλ καποιος για new 4ρι s ποιο πολλα απο 5c.....
καλη φαση.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
πρωτα απ ολα δε σε εβρισα το χριστο σου οκ?
αντε παλιοαρχιδι.παρτο και βαλτο στον κωλο σου και βαλτο στη δονηση.

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
iphone4s  περσινα(προπερσιαν)-ξυνα σταφυλια
πεθαμενες συσκευες αυτες,,,κανα 150 μπας κ το δωσει δωρο κανιες σε καμμια ρωσσιδα αο χωριο να του κατσει.. :grin:

OP
OP
la_muerte

la_muerte

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
πρωτα απ ολα δε σε εβρισα το χριστο σου οκ?
αντε παλιοαρχιδι.παρτο και βαλτο στον κωλο σου και βαλτο στη δονηση.

θα σου γαμησω γαμωσπιτε οτι σου εχει μενει σε αυτη τη ζωη....στειλε pm που θες να ερθω ΤΩΡΑ...θα ερθω ρε πουστη με το κινητο να δουμε σε πιανου κωλο θα μπει

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
iphone4s  περσινα(προπερσιαν)-ξυνα σταφυλια
πεθαμενες συσκευες αυτες,,,κανα 150 μπας κ το δωσει δωρο κανιες σε καμμια ρωσσιδα αο χωριο να του κατσει.. :grin:
πες τα να αγιασει το στομα σου...σιγα τα μπουρδελα που ζητανε και ενα σκασμο λεφτα.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
θα σου γαμησω γαμωσπιτε οτι σου εχει μενει σε αυτη τη ζωη....στειλε pm που θες να ερθω ΤΩΡΑ...θα ερθω ρε πουστη με το κινητο να δουμε σε πιανου κωλο θα μπει
να σε κερασω μια φασολαδα να μου κλασεις τα αρχιδια!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ραντεβου θανατου σε θρεντ με πωλησεις πρωτη φορα γινεται :rockon:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
450 ευρώ κάνει καινούριο το 5c.
Από εκεί και πέρα τόσα λεφτά για μεταχειρισμένο προπέρσινο κινητό με 1 ghz επεξέργαστη και μπροστινή κάμερα vga, με την λογική των αιφοναδον μπορεί να είναι φυσιολογικό...

Το galaxy s4 κάνει 380 ευρώ, τί να λέμε για ανταγωνισμό...

Θεματοθέτη σόρρυ που γαμάμε την αγγελία, αλλά εδώ είναι και φόρουμ.
Και αν το iphone δεν ήταν κλειδωμένο στα πάντα, θα το αγόραζα και εγώ για την ποιότητα υλικών κατασκευής και για να πουλάω μούρη.

OP
OP
la_muerte

la_muerte

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
450 ευρώ κάνει καινούριο το 5c.
Από εκεί και πέρα τόσα λεφτά για μεταχειρισμένο προπέρσινο κινητό με 1 ghz επεξέργαστη και μπροστινή κάμερα vga, με την λογική των αιφοναδον μπορεί να είναι φυσιολογικό...

Το galaxy s4 κάνει 380 ευρώ, τί να λέμε για ανταγωνισμό...

Θεματοθέτη σόρρυ που γαμάμε την αγγελία, αλλά εδώ είναι και φόρουμ.
Και αν το iphone δεν ήταν κλειδωμένο στα πάντα, θα το αγόραζα και εγώ για την ποιότητα υλικών κατασκευής και για να πουλάω μούρη.

εχεις απολυτο δικιο φιλε μου....απλα δεν μου αρεσουν οι ειρωνειες του στιλ αλεπου εφαγες για πρωινο...οσο για τις τωρινες τιμες κινητων δεν εχω ασχολειθει....ειδα ποσο το πηρα ειδα και ποσο πωλειται τωρα και εβαλα μια τιμη...οποιος δεν το θελει εγω μαζι του αλλα ΣΕΒΑΣΜΟΣ ρε φιλε...δεν χρειαζονται μαγκιες και εξυπναδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom