Νέα

Πωλείται ή ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 30 τμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelokotsidou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Σοβαρολογεις?
Τριαρι 55 τ.μ. σε τριτο οροφο στον κορυδαλλο, 340 ευρω. Φιλη μου.
Παμε καλα?

Τα 55 τ.μ. ονομάζονται πλέον "τριάρι";;;;; Και το σπίτι 100 τ.μ. που είναι το λογικό για να ζει μια οικογένεια, πώς ονομάζεται; Εξάρι; Εφτάρι; Παλάτι; Βερσαλλίες;;;; Ρε, πού στο διάολο πάμε με την απληστία μας, γαμώ τη κοινωνία μας....

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Τα 55 τ.μ. ονομάζονται πλέον "τριάρι";;;;; Και το σπίτι 100 τ.μ. που είναι το λογικό για να ζει μια οικογένεια, πώς ονομάζεται; Εξάρι; Εφτάρι; Παλάτι; Βερσαλλίες;;;; Ρε, πού στο διάολο πάμε με την απληστία μας, γαμώ τη κοινωνία μας....

Πέστα βρε αδελφέ, ΑΠΛΗΣΤΙΑ

ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ και ΥΠΕΡΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ

γι'αυτό πάμε κατά διαόλου

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εγω αμα μου δωσει 200 ευρω το μηνα θα το σκεφτω να κανω γαμιστρονα την τρυπα :grin: :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
26 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
χαχαχαχαχαχαχα...ελα ντε...
εγω αμα μου δωσει 200 ευρω το μηνα θα το σκεφτω να κανω γαμιστρονα την τρυπα :grin: :grin: :grin: :grin:
σκεψου το...αναμενουμε εναγωνιως...

Εγγρ.
26 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδή, 300 χ 12 = 3600 το χρόνο.
Δηλαδή με μια απόδοση 3% που έχουν τα ακίνητα σήμερα, η αξία της είναι 120.000.
Δηλαδή 4.000 το τετραγωνικό.

Άψογα. Σχεδόν τσάμπα.
αυτα που γραφεις ΔΕΝ ισχυουν για τις γκαρσονιερες/στουντιο(ενας χωρος)....εκει οι τιμες ειναι φιξαρισμενες απο την αγορα..
απο 250 μεχρι...μια γκαρσονιερα σαν του φιλου δεν πιανει πανω απο 30-35 χιλιαδες..
Χριστος και Παναγια, 300 ευρω, τα 30 τ.μ. σε ισογειο στον Κολωνο???????????????????
Μπορει να εχεις αναγκη, αλλά οχι κι ετσι, ελεος.
Προ κρισης, μια λογικη τιμη θα ηταν 5-6 ευρω ανά τ.μ. Δηλαδή γυρω στα 150-180 ευρω.
Τωρα με την κριση, ουτε 150.
Γιατι ο αλλος να δωσει ενοικιο 300 ευρω? Θα τον συνεφερε να την αγορασει! Πιο λιγη μηνιαια δοση θα εδινε στην τραπεζα για το στεγαστικο δανειο!
οτι θελεις λες...με 150 ευρω το πολυ πολυ να νοικιασεις κανενα κλειστο παρκινγκ..
οι γκαρσονιερες κατω απο 250 δεν πεφτουν...
υ.γ.οσο για το δανειο αυτα ισχυαν προ κρισης...τοτε επαιρνες δανειο με κυμαινομενο που μπορουσε να φτασει ακομα και στο 2%.
τωρα οι οροι στα επιτοκια εχουν αλλαξει..

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Δηλαδή, 300 χ 12 = 3600 το χρόνο.
Δηλαδή με μια απόδοση 3% που έχουν τα ακίνητα σήμερα, η αξία της είναι 120.000.
Δηλαδή 4.000 το τετραγωνικό.

Άψογα. Σχεδόν τσάμπα.

Ρε φίλε που το είδες ότι η απόδοση στα ακίνητα είναι 3% Εδώ στη τράπεζα αν τα κλείσεις
τα χρήματα σου πάιρνεις πάνω από 3%. Το ποσοστό αυτό ισχύει αν το ακίνητο είναι παλιό
πάνω από 30 ετών χωρίς τις ανέσεις που προσφέρουν τα σύγχρονα σπίτια (παρκινγκ αυτονομία, πόρτες ασφαλείας κλπ),
και σε όχι καλή περιοχή. Συνηθως οι αποδόσεις των σπιτιών που ανέφερα κυμαίνονται από 4,5% και πάνω ανάλογα με τη περιοχή και τη ζήτηση. Επίσης όσο πιο μικρό το σπίτι τόσο καλύτερη απόδοση εχει που σημαίνει ότι γκαρσονιέρες και 2άρια είναι πιο ευκολα στην ενοικίαση και έχουν και μεγαλύτερη απόδοση. Αυτά που λέω αναφέρονται για τη περίοδο που δυανύουμε και για την αθήνα. Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα στο διαμέρισμα του φίλου που εβαλε την αγγελία.
Αλλά και για τη συγκεκριμένη γκαρσονιέρα πιστέυω (χωρίς να είμαι σίγουρος) ότι δε θα πουλιέται γυρω στις 40000 αφού είναι του 2002? Αν υποθέσουμε λοιπόν ότι νοικιάζεται στα 170 € ένα ρεαλιστικό ενοίκιο για τη περιοχή  τότε αυτό σημαίνει απόδοση 5,1%

Επισκέπτης
Τι έλεος?Καλά λέει..Στον Κολωνό,στον μπίθουλα μου θέλει τόσα λεφτά για μια τρύπα?Για γαμιστρώνας και αν...Αν κι εγώ ούτε για γαμιστρώνα δεν θα το επέλεγα,θα του έδινα όσα ζήταγε,300 ευρω, και μετά θα το διπλονοίκιαζα σε 15 πάκια για 2 ευρώ την μέρα κι εγώ θα γαμιόμουνα στην GB.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
30 Euro / day στο GB?

Ή είναι το rate για το γαμήσι?

:grin:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
1.541
Πόντοι
2.357
Τι έλεος?Καλά λέει..Στον Κολωνό,στον μπίθουλα μου θέλει τόσα λεφτά για μια τρύπα?Για γαμιστρώνας και αν...Αν κι εγώ ούτε για γαμιστρώνα δεν θα το επέλεγα,θα του έδινα όσα ζήταγε,300 ευρω, και μετά θα το διπλονοίκιαζα σε 15 πάκια για 2 ευρώ την μέρα κι εγώ θα γαμιόμουνα στην GB.
Εσυ εισαι ''ακριβο'' επιχειρηματικο μυαλο  :P

Ενταξει βρε συ δικαιωμα του ειναι να ζηταει οσα θελει .....
Το νοικιαζει ομως ?
Αυτο ειναι το βασικο ερωτημα  !!!!!!!!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
και επειδη πριν τις γιορτες εψαξα μαζι με φιλο μου για να νοικιασει καποια γκαρσονιερα
Κυψελη-170 ευρω
πλ.Αττικης 150
Γκυζι 170- δωμα
και καπου στην ακαδημια Πλατωνος 200
και δεν καναμε παζαρια που λογικα θα το αφηναν πιο φθηνα

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
1.541
Πόντοι
2.357
και επειδη πριν τις γιορτες εψαξα μαζι με φιλο μου για να νοικιασει καποια γκαρσονιερα
Κυψελη-170 ευρω
πλ.Αττικης 150
Γκυζι 170- δωμα
και καπου στην ακαδημια Πλατωνος 200
και δεν καναμε παζαρια που λογικα θα το αφηναν πιο φθηνα
Tοσο λιγο ? (πολυ λιγα μου ακουγονται αυτες οι τιμες)

βρε μπας και ηταν τιποτα υπογεια ?
Σε οχι και τοσο καλη κατασταση ?
Παιζει κι αυτο ρολο....

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Η τιμή που ζητάει ο φίλος ειναι πράγματι ακριβή...Το διαμέρισμα αυτό,στην περιοχή που βρίσκεται,δεν κοστίζει σήμερα πάνω απο 60.000 ευρω.Επομένως,αν θεωρήσουμε μιά απόδοση γύρω στο 5% ετησίως,πάμε στα 3.000 ευρω.που σημαίνει περίπου 250 ευρω το μηνα.Και αυτά,επειδή ειναι του 2002,δηλαδή ουσιαστικά καινούργια.Βέβαια,τα νούμερα που αναφέρω ειναι προς τα πάνω,και επαναλαμβάνω ισχυουν για την συγκεκριμένη περιοχή.Σε άλλες περιοχές,ειδικά κοντά σε Πανεπιστήμια,κλπ.,η τιμή ενοικίασης θα ανέβαινε τουλάχιστον ενα 20-30%.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Tοσο λιγο ? (πολυ λιγα μου ακουγονται αυτες οι τιμες)

βρε μπας και ηταν τιποτα υπογεια ?
Σε οχι και τοσο καλη κατασταση ?
Παιζει κι αυτο ρολο....
δεν τα ειδαμε γιατι ο φιλος μου τελικα δεν ηρθε Αθηναα
και εγω πριν ψαξουμε του ειπα για ενοικιο 250-300 ευρω + μινιμουν εξοδα αλλα 100
και μου εκανε τρομερη εντυπωση ποσες πολλες φθηνες γκαρσονιερες βρηκαμε
αλλα  σε περιοχες που μετα της 17 πρεπει να διπλοκλειδωνεις και να κυκλοφορεις τοιχο-τοιχο

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
και εγω πριν ψαξουμε του ειπα για ενοικιο 250-300 ευρω + μινιμουν εξοδα αλλα 100
της 17 πρεπει να δαλλα  σε περιοχες που μετα ιπλοκλειδωνεις και να κυκλοφορεις τοιχο-τοιχο

ετσι μπράβο....δεν ειμαι μεσίτης,αλλά νοικιάζω ακίνητα.Η θέση ειναι το παν...ειδικά αν πρόκειται για επαγγελματικό χώρο...πριν κάποια χρόνια,πλήρωσα 30% παραπάνω εξοχικη κατοικία σε συγκρότημα,επειδή ειχε θέα προς την θάλασσα...η διπλανή της δεν "εβλεπε" θάλασσα και πουλιόταν 30% πιο κατω.
Απο την άλλη,ένας σοβαρός ιδιοκτήτης εξετάζει και το ποιός ειναι ο ενοικιαστής.Είναι καλύτερα να παίρνεις χαμηλότερο ενοίκιο και να το εισπράττεις στην ωρα του,παρά να πάρεις λίγα ευρω περισσότερα και να εχεις καυγαδες καθε μηνα....

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16

αν βαλω τα φταλε για ΜΒ βαζεις το τρυφερο το μουνακι σου?

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
1.541
Πόντοι
2.357
αλλα  σε περιοχες που μετα της 17 πρεπει να διπλοκλειδωνεις και να κυκλοφορεις τοιχο-τοιχο
Τωρα μιλας σωστα.....
Και θα πρεπει να ηταν τιποτα υπογεια
γιατι γυρω απο ομονοια κατι γκαρσονιερες που ακουω αλλοδαπους να λενε οτι νοικιασαν
πανε 180-240 ευρω και ειναι υπογειες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom