jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
α καλα. πως σου φαινομαι στη φωτο μου που ανεβασα?
Εκοψες το μουστακι απ την τελευταια φορα που σε ειδα
α καλα. πως σου φαινομαι στη φωτο μου που ανεβασα?
Εκοψες το μουστακι απ την τελευταια φορα που σε ειδα
ετσι ημουν καλυτερος?
Τυπε και η Μαριαννα. :S :S :S
Εμαθα ότι ο giassou είναι καθηγητης.Διδασκει γραφη και αναγνωση .
Επισης θα ηθελα να δω τα κοριτσια του bou,καθαρα απο περιεργεια για το φυλλο τους.Ακομα φατσες ποδηλατη και παραλημνιου επειδη ειναι μεγαλοι storytellers
κι εγω θα θελα να δω τα κορίτσια,και ποσα από αυτά είναι κορίτσια...Επισης θα ηθελα να δω τα κοριτσια του bou,καθαρα απο περιεργεια για το φυλλο τους.Ακομα φατσες ποδηλατη και παραλημνιου επειδη ειναι μεγαλοι storytellers
κι εγω θα θελα να δω τα κορίτσια,και ποσα από αυτά είναι κορίτσια...
Ήταν καλό τυπάκι. Μακάρι να είναι καλά στην υγεία του γιατί δεν κόβεις έτσι το φόρουμ που ήσουν εθισμένος μέσα σε μία μέρα και για πάντα.. Εκτός αν είναι μαζί μας με άλλο νικ!
είναι καποιος που του μοιαζει στο στυλ, τιποτα δεν είναι σιγουρο όμως
Ναι!
Είναι πολλοί τελικά, ο πορνομετανάστης είναι φόρα παρτίδα επίσης, αλλά ακόμα και ο Μπίμπης είχε βγάλει μια φωτογραφία με την Αννούλα που φαινόταν η μάπα του.
Είναι σαν κουνάβι :S
Ναι!
Είναι πολλοί τελικά, ο πορνομετανάστης είναι φόρα παρτίδα επίσης, αλλά ακόμα και ο Μπίμπης είχε βγάλει μια φωτογραφία με την Αννούλα που φαινόταν η μάπα του.
Είναι σαν κουνάβι :S
Κουναβι ο Μπιμπης , ιπποπόταμος η Αννουλα, την φαρμα των ζωων εχουμε εδω μεσα τυπε. :S :S :S
πώς ετσι τύπε?Εχω δει φατσες απο 4ανδρες και απο3 γυναικες επισης θα ηθαλα να δω τη φατσα του αλεχ71
Κουναβι ο Μπιμπης , ιπποπόταμος η Αννουλα, την φαρμα των ζωων εχουμε εδω μεσα τυπε. :S :S :S
γι'αυτο βρηκε και τοσο ομορφη γυναικα τυπε