trelokotsidou
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 402
- Πόντοι
- 26
Αν θέλετε να δείτε για την ποιότητα της Ford , δείτε το ακόλουθο βιντεάκι που πήραν στο χέρι τον κινητήρα από το RS το οποίο υποτίθεται είναι το κορυφαίων επιδόσεων καμάρι της εταιρίας.Έκαψε φλάτζα κεφαλής , επειδή μπαίναν νερά ψύξης στο θάλαμο καύσης.Όλα αυτά από κατασκευαστική αβλεψία.Και όχι μόνο δεν κάλυψαν τη ζημιά των ιδιοκτητών αλλά έψαχναν και δικιολογίες να τα βγάλουν εκτός εγγύησης εαν είχαν βάλει βελτιώσεις οι ιδιοκτήτες τους , πράγμα βέβαια σωστό αλλά το παραπάνω περιστατικό έγινε σε στοκ κινητήρα τον οποίο μάλιστα ο ιδιοκτήτης δεν είχε ζορίσει ποτέ.
Σε ένα περιστατικό ενός γνωστού με απλό focus (μοντέλο πριν το 2012) δεν έποιασαν τα φρένα (προσωρινα) και πήγε και έσκασε με το παρμπρίζ στην μπάρα των διοδίων.Το πήγαν στην αντιπροσωπεία να εξετάσουν τί έγινε , δεν έβγαλαν άκρη και το έστειλαν στα κεντρικά στη μαμά εταιρία όπου και εκεί πάλι δεν έβγαλαν άκρη γιατί τα φρένα δεν έποιασαν.
Εμένα προσωπικά να μου χαρίζανε όχι ford αλλά οποιοδήποτε Γερμανικό αμάξι θα το πούλαγα στο καπάκι και θα έπαιρνα Ιάπωνα ή Κορεάτη.Χάλασαν και οι Ιάπωνες την ποιότητα με τα χρόνια λόγω ανταγωνισμού αλλά ακόμα και έτσι προτιμώ να τα δώσω σε αυτούς παρά στους αχώνευτους απόγονους του 3ου Ραϊχ.
Εμένα προσωπικά να μου χαρίζανε όχι ford αλλά οποιοδήποτε Γερμανικό αμάξι θα το πούλαγα στο καπάκι και θα έπαιρνα Ιάπωνα ή Κορεάτη.Χάλασαν και οι Ιάπωνες την ποιότητα με τα χρόνια λόγω ανταγωνισμού αλλά ακόμα και έτσι προτιμώ να τα δώσω σε αυτούς παρά στους αχώνευτους απόγονους του 3ου Ραϊχ.