Νέα

Ποιός τελείωσε πρώτος το 2023; Με παρέα φυσικά! Οι άλλοι ας πάνε στον Mr. Malaka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τελείωσες το 2023 κ πως;

• Όχι ακόμα

• Όχι κ δεν βλέπω κάτι να γίνεται σύντομα

• Ναι με την νόμιμη σύντροφο

• Ναι με παράνομη σχέση

• Ναι με εκδιδόμενη

• Ναι σε One night stand

• Ναι αλλά δεν πέρασα καλά

• Επισκέπτες γαμιέστε!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.351
Πόντοι
3.786

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.496
Πόντοι
6.236
Βλέπω κάνεις "έξυπνα" αστεία Ωρίωνα. Αφού είσαι η ψυχή του πληρώματος θέλεις να κάνεις και τον Καπετάνιο σου να γελάσει;
Ας μεταφέρει κάποιος στον Καπετάνιο "μου" ότι θα σκεφτώ πάρα πολύ το αν θα του ξαναμιλήσω....

Think Winnie The Pooh GIF

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.351
Πόντοι
3.786
Ας μεταφέρει κάποιος στον Καπετάνιο "μου" ότι θα σκεφτώ πάρα πολύ το αν θα του ξαναμιλήσω....

Think Winnie The Pooh GIF
Μην δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις, Γλυκέ Τραχανά. Είναι φανερό ότι θέλεις να μοιάσεις στον Καπετάνιο σου. Όλα γίνονται με σκληρή δουλειά.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.303
Πόντοι
3.846
Γιάννη στα σοβαρά πήγαινε σε ένα ψυχολόγο. Νομίζω είσαι στο πρόθυρα (αν όχι μέσα) στην κατάθλιψη. Δε μπορεί στα 31 σου να μην έχεις καύλες για σεξ. Μην αφήνεις την κατάθλιψη να σου φάει τη ζωή. Θα το μετανιώσεις.

Gianis717

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Like
106
Πόντοι
1
να σου πω ρε παιχτη, επειδη σε βλεπω πολυ στην κλαψα, για ενα θεμα το οποιο εχει αρκετες λυσεις.
γιατι δεν κανεις ενα κουμαντο να κατεβαινεις αθηνα, αν οχι καθε βδομαδα π.χ. π/σ/κ καποια μερα, καθε 2 η'3 η' καποιες μερες μεσα στο μηνα τουλαχιστον.
ειπες οτι μενεις επαρχια, κατι το οποιο δεν ειναι και τρελο προβλημα για την εποχη μας.
30κατι εισαι ειπες, αρα πιστευω οτι αμαξι θα εχεις, αλλα και αν δεν εχεις, υπαρχουν τα κτελ και τα τρενα.
χτυπας ενα τικετακι, αραζεις ενα γουϊκεντ και βρεχεις το πουλακι σου πολυ σχολαστικα, μεχρι να μην υπαρχει σταλα.
το εχεις σκεφτει αυτο η' @@ ?
νομιζω θα ειναι μια καλη αρχη για σενα, ωστε να παρεις λιγο μπρος και να αρχισεις να το σκεφτεσαι αλλιως το κολπο.
αυτο παιζει να γινει αλλα φιλε μου λειπει η συντροφικοτητα πολυ

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.940
Πόντοι
6.536
Μόλις γάμησα @Kyriakos29 ... φρέσκο, ζεστό σπέρμα τρέχει από την σουφρα του...

Μόλις άνοιξες το αρχείο σου με τα τραβέλια και φαντασιώνεσαι σκληρή μπετοβεργα στο πρωκτό σου :birdman:
Σας είχα για καραστρειτ και τους 2....

:confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
52.111
Πόντοι
27.261
αυτο παιζει να γινει αλλα φιλε μου λειπει η συντροφικοτητα πολυ
επειδη σε εψαξα λιγο, θα σου προτεινω να ξεκινησεις να κανεις καταδρομικες στην αθηνα ανα τακτα διαστηματα και να ξεκινησεις να βρεχεις το πουλακι σου, για να μη σου στριψει η βιδα και παρεις σβαρνα νυχτιατικα τα γιδοπροβατα :zfuck:και πρωϊνιατικα τα πεπονια και τους κιμαδες... περαν του καθημερινου σου μεροκαματου, οπως εχεις γραψει αλλωστε.:jerking:
θα σου μιλησω σοβαρα, αν και τα μαστορια εδω μεσα ξερουν οτι κανω πλακα κυριως.
ας προσεχουν καλυτερα.
λοιπον σου εχει γινει εμμονη ολο αυτο που βιωνεις και σε εχει κυριευσει ο φοβος και κατ'επεκταση η απορριψη.
λογικο, αλλα να ξερεις δεν εισαι μονος. αρκετος κοσμος ειναι ετσι, απλα τα κραταει μεσα του, πραγμα που ειναι το χειροτερο εβερ, γιατι σου τρωει τα σωθηκα.
για να βρεις συντροφο στην περιπτωση σου, το κοβω πολυ δυσκολο (σορρυ), γιατι παρατηρω οτι δεν εχεις την πυγμη και το "καλο θρασος", που χρειαζεται για να την "πεσεις" καπου.
σε ολα τα θρεντς που κανεις κουβεντα, καταληγεις στη μιρλα και στην απογοητευση σου δηλαδη.
με τετοιο μουδ, δεν προκειται να κανεις τιποτα απολυτως.
στο υπογραφω οριζοντια, καθετα ΚΑΙ διαγωνια... κοινως, ετσι δε γαμησε κανεις.
αρα...
οπως ειπα και στις πρωτες γραμμες, ξεκινα τις καταδρομικες αθηνα που εχει περισσοτερες επιλογες.
δεστο σαν μια μικρη επενδυση, για να μην καταληξεις με το ασπρο ζακετακι διπλα απο την πιξουλα μας, που ξερει ολα τα φαρμακα απ'εξω :angel:
ριξε ενα Χ ποσο, το οποιο θα το ορισεις εσυ ο ιδιος και ξεκινα να γαμας οτι σου κανει αισθηση.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!!
ισως φας ηττες τις πρωτες 1-2-3 φορες, αλλα μη μασησεις, γιατι θα ειναι η πρωτη ψυχρολουσια και μεχρι να παρεις μπρος.
επισης μη δωσεις καμια σημασια σε γουστα και περιγραφες αλλων απο εδω μεσα, παρα κανε παιχνιδι μονος σου, μπες σε οτι καβλογκομενα για τα γουστα σου δεις και οτι κατσει.
ακομα και απο φολα, κερδισμενος θα βγεις στο μελλον.
ετσι θα ξεκινησεις να μαθαινεις μπαλιτσα και να αποκτας αντιληψη.
π.χ. εγω σου βαζω 20 γαμησια οκ.
με τη φορα, θα παρατηρησεις οτι σιγα σιγα αποκτας μια ανεση με το γυναικειο φυλλο. μπορεις να πεις καμια μαλακια μεσα επισης, ωστε να μην εισαι παγωτο και βουβος κινηματογραφος.
μετα απο καμποσο καιρο λοιπον αγοραιου ερωτα και καποιας Χ επαφης με γυναικες (εστω πουτανες, γιατι και αυτες γυναικες ειναι στην τελικη και οχι "κρεατα", οπως λενε εδω μεσα οι υπεργαμηκουλες της φαπας), θα καταλαβεις μονος σου οτι καιρος ειναι να προχωρησεις και σε γνωριμιες γυναικων εκτος αγοραιου.
για αρχη, θα σου προτεινω πριν πας σε μπαρακι, να περνας μια βολτιτσα και να ριχνεις 1-2 πουτσους, ωστε να μην εχεις αγχος και τρακ για μετεπειτα.
πιστευω με αυτην την τακτικη, καπως θα ορθοποδησεις σιγα σιγα.
το ολο θεμα ειναι να μη σου γινουν εμμονη και οι πουτανες, θελει και αυτο το κομματι λιγο προσοχη.
δεστο σα μια προπονηση-ζεσταμα (πουτανες) που πρεπει να κανεις για τον κυριο αγωνα μετα (οχι πουτανες γυναικες).
αυτα τα ολιγα ηθελα να σου γραψω.
οτι ερωτησεις εχεις πεσμου, αν και νομιζω σε εχω καλυψει για το σταρτπακ.
καλα βολια και μη μασας, ολα ειναι στο κεφαλι σου (κλισε ναι ξερω, αλλα ισχυει 100%).
:hi:(παω για καφε)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.496
Πόντοι
6.236
Βλέπω κάνεις "έξυπνα" αστεία Ωρίωνα. Αφού είσαι η ψυχή του πληρώματος θέλεις να κάνεις και τον Καπετάνιο σου να γελάσει;
Επειδή το σκεφτόσουν όλο το χθεσινό βράδυ και παράλληλα, είμαι ευαίσθητη ψυχή και θα στεναχωρηθώ, αν δεν κοιμηθείς και σήμερα, άντε, πες τι πρέπει να γίνει για να γελάσεις (φωτό μου δεν ανεβάζω πάντως)

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.351
Πόντοι
3.786
Επειδή το σκεφτόσουν όλο το χθεσινό βράδυ και παράλληλα, είμαι ευαίσθητη ψυχή και θα στεναχωρηθώ, αν δεν κοιμηθείς και σήμερα, άντε, πες τι πρέπει να γίνει για να γελάσεις (φωτό μου δεν ανεβάζω πάντως)
Κορίτσι είσαι ρε Ωρίωνα και κάνεις το κόλπο της πλήρους αντιστροφής της πραγματικότητας ; Σκέφτεσαι δηλαδή όλη μέρα πώς θα πλησιάσεις τον Καπετάνιο σου και τελικά λες ότι σκεφτόμουν εγώ όλο το βράδυ; Ας είναι. Θα κάνω ότι δεν σε κατάλαβα...

Κάνε αυτό που πρέπει. Εσύ είσαι ο καλλιτέχνης, εσύ θέλεις να γλιτώσεις το μπαλαούρο, εσύ θα αποφασίσεις τι πρέπει να κάνεις.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.496
Πόντοι
6.236
Κορίτσι είσαι ρε Ωρίωνα και κάνεις το κόλπο της πλήρους αντιστροφής της πραγματικότητας ; Σκέφτεσαι δηλαδή όλη μέρα πώς θα πλησιάσεις τον Καπετάνιο σου και τελικά λες ότι σκεφτόμουν εγώ όλο το βράδυ;.......Κάνε αυτό που πρέπει. Εσύ είσαι ο καλλιτέχνης, εσύ θέλεις να γλιτώσεις το μπαλαούρο, εσύ θα αποφασίσεις τι πρέπει να κάνεις.

Laugh Lol GIF by PG Tips

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

Όταν σταματήσω να γελάω με αυτό που μόλις διάβασα (δεν το υπολογίζω νωρίτερα από αύριο) και αφού googlάρω τι σημαίνει "μπαλαούρο", θα ψάξω να βρω κάτι καλλιτεχνικό για σένα...

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.351
Πόντοι
3.786
Laugh Lol GIF by PG Tips

Όταν σταματήσω να γελάω με αυτό που μόλις διάβασα (δεν το υπολογίζω νωρίτερα από αύριο) και αφού googlάρω τι σημαίνει "μπαλαούρο", θα ψάξω να βρω κάτι καλλιτεχνικό για σένα...
Χαίρομαι που διασκεδάζεις φίλε μου. Είμαι σίγουρος ότι έχοντας πολύ χρόνο στο μπαλαουρο, θα βρεις να κάνεις το σωστό.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.005
Πόντοι
3.936
Κορίτσι είσαι ρε Ωρίωνα και κάνεις το κόλπο της πλήρους αντιστροφής της πραγματικότητας ; Σκέφτεσαι δηλαδή όλη μέρα πώς θα πλησιάσεις τον Καπετάνιο σου και τελικά λες ότι σκεφτόμουν εγώ όλο το βράδυ; Ας είναι. Θα κάνω ότι δεν σε κατάλαβα...

Κάνε αυτό που πρέπει. Εσύ είσαι ο καλλιτέχνης, εσύ θέλεις να γλιτώσεις το μπαλαούρο, εσύ θα αποφασίσεις τι πρέπει να κάνεις.

Βρε δεν πάτε να παίξετε άλλου το roleplay σας;

Εμάς βρήκατε;

Πηγαίντε για ύπνο βλαμμένα.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Χαίρομαι που διασκεδάζεις φίλε μου. Είμαι σίγουρος ότι έχοντας πολύ χρόνο στο μπαλαουρο, θα βρεις να κάνεις το σωστό.
Laugh Lol GIF by PG Tips

Το καραντι, το καραντι θα μας μπατάρει....

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.351
Πόντοι
3.786
Βρε δεν πάτε να παίξετε άλλου το roleplay σας;

Εμάς βρήκατε;

Πηγαίντε για ύπνο βλαμμένα.
Έχεις δίκιο φίλε μου και ζητώ συγγνώμη. Δεν θα επαναληφθεί. Αλλά κι εσύ μην λες τον @Ωρίων α "βλαμμένα" γιατί γίνεται χειρότερος

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.496
Πόντοι
6.236

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.496
Πόντοι
6.236
Εσένα είπε που είσαι βλαμμένος επί 2
Εντάξει αυτό ήταν. Δεν σου ξαναμιλάω.
Χαζοχαρούμενο με ανεβάζεις, βλαμμένο και πατσά με κατεβάζεις. Και δεν φτάνεις εσύ, επικροτεί και ο eladagor ή όπως τον λένε, τέλος πάντων.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.351
Πόντοι
3.786
Εντάξει αυτό ήταν. Δεν σου ξαναμιλάω.
Χαζοχαρούμενο με ανεβάζεις, βλαμμένο και πατσά με κατεβάζεις. Και δεν φτάνεις εσύ, επικροτεί και ο eladagor ή όπως τον λένε τέλος πάντων.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
Και πως θα περνούν τα μοναχικά σου βράδυα αν δεν σκέφτεσαι τον Καπετάνιο σου που σου έχει κλέψει μυαλό και καρδιά; Θα πάθεις σοβαρή κατάθλιψη. Αλλά όπως αγαπάς.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.496
Πόντοι
6.236
Και πως θα περνούν τα μοναχικά σου βράδια αν δεν σκέφτεσαι .... σου που σου έχει κλέψει μυαλό και καρδιά; Θα πάθεις σοβαρή κατάθλιψη.
Κορίτσι είσαι και κάνεις το κόλπο της πλήρους αντιστροφής της πραγματικότητας ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτό και δεν λέω τίποτα άλλο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
115
Εμφανίσεις
14K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom