το θεωρω κριπι να παω σε μια σχολη χορου μονο και μονο μηπως τον βρεξω.Οχι τιποτα αλλο δεν μου αρεσει και ο χορος.Όσο επαρχία και νά είσαι δεν γίνεται να γνωρίζεις όλες τις κοπέλες από όλα τα λύκεια της πόλης.
Για να κάνεις δουλειά θα κάνεις κάτι διαφορετικό από αυτά που έκανες μέχρι τώρα.
Στο γυμναστήριο δεν έχεις επαφή με τα κορίτσια.
Είναι σαν να μου λες θα πας κολυμβητήριο.
Θες ομαδικό μεικτό άθλημα που να υπάρχει σωματική επαφή.
Εάν ήξερες ποσό σεξ παίζει στις σχολές χορού θα είχες πάει από σήμερα να περιμένεις μέχρι τις 7/1 από έξω.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιός τελείωσε πρώτος το 2023; Με παρέα φυσικά! Οι άλλοι ας πάνε στον Mr. Malaka
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 112207
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 107
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
το θεωρω κριπι να παω σε μια σχολη χορου μονο και μονο μηπως τον βρεξω.Οχι τιποτα αλλο δεν μου αρεσει και ο χορος.
Θα βρεις κάτι που να σου αρέσει.
τελος παντων θα δειξειΘα βρεις κάτι που να σου αρέσει.
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.224
- Πόντοι
- 3.846
Γιαννάρα και εγώ από επαρχία είμαι αν και από μεγάλη πόλη της επαρχίας. Δεν ξέρω αν έχεις ζήσει και αλλού και μπορείς να κάνεις σύγκριση.
- Οι κοπέλες της επαρχίας από τα 30 αρχίζουν και πιέζουν για γάμο. Οπότε αρχίζουν και κοιτάνε κυρίως πορτοφόλα και επαγγελματικό μέλλον. Δηλαδή η Λένα που το έπαιζε ντίβα στο σχολείο και τα είχε με τον εξωσχολικό που είχε Virago προκειμένου να παντρευτεί δεν έχει πρόβλημα με το λογιστή που οδηγεί SX4.
- Έχεις λιγότερες επιλογές επειδή ακριβώς οι παρέες σου έχουν εξαντληθεί. Όταν συνέβη και σε μένα αυτό, άρχιζα να παίζω με tinder. Γενικά internet παίξε πολύ. Σε διπλανή πόλη, καμιά τουρίστρια το καλοκαίρι αν υπάρχει κοντά, όλο και κάτι θα βρεθεί.
- Αν δεν έχεις σοβαρό οικονομικό πρόβλημα θα σου έλεγα να γαμάς πιο συχνά και σεξεργάτριες. Ίσως λίγο παραπέρα από εκεί που είσαι αν έχεις επιλογές. Είσαι σε καλή ηλικία, μη μένεις αγάμητος θα το μετανιώσεις αργότερα.
- Εν ανάγκη ρε φίλε δώσε σήμα εδώ στα μέλη τι παίζει στην περιοχή σου. Δεν έχεις να χάσεις κάτι. Μπορεί να υπάρχει καμία χωρισμένη που θέλει γαμιάδες και δε βρίσκει, καμία από διπλανή πολη, ποτέ δεν ξέρεις.
Δεν έχεις τίποτα να χάσεις παικταρά μου. Οι συνομήλικοί σου τα ίδια κάνουν, δεν είσαι μόνο εσύ μπακούρι. Το πιο πιθανό είναι οι συντοπίτες σου να είναι μέλη εδώ και να μην το ξέρεις.
- Οι κοπέλες της επαρχίας από τα 30 αρχίζουν και πιέζουν για γάμο. Οπότε αρχίζουν και κοιτάνε κυρίως πορτοφόλα και επαγγελματικό μέλλον. Δηλαδή η Λένα που το έπαιζε ντίβα στο σχολείο και τα είχε με τον εξωσχολικό που είχε Virago προκειμένου να παντρευτεί δεν έχει πρόβλημα με το λογιστή που οδηγεί SX4.
- Έχεις λιγότερες επιλογές επειδή ακριβώς οι παρέες σου έχουν εξαντληθεί. Όταν συνέβη και σε μένα αυτό, άρχιζα να παίζω με tinder. Γενικά internet παίξε πολύ. Σε διπλανή πόλη, καμιά τουρίστρια το καλοκαίρι αν υπάρχει κοντά, όλο και κάτι θα βρεθεί.
- Αν δεν έχεις σοβαρό οικονομικό πρόβλημα θα σου έλεγα να γαμάς πιο συχνά και σεξεργάτριες. Ίσως λίγο παραπέρα από εκεί που είσαι αν έχεις επιλογές. Είσαι σε καλή ηλικία, μη μένεις αγάμητος θα το μετανιώσεις αργότερα.
- Εν ανάγκη ρε φίλε δώσε σήμα εδώ στα μέλη τι παίζει στην περιοχή σου. Δεν έχεις να χάσεις κάτι. Μπορεί να υπάρχει καμία χωρισμένη που θέλει γαμιάδες και δε βρίσκει, καμία από διπλανή πολη, ποτέ δεν ξέρεις.
Δεν έχεις τίποτα να χάσεις παικταρά μου. Οι συνομήλικοί σου τα ίδια κάνουν, δεν είσαι μόνο εσύ μπακούρι. Το πιο πιθανό είναι οι συντοπίτες σου να είναι μέλη εδώ και να μην το ξέρεις.
Το καλό πάντως είναι να τον έχεις ήδη μέσα ενώ αλλάζει η χρονιά... και το ακόμα καλύτερο να της τον τρίβεις στο μουνάκι και ακριβώς στην αλλαγή να μπαίνεις!
Αναπαρασταση διαλογου:
Ποτε θα μου τον βαλεις επιτελους; Δεν αντεχω αλλο.
Σε ενα χρονο!
TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.979
- Πόντοι
- 456
Μόλις γάμησα @Kyriakos29 ... φρέσκο, ζεστό σπέρμα τρέχει από την σουφρα του...
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Μόλις άνοιξες το αρχείο σου με τα τραβέλια και φαντασιώνεσαι σκληρή μπετοβεργα στο πρωκτό σουΜόλις γάμησα @Kyriakos29 ... φρέσκο, ζεστό σπέρμα τρέχει από την σουφρα του...
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.435
- Πόντοι
- 27.261
ρε μαλακα κεργιακο, αλλαξε αβαταρ ρε.Μόλις άνοιξες το αρχείο σου με τα τραβέλια και φαντασιώνεσαι σκληρή μπετοβεργα στο πρωκτό σου
βλεπω το δικο μου και λεω ποτε εγραψα σε αυτο το θρεντ και δεν το καταλαβα ???
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Τώρα είναι που δεν αλλάζω με τίποταρε μαλακα κεργιακο, αλλαξε αβαταρ ρε.
Περίμενε να αλλάξουν και οι άλλοι τον σταλόνε
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Γιαννάρα και εγώ από επαρχία είμαι αν και από μεγάλη πόλη της επαρχίας. Δεν ξέρω αν έχεις ζήσει και αλλού και μπορείς να κάνεις σύγκριση.
Επαγγελματίας
ρε μαλακα κεργιακο, αλλαξε αβαταρ ρε.
Ο αυθεντικος ειναι ο μονος που το αβαταρ εχει κινηση!
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.435
- Πόντοι
- 27.261
Τώρα είναι που δεν αλλάζω με τίποτα
Περίμενε να αλλάξουν και οι άλλοι τον σταλόνε
Ο Χ Ι Ε Σ !!!Επαγγελματίας
Kyriakos29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2021
- Like
- 2.107
- Πόντοι
- 456
Δεν τον φτάνω με τίποτα τον δεύτεροΟ αυθεντικος ειναι ο μονος που το αβαταρ εχει κινηση!
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Ο αυθεντικος ειναι ο μονος που το αβαταρ εχει κινηση!
Ναι.
Η μαλακία δεν αντιγράφεται.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.435
- Πόντοι
- 27.261
Δεν τον φτάνω με τίποτα τον δεύτερο
Κ Α Ρ Ι Ο Λ Ι Α !!!Ναι.
Η μαλακία δεν αντιγράφεται.
φιλε μου εχω συμβιβαστεί πλεον οτι θα μεινω ετσι. Και οπου βγαλει.Γιαννάρα και εγώ από επαρχία είμαι αν και από μεγάλη πόλη της επαρχίας. Δεν ξέρω αν έχεις ζήσει και αλλού και μπορείς να κάνεις σύγκριση.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.435
- Πόντοι
- 27.261
να σου πω ρε παιχτη, επειδη σε βλεπω πολυ στην κλαψα, για ενα θεμα το οποιο εχει αρκετες λυσεις.φιλε μου εχω συμβιβαστεί πλεον οτι θα μεινω ετσι. Και οπου βγαλει.
γιατι δεν κανεις ενα κουμαντο να κατεβαινεις αθηνα, αν οχι καθε βδομαδα π.χ. π/σ/κ καποια μερα, καθε 2 η'3 η' καποιες μερες μεσα στο μηνα τουλαχιστον.
ειπες οτι μενεις επαρχια, κατι το οποιο δεν ειναι και τρελο προβλημα για την εποχη μας.
30κατι εισαι ειπες, αρα πιστευω οτι αμαξι θα εχεις, αλλα και αν δεν εχεις, υπαρχουν τα κτελ και τα τρενα.
χτυπας ενα τικετακι, αραζεις ενα γουϊκεντ και βρεχεις το πουλακι σου πολυ σχολαστικα, μεχρι να μην υπαρχει σταλα.
το εχεις σκεφτει αυτο η' @@ ?
νομιζω θα ειναι μια καλη αρχη για σενα, ωστε να παρεις λιγο μπρος και να αρχισεις να το σκεφτεσαι αλλιως το κολπο.
Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.536
- Πόντοι
- 456
Ψηλά τα Κεφάλια Γιάννη!Οχι στην απαισιοδοξιαφιλε μου εχω συμβιβαστεί πλεον οτι θα μεινω ετσι. Και οπου βγαλει.
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
να σου πω ρε παιχτη, επειδη σε βλεπω πολυ στην κλαψα, για ενα θεμα το οποιο εχει αρκετες λυσεις.
γιατι δεν κανεις ενα κουμαντο να κατεβαινεις αθηνα, αν οχι καθε βδομαδα π.χ. π/σ/κ καποια μερα, καθε 2 η'3 η' καποιες μερες μεσα στο μηνα τουλαχιστον.
ειπες οτι μενεις επαρχια, κατι το οποιο δεν ειναι και τρελο προβλημα για την εποχη μας.
30κατι εισαι ειπες, αρα πιστευω οτι αμαξι θα εχεις, αλλα και αν δεν εχεις, υπαρχουν τα κτελ και τα τρενα.
χτυπας ενα τικετακι, αραζεις ενα γουϊκεντ και βρεχεις το πουλακι σου πολυ σχολαστικα, μεχρι να μην υπαρχει σταλα.
το εχεις σκεφτει αυτο η' @@ ?
νομιζω θα ειναι μια καλη αρχη για σενα, ωστε να παρεις λιγο μπρος και να αρχισεις να το σκεφτεσαι αλλιως το κολπο.
Αυτό θέλει 400-600€ τη φορά.
Άλλη πρόταση;