Νέα

Ποιός τελείωσε πρώτος το 2023; Με παρέα φυσικά! Οι άλλοι ας πάνε στον Mr. Malaka

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τελείωσες το 2023 κ πως;

• Όχι ακόμα

• Όχι κ δεν βλέπω κάτι να γίνεται σύντομα

• Ναι με την νόμιμη σύντροφο

• Ναι με παράνομη σχέση

• Ναι με εκδιδόμενη

• Ναι σε One night stand

• Ναι αλλά δεν πέρασα καλά

• Επισκέπτες γαμιέστε!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
10 έχουν ψηφίσει Ναι.

Μόνο ένας έχει δώσει λεπτομέρειες και είναι μέχρι στιγμής ο νικητής του πιο γρήγορου τελειώματος για το 2023.

Οι άλλοι ή μούφες πουλάνε ή δεν μπορούν να δώσουν λεπτομέρειες.

Πάντως τα ποσοστά είναι ανησυχητικά για ένα φόρουμ με τόσες δεκάδες χιλιάδες μέλη.

Δεν γαμεί κάνεις τελικά.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Καλησπέρα, τύποι και χρόνια πολλά. :hi:
Η πρώτη κατάθεση της χρονιάς έγινε στις 4 το μεσημέρι με εκδιδόμενη.
Πιστεύω ότι θα σκάσει μύτη κι άλλος κόσμος στο νήμα, απλά δεν έχουν μπει στο σάη ακόμα.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.224
Πόντοι
3.846
O X.Σ. (το λένε και τα αρχικά του) απλά γαμάει. Δε σταματάει ποτέ. Οπότε είναι και πρώτος και ο τελευταίος για κάθε χρόνο. Γαμάει ακόμα και όταν γαμάει κάποια άλλη. Γαμάει μέσω zoom, γαμάει με αντιπρόσωπο, γαμάει με τηλεπάθεια, γαμάει με ραντεβού, γαμάει όταν γράφει (έγραφε) στο φόρουμ. Και τώρα που μιλάμε, είμαι σίγουρος ότι κάποια (ες) γαμάει.

Gianis717

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Like
106
Πόντοι
1
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
O X.Σ. (το λένε και τα αρχικά του) απλά γαμάει. Δε σταματάει ποτέ. Οπότε είναι και πρώτος και ο τελευταίος για κάθε χρόνο. Γαμάει ακόμα και όταν γαμάει κάποια άλλη. Γαμάει μέσω zoom, γαμάει με αντιπρόσωπο, γαμάει με τηλεπάθεια, γαμάει με ραντεβού, γαμάει όταν γράφει (έγραφε) στο φόρουμ. Και τώρα που μιλάμε, είμαι σίγουρος ότι κάποια (ες) γαμάει.

Βρε μπας κ σε έχει πηδήξει ο Σαββίδης και τα ξέρεις ούλα αυτά;

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
το εχω ξαναπει 31 και εχω παρετηθει πληρως , δεν εχω καν ποτε κατι με κοπελα. Zω επαρχια.
Δες την ταινία παρθένος ετών 40..έχεις καιρό ακόμα..( παλιά ταινία - πολύ γέλιο)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.224
Πόντοι
3.846
το εχω ξαναπει 31 και εχω παρετηθει πληρως , δεν εχω καν ποτε κατι με κοπελα. Zω επαρχια.
και τότε τι κάνεις εδώ;

Παίκτη μήπως πάσχεις από κατάθλιψη; Γιατί σίγουρα η επαρχία δεν είναι το πρόβλημά σου.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Εγώ χθες γύρω στις 22:00 τον έπαιξα επιτυχώς... Είναι ότι πιο κοντινό έχω σε αυτό που ζητάει το νήμα..
Τελευταίο χύσιμο με κόσμο 28/12 με εκδιδόμενη.
Τελευταίο χύσιμο με ελευθέρας βοσκής 2 Φεβρουαρίου 21 στο αμάξι, δεν υπήρξε διείσδυση.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Εγώ χθες γύρω στις 22:00 τον έπαιξα επιτυχώς... Είναι ότι πιο κοντινό έχω σε αυτό που ζητάει το νήμα..
Τελευταίο χύσιμο με κόσμο 28/12 με εκδιδόμενη.
Τελευταίο χύσιμο με ελευθέρας βοσκής 2 Φεβρουαρίου 21 στο αμάξι, δεν υπήρξε διείσδυση.

Είσαι δυνατός αλλά με αυτά τα δεδομένα δεν μπαίνεις ακόμα στα charts.

Gianis717

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Like
106
Πόντοι
1
Δώσε λεπτομέρειες εάν θες.
κοιτα η ασχημια των εφηβικων μου χρονων με εκανε να μην κανω καμια κινηση εκεινα τα χρονια με αποτελεσμα να εχω φτασει 31 και μην εχω τιποτα περα απο μπουρδελο που εχω παει 4-5 φορες στην ζωη μου. Ζω στην επαρχια, ελαχιστοι φιλοι και γενικα πολυς μικρος κυκλο και εχω εγκλωβιστει.Ασχημος πολυ δεν ειμαι πλεον, και δεν εχω περιττα κιλα.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
κοιτα η ασχημια των εφηβικων μου χρονων με εκανε να μην κανω καμια κινηση εκεινα τα χρονια με αποτελεσμα να εχω φτασει 31 και μην εχω τιποτα περα απο μπουρδελο που εχω παει 4-5 φορες στην ζωη μου. Ζω στην επαρχια, ελαχιστοι φιλοι και γενικα πολυς μικρος κυκλο και εχω εγκλωβιστει.Ασχημος πολυ δεν ειμαι πλεον, και δεν εχω περιττα κιλα.

Μη σκας.

Χορευτικό σύλλογο,έχετε εκεί;

Να μη σου πω για σχολή χορού γιατί δεν θα προλαβαίνεις.

Γενικά σχολές, σύλλογοι, εθελοντισμός και οποίες δραστηριότητες υπάρχουν εκεί κ μαζεύουν κόσμο.

Εάν έχεις ψυχολογικά με το παρελθόν κάνε και μερικές συναντήσεις με ένα καλό ψυχολόγο (όχι γυναίκα ακόμα κ εάν είναι άσχημη).

Είσαι ακόμα πολύ νέος και εύκολα μπορείς να δικτυωθείς εάν το θες.

Όχι από internet πάντως.

Πρέπει να παίξεις μπάλα από κοντά και να πάρεις τον αέρα.

Παιξε μπαλίτσα μύστη.

Gianis717

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Like
106
Πόντοι
1
Μη σκας.

Χορευτικό σύλλογο,έχετε εκεί;

Να μη σου πω για σχολή χορού γιατί δεν θα προλαβαίνεις.

Γενικά σχολές, σύλλογοι, εθελοντισμός και οποίες δραστηριότητες υπάρχουν εκεί κ μαζεύουν κόσμο.

Εάν έχεις ψυχολογικά με το παρελθόν κάνε και μερικές συναντήσεις με ένα καλό ψυχολόγο (όχι γυναίκα ακόμα κ εάν είναι άσχημη).

Είσαι ακόμα πολύ νέος και εύκολα μπορείς να δικτυωθείς εάν το θες.

Όχι από internet πάντως.

Πρέπει να παίξεις μπάλα από κοντά και να πάρεις τον αέρα.

Παιξε μπαλίτσα μύστη.
ευχριστω για τις συμβουλες φιλε μου. Ενα γυμναστηριο θα παω χορο δεν μπλεκω. Η μαλακια στην επαρχια ειναι οτι σε ξερουν ολοι και ολες και αυτο απο μονο του ειναι γαμησετα.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
ευχριστω για τις συμβουλες φιλε μου. Ενα γυμναστηριο θα παω χορο δεν μπλεκω. Η μαλακια στην επαρχια ειναι οτι σε ξερουν ολοι και ολες και αυτο απο μονο του ειναι γαμησετα.

Όσο επαρχία και νά είσαι δεν γίνεται να γνωρίζεις όλες τις κοπέλες από όλα τα λύκεια της πόλης.

Για να κάνεις δουλειά θα κάνεις κάτι διαφορετικό από αυτά που έκανες μέχρι τώρα.

Στο γυμναστήριο δεν έχεις επαφή με τα κορίτσια.

Είναι σαν να μου λες θα πας κολυμβητήριο.

Θες ομαδικό μεικτό άθλημα που να υπάρχει σωματική επαφή.

Εάν ήξερες ποσό σεξ παίζει στις σχολές χορού θα είχες πάει από σήμερα να περιμένεις μέχρι τις 7/1 από έξω.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
115
Εμφανίσεις
14K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom