Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Να καταγραφεί στα πρακτικά
Μπήκε στο 1ο post.
Άλλος;
Να καταγραφεί στα πρακτικά
O Christos Savvidis τύπεΠάμε να δούμε ποιος είναι ο πρώτος χύστης της χρονιάς.
το εχω ξαναπει 31 και εχω παρετηθει πληρως , δεν εχω καν ποτε κατι με κοπελα. Zω επαρχια.γιατί τόση απαισιοδοξία ρε παικτούρι;
O X.Σ. (το λένε και τα αρχικά του) απλά γαμάει. Δε σταματάει ποτέ. Οπότε είναι και πρώτος και ο τελευταίος για κάθε χρόνο. Γαμάει ακόμα και όταν γαμάει κάποια άλλη. Γαμάει μέσω zoom, γαμάει με αντιπρόσωπο, γαμάει με τηλεπάθεια, γαμάει με ραντεβού, γαμάει όταν γράφει (έγραφε) στο φόρουμ. Και τώρα που μιλάμε, είμαι σίγουρος ότι κάποια (ες) γαμάει.
Δες την ταινία παρθένος ετών 40..έχεις καιρό ακόμα..( παλιά ταινία - πολύ γέλιο)το εχω ξαναπει 31 και εχω παρετηθει πληρως , δεν εχω καν ποτε κατι με κοπελα. Zω επαρχια.
και τότε τι κάνεις εδώ;το εχω ξαναπει 31 και εχω παρετηθει πληρως , δεν εχω καν ποτε κατι με κοπελα. Zω επαρχια.
οχι ακομα και ουτε πρόκειται
το εχω ξαναπει 31 και εχω παρετηθει πληρως , δεν εχω καν ποτε κατι με κοπελα. Zω επαρχια.
Εγώ χθες γύρω στις 22:00 τον έπαιξα επιτυχώς... Είναι ότι πιο κοντινό έχω σε αυτό που ζητάει το νήμα..
Τελευταίο χύσιμο με κόσμο 28/12 με εκδιδόμενη.
Τελευταίο χύσιμο με ελευθέρας βοσκής 2 Φεβρουαρίου 21 στο αμάξι, δεν υπήρξε διείσδυση.
κοιτα η ασχημια των εφηβικων μου χρονων με εκανε να μην κανω καμια κινηση εκεινα τα χρονια με αποτελεσμα να εχω φτασει 31 και μην εχω τιποτα περα απο μπουρδελο που εχω παει 4-5 φορες στην ζωη μου. Ζω στην επαρχια, ελαχιστοι φιλοι και γενικα πολυς μικρος κυκλο και εχω εγκλωβιστει.Ασχημος πολυ δεν ειμαι πλεον, και δεν εχω περιττα κιλα.Δώσε λεπτομέρειες εάν θες.
κοιτα η ασχημια των εφηβικων μου χρονων με εκανε να μην κανω καμια κινηση εκεινα τα χρονια με αποτελεσμα να εχω φτασει 31 και μην εχω τιποτα περα απο μπουρδελο που εχω παει 4-5 φορες στην ζωη μου. Ζω στην επαρχια, ελαχιστοι φιλοι και γενικα πολυς μικρος κυκλο και εχω εγκλωβιστει.Ασχημος πολυ δεν ειμαι πλεον, και δεν εχω περιττα κιλα.
ευχριστω για τις συμβουλες φιλε μου. Ενα γυμναστηριο θα παω χορο δεν μπλεκω. Η μαλακια στην επαρχια ειναι οτι σε ξερουν ολοι και ολες και αυτο απο μονο του ειναι γαμησετα.Μη σκας.
Χορευτικό σύλλογο,έχετε εκεί;
Να μη σου πω για σχολή χορού γιατί δεν θα προλαβαίνεις.
Γενικά σχολές, σύλλογοι, εθελοντισμός και οποίες δραστηριότητες υπάρχουν εκεί κ μαζεύουν κόσμο.
Εάν έχεις ψυχολογικά με το παρελθόν κάνε και μερικές συναντήσεις με ένα καλό ψυχολόγο (όχι γυναίκα ακόμα κ εάν είναι άσχημη).
Είσαι ακόμα πολύ νέος και εύκολα μπορείς να δικτυωθείς εάν το θες.
Όχι από internet πάντως.
Πρέπει να παίξεις μπάλα από κοντά και να πάρεις τον αέρα.
Παιξε μπαλίτσα μύστη.
ευχριστω για τις συμβουλες φιλε μου. Ενα γυμναστηριο θα παω χορο δεν μπλεκω. Η μαλακια στην επαρχια ειναι οτι σε ξερουν ολοι και ολες και αυτο απο μονο του ειναι γαμησετα.