Νέα

Ποιος πληρώνει σε αυτή τη χώρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leonoro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πάρτε τα να τα έχετε κακόμοιροι που ακόμα ψηφίζετε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Όπως τόνισε ο υπουργός, Το μεγαλύτερο μέρος της φορολογίας επιβαρύνει τους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους. Οι φόροι στα εισοδήματα των μισθωτών και των συνταξιούχων καλύπτουν το 79% της συνολικής φορολόγησης.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.722
Πόντοι
22.785
Εγω ο μαλακας πληρωνω.......... :headbang:

succubi

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
σε 1.000.000 χρονια μπορει να βγει και κανενα αλλο κομα

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Όπως τόνισε ο υπουργός, Το μεγαλύτερο μέρος της φορολογίας επιβαρύνει τους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους. Οι φόροι στα εισοδήματα των μισθωτών και των συνταξιούχων καλύπτουν το 79% της συνολικής φορολόγησης.

:jerking: :jerking: :jerking: του υπουργου για να δειξει οτι και καλα υπάρχει φοροδιαφυγη!!

και οι ενοικιαστες πληρωνουν φορο (ο ιδιοκτητης οτον πληρωνε αλλα στον βαζει στο ενοικιο) και ΤΑΠ ΜΑΠ ΦΑΠ πληρωνει ο κοσμος και ΦΠΑ 19% πληρωνου ΟΛΟΙ και αλλους εμμεσους φορους πληρωνουμε στα καυσιμα στα τσιγαρα στα ποτα (τα ξενυχτια τελος).

Ασε που μλλον ο υπουργος βγαζει εξω τις ΑΕ ΕΠΕ κλπ εταιρειες και βαζει μονο τα Ε3 καποιων κακομοιρηδων που ΔΕΝ δηλωνουν κερδη (συνηθως επειδη δεν εχουν οχι επειδη τα κρυβουν).

Πιο πολυ μας κλεβει το κρατος παρα εμεις αυτο ας σταματησει η καραμελα!!

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Σημερα το κρατος αυξησε το μισθο των δικαστικων κατα 80%.
Για ευνοητους λογους βεβαια.
Ξερετε εσεις......

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ αρνούνται την αύξηση της βουλευτικής αποζημίωσης

Την αντίθεσή τους στην επικείμενη αύξηση -κατά 80%- των βασικών αποδοχών των δικαστικών εκφράζουν ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα ζητήσουν ανάλογη αύξηση της βουλευτικής αποζημίωσης.

«Σε εποχές που οι εργαζόμενοι βιώνουν τις συνέπειες της πολιτικής της λιτότητας, με την ακρίβεια να ροκανίζει τα εισοδήματά τους, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ δηλώνει ότι είναι κατηγορηματικά αντίθετη και δεν πρόκειται να συμφωνήσει στην με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, είτε άμεση, είτε έμμεση αύξηση της βουλευτικής αποζημίωσης. Η θέση μας είναι σαφής και καθαρή και την κάνουμε γνωστή προς όλους» αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Σπύρος Χαλβατζής.

Ανάλογη δήλωση έκανε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Φώτης Κουβέλης, ο οποίος επισημαίνει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την αντίθεσή του για την απόφαση του 'μισθοδικείου' για την αύξηση των βασικών αποδοχών των δικαστών, αντίθεση που και σήμερα διατηρεί, με δεδομένη την οικονομική κατάσταση της μεγάλης πλειοψηφίας των εργαζομένων, την ακρίβεια και τον πληθωρισμό να καλπάζουν, την εισοδηματική πολιτική να είναι καθηλωμένη και τα εργασιακά δικαιώματα να προσβάλλονται».

Ο κ. Κουβέλης υπογραμμίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ αποκρούει κάθε ενδεχόμενο αύξησης της βουλευτικής αποζημίωσης και θα αρνηθεί και δεν θα εισπράξουν οι βουλευτές του την τυχόν αύξηση».

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη κατατέθηκε στη Βουλή τροπολογία του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, βάσει της οποίας οι αποδοχές των δικαστικών αυξάνονται σχεδόν στο διπλάσιο.

Παρόλο που το υπουργείο διαβεβαίωσε ότι η αύξηση αφορά μόνο τους δικαστικούς και όχι τους βουλευτές, εντούτοις θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι μόλις η τροπολογία γίνει νόμος τα μέλη του Κοινοβουλίου θα ζητήσουν την εξομοίωση των αποδοχών τους με των δικαστικών, κάτι που προβλέπεται από το Σύνταγμα.

www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=922369&lngDtrID=244]http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=922369&lngDtrID=244[/url]

Η αύξηση κατά 80% του μισθού των δικαστών και στη συνέχεια, των βουλευτών, εντάσσεται στο πλαίσιο της λελογισμένης και "σφιχτής" οικονομικής πολιτικής της Κυβέρνησης. Ο ταλαίπωρος συνταξιούχους ή μισθωτός των 700 ευρώ, θα πάρει αύξηση 3% περίπου.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Πιο πολυ μας κλεβει το κρατος παρα εμεις αυτο ας σταματησει η καραμελα!!

Πες τα ντε !

Έχουμε καταντήσει πουτάνες με νταβατζή το κράτος.
Σε ότι βγάζω συνέτερο έχω το κράτος. Εγώ τραβάω το γαμήσι, εγώ δουλεύω σα το σκύλο, εγώ έλιωνα στο διάβασμα και στις εξετάσεις στα πανεπιστήμια τόσα χρόνια, και όλα αυτά για να μου πέρνει τα μισά από ότι βγάζω το κράτος.

Άντε να πάνε να γαμηθούνε οι αλήτες!

Ελλάδα, σοσιαλισμός, κοινωνικό κράτος, και παπαριές. Είναι όλα ψευτιές και δικαιολογίες για να μας κλέβουν.

Αλλά καλά κάνουν. Με τέτοια ζώα που κατοικούν αυτή τη χώρα καλά κάνουν.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.958
Πόντοι
6.925
Σε ότι βγάζω συνέτερο έχω το κράτος. Εγώ τραβάω το γαμήσι, εγώ δουλεύω σα το σκύλο, εγώ έλιωνα στο διάβασμα και στις εξετάσεις στα πανεπιστήμια τόσα χρόνια, και όλα αυτά για να μου πέρνει τα μισά από ότι βγάζω το κράτος.

Και στην Φιλανδία & Σουηδία έτσι είναι τρελή η φορολόγηση αλλά έχουν κράτος όχι μαλάκες κλεφτρόνια αρπάχτρες και ηλίθιους, κράτος - δομή - οργάνωση που το σέβεσαι γιατί σε σέβεται πάνω απ'όλα

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Oπως παντα ο κουκος αηδονι σε ολα η Ελλαδα.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Και στην Φιλανδία & Σουηδία έτσι είναι τρελή η φορολόγηση αλλά έχουν κράτος όχι μαλάκες κλεφτρόνια αρπάχτρες και ηλίθιους, κράτος - δομή - οργάνωση που το σέβεσαι γιατί σε σέβεται πάνω απ'όλα

Δεν τα 'χω με εσένα. Αλλά το παραμύθι του ότι συμβαίνει και αλλού βαρέθηκα να το ακούω.

Για τις υπηρεσίες που μου προσφέρει αυτό το κράτος θα έπρεπε να μου πέρνει το πολύ 10% από τα έσοδά μου σε φόρους. Γιατί όταν θα αρρωστήσω θα πρέπει να πληρώσω, όταν το παιδί μου θα πάει σχολείο θα πρέπει να πληρώσω, όταν θα πάει στο πανεμιστήμιο τα ίδια, δεδομένου ότι έχουμε τη μόδα να κάνουμε πανεπιστημιακές σχολές στο κάθε μπουρδελοχόρι για να πληρώνουμε πάλι εμείς την τοπική αποτυχημένη οικονομία της επαρχίας, και πολλά άλλα που δεν θέλω να τα πω για να μην φουντώσω μεσημεριάτικα.

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
το κράτος ο μόνος νταβατζής..σκουλίκια πουλημένοι όλοι οι πολιτικοί

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ότι και να λέμε αυτή θα το κάνουν όπως τόσα χρόνια.Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι απλά να το ΄΄απολαύσουμε΄΄ τα χάλια μας σαν χώρα και σαν λαός.ΑΥΤΑ

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

Είναι όντως μεγάλο το νούμερο. Αναρωτιέμαι, όμως, πόσο είναι το αντίστοιχο ποσοστό σε Αμερική και Ευρώπη (των 12). Μόνο έτσι θα κρίνουμε σωστά....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
E  καλά δεν έχετε καταλάβει ότι όλη η ουσία της πολιτικής, και των ιδεολογιών, κράτους κλπ, στην ουσία της συνίσταται και πυηρήνα έχει αυτό το πολύ απλό πράγμα? Ποιος πληρώνει και ποιος επωφελείται? Όπως και γενικά, ανεξάρτητα από το κύκλωμα του κράτους ποιος παράγει σε μια κοινωνία και ποιος ιδιοποιείται το προιόν. Με τι κριτήρια. Για το αντίστοιχο ποσοστό φορολογίας σε Ευρώπη και Αμερική που είπε ο φίλος δε θα βγουν σωστά συμπεράσματα γιατί έτσι και αλλιώς στην Ελλάδα μεγαλύτερο μέρος της φορολογίας είναι η έμμεση και σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο αναπτυγμένο κράτος και σε σχέση με κάθε έννοια "κοινωνικής δικαιοσύνης". Η έμμεση φορολογία είναι αντιστρόφως προοδευτική και όπβς και να χει μετακυλίεται πάντα στον ασθενέστερο.
Αλλά δεν είναι μόνο το σκέλος της φορολογίας. Ολοκληρωμένη εικόνα θα έχει κανείς με το σκέλος των δαπανών και ποιος εντέλει επωφελείται από αυτές. Εκεί είναι να τρελαίνεσαι...

Επισκέπτης
Αθήνα, 20/11/2020 (των απεσταλμένων μας Γ.Κ. και Π.Ζ.)

Συνεχίζονται οι βίαιες ταραχές που έχουν ξεσπάσει στην Ελλάδα, ύστερα από μια μακρά περίοδο ακυβερνησίας και χάους. Οι κυβερνήσεις συνασπισμού που κυβέρνησαν τη χώρα μετά την πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή, κατέρρευσαν η μια μετά την άλλη παρά το γεγονός ότι ηγήθηκαν σε αυτές προσωπικότητες όπως η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Θεόδωρος Ρουσσόπουλος.

Χθες, για τρίτη ημέρα στη σειρά, συνεχίστηκαν στην Αθήνα και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας οι βανδαλισμοί, οι πυρπολήσεις και οι εκτελέσεις. Μανιασμένα πλήθη όλων των ηλικιών έχουν καταλύσει την έννομο τάξη, πυρπολώντας αστυνομικά τμήματα, εταιρείες security, τράπεζες και εφορίες. Όλοι κραυγάζουν «θάνατος στη διαφθορά» και «έξω οι Τούρκοι από την Θράκη». Ζητάνε επίσης από τις Ένοπλες Δυνάμεις να προελάσουν αμέσως για να αναχαιτίσουν τις Ενωμένες Δυνάμεις του Ισλαμικού Τόξου που κατευθύνονται προς το Κιλκίς. Φήμες ότι ελληνικά υποβρύχια βύθισαν τουρκικό αποβατικό έξω από την Μύκονο, δεν επιβεβαιώθηκαν.

Στα πλούσια βόρεια και ΝΑ προάστια, στήνονται κρεμάλες στα πεζοδρόμια. Ρακένδυτοι πρώην συνταξιούχοι μαζί με νεαρούς Κομαντάτε τύπου Μάρκος και κουκουλοφόρους ιδιωτικούς υπάλληλους, βάζουν φωτιά σε βίλες αμύθητης αξίας, σέρνουν από τα μαλλιά έξω τους ενοίκους και τους στέλνουν προς άγνωστη κατεύθυνση. Φήμες ότι βάζουν τα παιδιά πολιτικών και διαπλεκόμενων οικογενειών στον φούρνο με πατάτες, δεν μπόρεσαν κι αυτές να διασταυρωθούν. Η θέση του Στρατού παραμένει ουδέτερη, αν και πολλά στρατόπεδα σε διάφορα μέρη της μεθορίου προσχώρησαν με τον οπλισμό τους στους στασιαστές. Στην Αθήνα, βλέπουμε κατασχεμένα πολυτελή τζιπ, Ferrari, Porsche και Mercedes 600αρες γεμάτες κουκουλοφόρους νεαρούς που αλαλάζουν πολεμοχαρώς κραδαίνοντας όπλα, ενώ από τα ηχεία των στερεοφωνικών ακούγονται στη διαπασών παλιές επιτυχίες των Lennon, Rage Against The Machine, Clash, Ξυλούρη, Manu Chao, Active Member κλπ.

Η διεθνής κοινότητα παραμένει σύξυλος παρατηρητής, για την ώρα, αφού δεν υπήρχε πρόβλεψη τέτοιου σεναρίου από τις μυστικές υπηρεσίες και η κάθε επέμβαση κρίνεται από αμφίβολη μέχρι καταστροφική. Αργά χθες το βράδυ, στην κοινή συνέντευξη τύπου των υπουργών εσωτερικών ΕΕ και ΗΠΑ, έγινε γνωστό ότι απαγορεύτηκε στις χώρες τους η οποιαδήποτε αναμετάδοση εικόνων από την «Εξέγερση των Απελπισμένων» στην Ελλάδα, όπως οι ίδιοι οι κάτοικοί της την ονόμασαν.

Μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει η επιλογή της Ακρόπολης των Αθηνών ως χώρου στέγασης του στρατηγείου των εξεγερμένων. Έκπληξη, επίσης, έχουν προκαλέσει τα κοινά rave και ρεμπέτικα γλέντια μετά άκρατης οινοποσίας και ατέλειωτων εδεσμάτων, στην Βραυρώνα, τον Μαραθώνα, την Βουλιαγμένη, την Ν. Μάκρη, του Στρέφη, του Φιλοπάππου, τον Λυκαβηττού και την Πάρνηθα. Το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και στην Θεσσαλονίκη, τα Γιάννενα, την Πάτρα κ.α. Η όλη κατάσταση των τριών τελευταίων ημερών φανερώνει ότι αυτοί οι όλως παραδόξως αυτό - οργανωμένοι Έλληνες είναι οι μόνοι, πράγματι, που μπορούν να βάλουν τάξη σε τέτοιο φοβερό χάος. Μάλλον είναι φυσιολογικό για τους Έλληνες κάτι τέτοιο, αφού οι αρχαίοι τους πρόγονοι ήταν αθεόφοβοι και δεν είχαν σαν αρχή του Κόσμου κανέναν θεό. Αλλά μόνο το ΧΑΟΣ!

Copy paste απο το

OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αυτά τα ωραία "αριστερά" κείμενα, που τα βρίσκετε και αυτο-ικανοποιείστε πνευματικά...
Η πραγματικότητα είναι, πως αν επικρατούσε λογική τα προηγούμενα χρόνια, δεν θα χρειαζόταν τα άνω ούτε ως φαντασία. Αλλά...1990 -2008, οι ίδιες μαλακισμένες κυβερνήσεις σε ένα κόσμο που άλλαξε. Για τα πριν, τη ρίζα του κακού, υπήρχε το δικαιολογητικό μιας άλλης εποχής

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
το νεα συντομο ανεκδοτο.... Κομμα Επιχειρηματιων!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom