Νέα

Ποιός κάνει κουμάντο στη σχέση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TYRAEL
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 243
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός κάνι κουμάντο στη σχέση;

• Ο άντρας

Ψήφοι: 20 24,4%
  • Η γυναίκα

Ψήφοι: 38 46,3%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 4 4,9%
  • Ξέρω αλλά δε λέω...

Ψήφοι: 20 24,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    82

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Οι γυναικες δεν ειναι πλεον υποδεεστερες απο εμας,και δεν θελουμε να ειναι.οι εποχες που οι παππουδες μας ειχαν μια γυναικα σκλαβα που ανεχονταν τα παντα χωρις να βγαζει αχνα,ευτυχως εχουν περασει.τωρα για να εχεις μια γκομενα διπλα σου,πρεπει να εισαι ισαξιος και να εχεις τα αρχιδια να την κρατησεις.αν δεν μπορεις,πας στις πουτανες και κανεις μοκο.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
τι επαθες γλυκεια μου λουκρητια ?  :think:
Αν θεσεις σωστα τα ορια σου στην κοπελα και αυτη τα καταλαβει τοτε δεν υπαρχει προβλημα...... διαφορετικα...... απλα δεν σου κανει και πας παρακατω !
ε ναι σωστα ,
απλα τα ορια ανακαλυπτονται με την παροδο του χρονου δεν τα ξερω εκ των προτερων, προσπαθω να απολαμβανω το ταξιδι μεχρι να τα βρω...

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
οποιος εχει τα λεφτα η κανει το μαλακα........
Στην πρωτη περιπτωση ειναι εξαναγκασμος
Στην δευτερη διπλωματια

Δεν υπαρχει κατι αληθινο σε αυτα ομως...... αρα ΔΕΝ αξιζει

Επισκέπτης
Ειπα τι πιστευω ΕΓΩ
Και οχι τι εχω βρει....
Ααααα! Είπα κι εγώ! Αφού μια χαρά βλέπω.
Ναι στη θεωρία είναι όπως και στη φυσική που μαθαίναμε στο λύκειο. Που θεωρούσαμε κάθε σώμα σε ιδανικό περιβάλλον χωρίς τριβές. Μακάρι να ήταν έτσι τα πράγματα, αλλά δυστυχώς είμαστε άνθρωποι και όχι ξωτικά (elf).
Θα αναφέρω μια σκέψη επί του παρόντος που όποιος την έκανε είναι/ήταν πολύ σοφός άνθρωπος.

<<Γάμος είναι η κατάσταση όπου δύο άνθρωποι συμφωνούν να γίνουν ένα και ένας άνθρωπος συμφωνεί να γίνει τίποτα>>

Σίγουρα πολλοί από 'σας θα διαφωνήσετε, αλλά αυτό είναι το φυσιολογικό, ειδάλλως δεν θα χρειαζόταν να κάνουμε καν αυτή τη συζήτηση, ούτε τα διαζύγια θα αυξάνονταν με γεωμετρική πρόοδο...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τι επαθες γλυκεια μου λουκρητια ?  :think:ε ναι σωστα ,
απλα τα ορια ανακαλυπτονται με την παροδο του χρονου δεν τα ξερω εκ των προτερων, προσπαθω να απολαμβανω το ταξιδι μεχρι να τα βρω...
τπτ ομορφια μου...απλα δε σε ειχα γ τυπο που θα ευχοταν να ειχε διπλα του εναν φικο.

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
Ααααα! Είπα κι εγώ! Αφού μια χαρά βλέπω.
Ναι στη θεωρία είναι όπως και στη φυσική που μαθαίναμε στο λύκειο. Που θεωρούσαμε κάθε σώμα σε ιδανικό περιβάλλον χωρίς τριβές. Μακάρι να ήταν έτσι τα πράγματα, αλλά δυστυχώς είμαστε άνθρωποι και όχι ξωτικά (elf).
Θα αναφέρω μια σκέψη επί του παρόντος που όποιος την έκανε είναι/ήταν πολύ σοφός άνθρωπος.

<<Γάμος είναι η κατάσταση όπου δύο άνθρωποι συμφωνούν να γίνουν ένα και ένας άνθρωπος συμφωνεί να γίνει τίποτα>>

Σίγουρα πολλοί από 'σας θα διαφωνήσετε, αλλά αυτό είναι το φυσιολογικό, ειδάλλως δεν θα χρειαζόταν να κάνουμε καν αυτή τη συζήτηση, ούτε τα διαζύγια θα αυξάνονταν με γεωμετρική πρόοδο...
Τα διαζυγια αυξανονται γιατι χασαμε το μετρο φιλε μου .....

Ολοι θελουν τα παντα και καταλληγουν στο τιποτα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
τπτ ομορφια μου...απλα δε σε ειχα γ τυπο που θα ευχοταν να ειχε διπλα του εναν φικο.
και πως το εβγαλες αγαπη μου το συμπερασμα οτι θελω να εχω διπλα μου ενα φικο ? :think:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
εντιτ!απο το:"μακαρι να ειχα μια γκομενα σουζα".
οχι καμαρι μου δεν εννοησες σωστα , ειπα οτι κατι τετοιο δεν γινεται ,
απο τη μικρη μου εμπειρια δεν καθονται σε μια σχεση για πολυ οι γκομενες αν ειναι σουζα , ειπα οτι εχετε την ικανοτητα να μας σερνετε απο τη μυτη...απλα το θεμα ειναι το κατα ποσο μπορουμε να το υπομεινουμε αυτο , συνηθως το δελεαρ ειναι το σεξ , η συντροφικοτητα κτλ κτλ 

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οχι καμαρι μου δεν εννοησες σωστα , ειπα οτι κατι τετοιο δεν γινεται ,
απο τη μικρη μου εμπειρια δεν καθονται σε μια σχεση για πολυ οι γκομενες αν ειναι σουζα , ειπα οτι εχετε την ικανοτητα να μας σερνετε απο τη μυτη...απλα το θεμα ειναι το κατα ποσο μπορουμε να το υπομεινουμε αυτο , συνηθως το δελεαρ ειναι το σεξ , η συντροφικοτητα κτλ κτλ 
ω!!!κολονα μου!!!λαθεψα!!!!ζητω ταπεινα συγγνωμη λεύκα μου.....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ετσι μπραβο ,
σουζα σε θελω , τραβα στην κουζινα τωρα να πλυνεις τα πιατακια  :s&m_1:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τρεχω....
stock-photo-young-blond-woman-washing-dishes-in-the-kitchen-41124406.jpg

OP
OP
TYRAEL

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
228
Πόντοι
7.195
και στην κουζίνα τώρα τι ακριβώς κάνεις...
οσφραίνεσαι τα πιάτα να δεις αν έχει φύγει η μυρωδιά του αυγού;  :think:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ο καθενας κανει κουμαντο σε αυτο στο οποιο ειναι καλυτερος απο τον αλλον υποθετω....

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16
Αν και ειναι κλισε οσο δεν παει αυτο που θα πω αλλα ειναι η αληθεια, κουμαντο στην σχεση κανει οποιος απο τους δυο εχει πιο ισχυρη προσωπικοτητα....Δυο ισχυρες προσωπικοτητες μαζι δεν κανουνε ποτε σχεση (το πολυ πολυ αγριο και υπερβατικο σεξ :grin:) και δυο ανθρωποι low profile μαζι ειναι κινουμενη θλιψη.... :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom