Νέα

Ποιός κάνει κουμάντο στη σχέση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TYRAEL
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 243
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός κάνι κουμάντο στη σχέση;

• Ο άντρας

Ψήφοι: 20 24,4%
  • Η γυναίκα

Ψήφοι: 38 46,3%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 4 4,9%
  • Ξέρω αλλά δε λέω...

Ψήφοι: 20 24,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    82

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Καλό είναι να κάνει ο καθένας κουμάντο εκεί που έχει ικανότητες. Με αυτή τη λογική κάποια πράγματα μπορεί να τα διευθετεί ο ένας και τα υπόλοιπα ο αλλος...Κατ' εμέ δεν είναι άσπρο-μαύρο, υπαρχει και το γκρι  ;)

Παλι μ@λ@κιες λες! Δεν βαρεθηκες?

strobita

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Παλι μ@λ@κιες λες! Δεν βαρεθηκες?

??? πότε πρόλαβα καλέ με 10 μηνύματα όλα κι όλα να πω τόσες μλκίες?!?!?!?!?
νευράκια τσαταλάκια...θα πάθεις τιποτα!
τελοσπάντων ο καθείς τη γνώμη του...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
νομιζω οτι αφηνουμε τις γυναικες να μας τραβανε απο τη μυτη , οσες φορες εχω ανεβασει τον εγωισμο μου χαλαει η σχεση
οποτε για να πας με τα νερα τους ανεχεσαι τα θελω τους

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
Και οι ΔΥΟ ....

Ολα σε μια σχεση πρεπει να ειναι υπο συζητηση και οι οποιες αποφασεις να παιρνονται απο κοινου

Φυσικα κανενας η καμια δεν θα πρεπει να τραβιεται απο την μυτη
ουτε και να νιωθει υποδεεστερος απο τον αλλον

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
η ερωτηση δεν ειναι ποιος ΠΡΕΠΕΙ να κανει κουμαντο, αλλα ποιος ΚΑΝΕΙ κουμαντο...

δυστυχως ομολογω οτι οχι εγω...

δε μπορω να νικησω τα μουτρα και τη μουρμουρα... ομολογω οτι υποκυπτω..

Επισκέπτης
νομιζω οτι αφηνουμε τις γυναικες να μας τραβανε απο τη μυτη , οσες φορες εχω ανεβασει τον εγωισμο μου χαλαει η σχεση
Ούτε ανεβάζεις τον εγωισμό σου, ούτε ανέχεσαι τις ορέξεις τους. Απλά τις γράφεις στο αρχίδι σου και κάθονται σούζα για να μην τις γράψεις μια και καλή και στα δύο.

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
Πιστευω οτι καλο ειναι να δινεις νεες οπτικες και οριζοντες σε μια σχεση χωρις να ειναι ο ενας υποχειριο του αλλου
Ολα λυνονται με συζητηση...

ΕΓΩΙΣΜΟΣ σε μια σχεση δεν θα πρεπει να χωραει εφοσον θα θελουν να λεγονται ζευγαρι...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

Επισκέπτης
Και οι ΔΥΟ ....

Ολα σε μια σχεση πρεπει να ειναι υπο συζητηση και οι οποιες αποφασεις να παιρνονται απο κοινου

Φυσικα κανενας η καμια δεν θα πρεπει να τραβιεται απο την μυτη
ουτε και να νιωθει υποδεεστερος απο τον αλλον
Τι να πω ρε παιδιά... αφού έχετε βρει γυναίκες που δεν γουστάρουν να νιώθουν υποδεέστερες (τονίζω το νιώθουν, όχι το τι δείχνουν στους τρίτους) πάει να πει ότι έχω μεγάάάάλη γκαβομάρα... :dunno:

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
Τι να πω ρε παιδιά... αφού έχετε βρει γυναίκες που δεν γουστάρουν να νιώθουν υποδεέστερες (τονίζω το νιώθουν, όχι το τι δείχνουν στους τρίτους) πάει να πει ότι έχω μεγάάάάλη γκαβομάρα... :dunno:
Ειπα τι πιστευω ΕΓΩ
Και οχι τι εχω βρει....

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Ούτε ανεβάζεις τον εγωισμό σου, ούτε ανέχεσαι τις ορέξεις τους. Απλά τις γράφεις στο αρχίδι σου και κάθονται σούζα για να μην τις γράψεις μια και καλή και στα δύο.
μακαρι να μπορουσα να κρατησω μια σχεση ,κρατωντας τη γκομενα σουζα , μαλλον ειμαι πολυ μαλακας
Πιστευω οτι καλο ειναι να δινεις νεες οπτικες και οριζοντες σε μια σχεση χωρις να ειναι ο ενας υποχειριο του αλλου
Ολα λυνονται με συζητηση...

ΕΓΩΙΣΜΟΣ σε μια σχεση δεν θα πρεπει να χωραει εφοσον θα θελουν να λεγονται ζευγαρι...

χρειαζεται και λιγο εγωισμος γιατι μπορει να ζητανε παπαδες οι γκομενες ,δε θα γινουμε τελειως χωματα για παρτη τους , ειπαμε αμοιβαιες υποχωρησεις αλλα...με ορια , αλλιως υπαρχουν και οι πουτανες  ;)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μακαρι να μπορουσα να κρατησω μια σχεση ,κρατωντας τη γκομενα σουζα , μαλλον ειμαι πολυ μαλακαςχρειαζεται και λιγο εγωισμος γιατι μπορει να ζητανε παπαδες οι γκομενες ,δε θα γινουμε τελειως χωματα για παρτη τους , ειπαμε αμοιβαιες υποχωρησεις αλλα...με ορια , αλλιως υπαρχουν και οι πουτανες  ;)
:think: :idiot: :headbang:

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
χρειαζεται και λιγο εγωισμος γιατι μπορει να ζητανε παπαδες οι γκομενες ,δε θα γινουμε τελειως χωματα για παρτη τους , ειπαμε αμοιβαιες υποχωρησεις αλλα...με ορια , αλλιως υπαρχουν και οι πουτανες  ;)
Αν θεσεις σωστα τα ορια σου στην κοπελα και αυτη τα καταλαβει τοτε δεν υπαρχει προβλημα...... διαφορετικα...... απλα δεν σου κανει και πας παρακατω !

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
οποιος εχει τα λεφτα η κανει το μαλακα........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom