Καλό είναι να κάνει ο καθένας κουμάντο εκεί που έχει ικανότητες. Με αυτή τη λογική κάποια πράγματα μπορεί να τα διευθετεί ο ένας και τα υπόλοιπα ο αλλος...Κατ' εμέ δεν είναι άσπρο-μαύρο, υπαρχει και το γκρι ;)
Παλι μ@λ@κιες λες! Δεν βαρεθηκες?
Καλό είναι να κάνει ο καθένας κουμάντο εκεί που έχει ικανότητες. Με αυτή τη λογική κάποια πράγματα μπορεί να τα διευθετεί ο ένας και τα υπόλοιπα ο αλλος...Κατ' εμέ δεν είναι άσπρο-μαύρο, υπαρχει και το γκρι ;)
δεν εχει αδικο λοβ...γτ εχεις νευρα;Παλι μ@λ@κιες λες! Δεν βαρεθηκες?
δεν εχει αδικο λοβ...γτ εχεις νευρα;
Παλι μ@λ@κιες λες! Δεν βαρεθηκες?
.........νευράκια τσαταλάκια...θα πάθεις τιποτα!..........
ΑΣΕ ΜΕ! >
Ούτε ανεβάζεις τον εγωισμό σου, ούτε ανέχεσαι τις ορέξεις τους. Απλά τις γράφεις στο αρχίδι σου και κάθονται σούζα για να μην τις γράψεις μια και καλή και στα δύο.νομιζω οτι αφηνουμε τις γυναικες να μας τραβανε απο τη μυτη , οσες φορες εχω ανεβασει τον εγωισμο μου χαλαει η σχεση
οποτε για να πας με τα νερα τους ανεχεσαι τα θελω τους
Πιστευω οτι καλο ειναι να δινεις νεες οπτικες και οριζοντες σε μια σχεση χωρις να ειναι ο ενας υποχειριο του αλλουνομιζω οτι αφηνουμε τις γυναικες να μας τραβανε απο τη μυτη , οσες φορες εχω ανεβασει τον εγωισμο μου χαλαει η σχεση
οποτε για να πας με τα νερα τους ανεχεσαι τα θελω τους
Ούτε ανεβάζεις τον εγωισμό σου, ούτε ανέχεσαι τις ορέξεις τους. Απλά τις γράφεις στο αρχίδι σου και κάθονται σούζα για να μην τις γράψεις μια και καλή και στα δύο.
Τι να πω ρε παιδιά... αφού έχετε βρει γυναίκες που δεν γουστάρουν να νιώθουν υποδεέστερες (τονίζω το νιώθουν, όχι το τι δείχνουν στους τρίτους) πάει να πει ότι έχω μεγάάάάλη γκαβομάρα...Και οι ΔΥΟ ....
Ολα σε μια σχεση πρεπει να ειναι υπο συζητηση και οι οποιες αποφασεις να παιρνονται απο κοινου
Φυσικα κανενας η καμια δεν θα πρεπει να τραβιεται απο την μυτη
ουτε και να νιωθει υποδεεστερος απο τον αλλον
Ειπα τι πιστευω ΕΓΩΤι να πω ρε παιδιά... αφού έχετε βρει γυναίκες που δεν γουστάρουν να νιώθουν υποδεέστερες (τονίζω το νιώθουν, όχι το τι δείχνουν στους τρίτους) πάει να πει ότι έχω μεγάάάάλη γκαβομάρα...
μακαρι να μπορουσα να κρατησω μια σχεση ,κρατωντας τη γκομενα σουζα , μαλλον ειμαι πολυ μαλακαςΟύτε ανεβάζεις τον εγωισμό σου, ούτε ανέχεσαι τις ορέξεις τους. Απλά τις γράφεις στο αρχίδι σου και κάθονται σούζα για να μην τις γράψεις μια και καλή και στα δύο.
Πιστευω οτι καλο ειναι να δινεις νεες οπτικες και οριζοντες σε μια σχεση χωρις να ειναι ο ενας υποχειριο του αλλου
Ολα λυνονται με συζητηση...
ΕΓΩΙΣΜΟΣ σε μια σχεση δεν θα πρεπει να χωραει εφοσον θα θελουν να λεγονται ζευγαρι...
μακαρι να μπορουσα να κρατησω μια σχεση ,κρατωντας τη γκομενα σουζα , μαλλον ειμαι πολυ μαλακαςχρειαζεται και λιγο εγωισμος γιατι μπορει να ζητανε παπαδες οι γκομενες ,δε θα γινουμε τελειως χωματα για παρτη τους , ειπαμε αμοιβαιες υποχωρησεις αλλα...με ορια , αλλιως υπαρχουν και οι πουτανες ;)
Αν θεσεις σωστα τα ορια σου στην κοπελα και αυτη τα καταλαβει τοτε δεν υπαρχει προβλημα...... διαφορετικα...... απλα δεν σου κανει και πας παρακατω !χρειαζεται και λιγο εγωισμος γιατι μπορει να ζητανε παπαδες οι γκομενες ,δε θα γινουμε τελειως χωματα για παρτη τους , ειπαμε αμοιβαιες υποχωρησεις αλλα...με ορια , αλλιως υπαρχουν και οι πουτανες ;)
αλάνθαστη συνταγή...δε μπορω να νικησω τα μουτρα και τη μουρμουρα... ομολογω οτι υποκυπτω..