rexaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Οκ,θα σε κάνουμε βασιλικό πολτό!!!Εγώ πάντως είμαι χουντικοβασιλικός, οπότε να με προσέχετε.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Οκ,θα σε κάνουμε βασιλικό πολτό!!!Εγώ πάντως είμαι χουντικοβασιλικός, οπότε να με προσέχετε.
Δεν τον έχω πετύχει να βρίζει τον ΠΠ πάντως,μάλλον δεν προλαβαίνει!!!![]()
Δεξιός κ να σου αρέσει ο ΠούΠης δεν γίνεται,κάτι δεν πάει καλά!!!μαρεσει ο ΠουΠης
και γαμώ είναι!μαρεσει ο ΠουΠης
και μένα μου αρέσει ρε αμοιβάδα:Δεξιός κ να σου αρέσει ο ΠούΠης δεν γίνεται,κάτι δεν πάει καλά!!!
ΠΡΟΣΕΧΕ τις δηλώσεις σου θα σε διαγράψουνε οι σύντροφοι!!!![]()
και γαμώ είναι!![]()
![]()
![]()
![]()
η μεγαλύτερη καύλα του μπου!![]()
![]()
![]()
και γαμώ είναι!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ααα πες μας έτσι...και μένα μου αρέσει ρε αμοιβάδα:
εννοείται!!Ααα πες μας έτσι...
Τώρα εξηγείται γιατί είσαι συνεχώς πίσω του εδώ μέσα!!!![]()
Η καταπιόλα από την Κέρκυρα, δεν θα κατεβεί στις δημοτικές?
![]()
Αυτό λοιπόν είναι η κρυφή σου φαντασίωση;;;εννοείται!!
δεν υπάρχει πιο μεγάλη (πολιτική) καύλα, απ το να έχεις απέναντί σου έναν ανθέλληνα της ομοφιλοφιλικής αριστεράς που περνιέται για έξυπνος και να τον ξεβρακώνεις συνεχώς, μόνο και μόν ο γιατί τα πιστεύω του μπα΄ζουν από παντού.
αχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχα
και γαμώ είναι!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
James σε πήρανε χαμπάρι μέχρι κ οι κότες!!!εσενα και πουστη να σε πει τωρα παλι![]()
![]()
![]()
![]()
θα κανεις.
Σου φτανει που ειναι δεξιος και ας σε χεσει πατοκορφα. Ηδη εισαι σκυφτος και γλυφεις![]()
Η καταπιόλα από την Κέρκυρα, δεν θα κατεβεί στις δημοτικές?
![]()
με παρακολουθείς μωρή αναρχοάπλυτη?εσενα και πουστη να σε πει τωρα παλι![]()
![]()
![]()
![]()
θα κανεις.
Σου φτανει που ειναι δεξιος και ας σε χεσει πατοκορφα. Ηδη εισαι σκυφτος και γλυφεις![]()
Eκτόρα ρίξε τζίφρα κάτω από του James (δε προλαβαινει. παιρνει πιπες του χιλιαρικου στα καντουνια, να μαζεψει την εφορια
Αυτό λοιπόν είναι η κρυφή σου φαντασίωση;;;
Έλα για πες....
κακό πράγμα τελικά η λήθη ε?James σε πήρανε χαμπάρι μέχρι κ οι κότες!!!
Σε λίγο θα σε κλαίνε κ οι ρέγγες!!!![]()
ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "Η ΛΙΑΝΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ"...Ας "ΓΑΜΗΣΟΥΝ" και αυτοι οι πασοκοι...μπορει η τατιανα να ειναι "λιγη"
Κάκιστο,εθνική συμφιλίωση ποτέ!!!κακό πράγμα τελικά η λήθη ε?
ε, να ξαναθυμηθώ τότες...........
δεν είναι η υπογραφή μου αυτή ρε αναρχοάπλυτε πλαστογράφε της ιστορίας και όχι μόνο....Eκτόρα ρίξε τζίφρα κάτω από του James ():