rexaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Οκ,θα σε κάνουμε βασιλικό πολτό!!!Εγώ πάντως είμαι χουντικοβασιλικός, οπότε να με προσέχετε.
Οκ,θα σε κάνουμε βασιλικό πολτό!!!Εγώ πάντως είμαι χουντικοβασιλικός, οπότε να με προσέχετε.
Δεν τον έχω πετύχει να βρίζει τον ΠΠ πάντως,μάλλον δεν προλαβαίνει!!!
Δεξιός κ να σου αρέσει ο ΠούΠης δεν γίνεται,κάτι δεν πάει καλά!!!μαρεσει ο ΠουΠης
και γαμώ είναι!μαρεσει ο ΠουΠης
και μένα μου αρέσει ρε αμοιβάδα:Δεξιός κ να σου αρέσει ο ΠούΠης δεν γίνεται,κάτι δεν πάει καλά!!!
ΠΡΟΣΕΧΕ τις δηλώσεις σου θα σε διαγράψουνε οι σύντροφοι!!!
και γαμώ είναι!
η μεγαλύτερη καύλα του μπου!
και γαμώ είναι!
Ααα πες μας έτσι...και μένα μου αρέσει ρε αμοιβάδα:
εννοείται!!Ααα πες μας έτσι...
Τώρα εξηγείται γιατί είσαι συνεχώς πίσω του εδώ μέσα!!!
Η καταπιόλα από την Κέρκυρα, δεν θα κατεβεί στις δημοτικές?
Αυτό λοιπόν είναι η κρυφή σου φαντασίωση;;;εννοείται!!
δεν υπάρχει πιο μεγάλη (πολιτική) καύλα, απ το να έχεις απέναντί σου έναν ανθέλληνα της ομοφιλοφιλικής αριστεράς που περνιέται για έξυπνος και να τον ξεβρακώνεις συνεχώς, μόνο και μόν ο γιατί τα πιστεύω του μπα΄ζουν από παντού.
αχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχα
και γαμώ είναι!
James σε πήρανε χαμπάρι μέχρι κ οι κότες!!!εσενα και πουστη να σε πει τωρα παλι θα κανεις.
Σου φτανει που ειναι δεξιος και ας σε χεσει πατοκορφα. Ηδη εισαι σκυφτος και γλυφεις
Η καταπιόλα από την Κέρκυρα, δεν θα κατεβεί στις δημοτικές?
με παρακολουθείς μωρή αναρχοάπλυτη?εσενα και πουστη να σε πει τωρα παλι θα κανεις.
Σου φτανει που ειναι δεξιος και ας σε χεσει πατοκορφα. Ηδη εισαι σκυφτος και γλυφεις
Eκτόρα ρίξε τζίφρα κάτω από του James ( ):δε προλαβαινει. παιρνει πιπες του χιλιαρικου στα καντουνια, να μαζεψει την εφορια
Αυτό λοιπόν είναι η κρυφή σου φαντασίωση;;;
Έλα για πες....
κακό πράγμα τελικά η λήθη ε?James σε πήρανε χαμπάρι μέχρι κ οι κότες!!!
Σε λίγο θα σε κλαίνε κ οι ρέγγες!!!
ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "Η ΛΙΑΝΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ"...Ας "ΓΑΜΗΣΟΥΝ" και αυτοι οι πασοκοι...μπορει η τατιανα να ειναι "λιγη"
Κάκιστο,εθνική συμφιλίωση ποτέ!!!κακό πράγμα τελικά η λήθη ε?
ε, να ξαναθυμηθώ τότες...........
δεν είναι η υπογραφή μου αυτή ρε αναρχοάπλυτε πλαστογράφε της ιστορίας και όχι μόνο....Eκτόρα ρίξε τζίφρα κάτω από του James ( ):