Επισκέπτης
ειν κοινωνικο το καμαρι σου
ετσι ειναι . Αμα μπλεκεις με ομορφαντρα αυτα εχεις μετα
ειν κοινωνικο το καμαρι σου
παντού!ακομα κ στο νετ τρως? :-
Άτιμη ζωή...μας έχουν γαμήσει τις διακοπές λέμε.ησουν κι εσυ εκει?
ει ψιτ!σε σενα γυρναει παντα. ετς ειν ο αντρας ο σωστος
σε σενα γυρναει παντα. ετς ειν ο αντρας ο σωστος
αριστεροάπλυτη ρουφιάνα!τι εννοεις μωρη αρουγκανη οτι γυρναω? που παω δηλαδη και γυρναω στο τελος? γαμιολα να τη πεταξεις τη προκα σου αμεσως
τι εννοεις μωρη αρουγκανη οτι γυρναω? που παω δηλαδη και γυρναω στο τελος? γαμιολα να τη πεταξεις τη προκα σου αμεσως
αριστεροάπλυτη ρουφιάνα!
τι περίμενες?
άλλαξε παρέες ρεεεεεεεεεε!
παντού!
αν δεν χιλοπιτιαστείς δεν μαμάς!
διαφωνείς?
αυτά λέω και στο νεαρό ρεξάκο αλλά δεν βάζει μυαλό!
ντρέπεται να κολλήσει μήπως και φάει χιλόπιτα.
αλλά δες ω του θαύματος ρεξ!
ακόμα και σε μια τελειωμένη υπόθεση σαν του έκτορα, φαίνεται φως στο τούνελ!
εεεεε? εκτοράκοοοοοοο?
λέγε ρεεεεεεεεε?
Όχι ρε συ,απλά κάτι ντοκουμέντα ανέβασα!!!άει γαμήσου ρε αναρχοάπλυτε!
και κοίτα μη σπαμάρεις στο άλλο που πόσταρα....πέθανες!
τελειωμένη υπόθεση είπα και είναι!με λες τελειωμενη υποθεση ρε και θες απαντηση? δε μπορω να απαντησω γιατι δε μπορω να αντιστεκομαι να σε παιζω που και που
παπαράκο πόσταρες σεντονάρες ακόμα και στ αγγλικά για να θάψεις τα ποστ μου?Όχι ρε συ,απλά κάτι ντοκουμέντα ανέβασα!!!
Γλείψτου τα παππούτσια,πλύνε του τα πόδια κ μπορεί να το σκεφτεί!!τελειωμένη υπόθεση είπα και είναι!
είδες πώς εξεπλάγην και ο ρεξ και η βέλβι?
κανείς δεν το περίμενε!
να δεις ρε τι μεγάλη καρδιά που είμαι!
άντε δε θα σε παρακαλάω για πολύ.....
τελείωνε.
Για ποιον με πέρασες κύριε,έχω ιδεολογία κύριε,ακού μασατζούδες!!!παπαράκο πόσταρες σεντονάρες ακόμα και στ αγγλικά για να θάψεις τα ποστ μου?
αν δε σου κάνει ο ΠάΠιος δώρο 2 μασατζούδες τη βδομάδα τουλάχιστον, είσαι πολύ μεγάλο κορόιδο!
τ αρχίδια μου θα πάρεις εσύ!Γλείψτου τα παππούτσια,πλύνε του τα πόδια κ μπορεί να το σκεφτεί!!
Έτσι πέσε στα τέσσερα (του έκτορα)!!!τ αρχίδια μου θα πάρεις εσύ!
Υ.Γ. αφού δήλωσε επιτέλους δεξιός (μετά από 10 μήνες που τον ρώτησα στο πμ) ότι γουστάρει!
εσύ τσίμπα ένα αρχίδι αναρχοάπλυτε!
Άτιμη ζωή...μας έχουν γαμήσει τις διακοπές λέμε.
Και σήμερα σε βαφτίσια ήμουν.
Ευτυχώς είναι όλα είναι κοντά και δεν τρέχω πέρα δώθε.
Ελά ρε κ εσύ που κάνεις τον δύσκολο,εδώ μέχρι τα πόδια σου πλένει!!!με λες τελειωμενη υποθεση ρε και θες απαντηση? δε μπορω να απαντησω γιατι δε μπορω να αντιστεκομαι να σε παιζω που και που
ναι αλλά απ ότι λεν οι φήμες να τον κουκουλώσεις θες τον δεξιό.κι εγω βαριεμαι τα γαμοαραββωνοβαφτισια