rexaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ρε τελικά τί θα γίνει θα τον πάρεις τον James ευνούχο στο παλάτι σου;;;πω ρε μαλακα το σαβουρομουνο πρωινιατικα. ουτε στο τορνο λεμε...
Ρε τελικά τί θα γίνει θα τον πάρεις τον James ευνούχο στο παλάτι σου;;;πω ρε μαλακα το σαβουρομουνο πρωινιατικα. ουτε στο τορνο λεμε...
Εσύ τα βάφεις τα νυχάκια με κόκκινο;;;δεν είναι η υπογραφή μου αυτή ρε αναρχοάπλυτε πλαστογράφε της ιστορίας και όχι μόνο....
πω ρε μαλακα το σαβουρομουνο πρωινιατικα. ουτε στο τορνο λεμε...
ρεξ και ροχάλα υπονομεύετε την έννομη τάξη!Ρε τελικά τί θα γίνει θα τον πάρεις τον James ευνούχο στο παλάτι σου;;;
με παρακολουθείς μωρή αναρχοάπλυτη?
μπλε.Εσύ τα βάφεις τα νυχάκια με κόκκινο;;;
Ελά ρε ασέ τώρα αφού φαίνεται το χέρι σου!!!
Παρτόνα ρε συ θα κάθεται ήσυχα,σούζα που λένε!!!πω ρε μαλακα το σαβουρομουνο πρωινιατικα. ουτε στο τορνο λεμε...
και γιατί χαλιέσαι εσύ μαρή?Απλα γλυστρισα στα σαλια συντροφε και εκει που γαμοσταυριζα σε ειδα να γλυφεις κατι κωλους. Λεω γουατ δε φακ η καριολα τον δικο μου κωλογλυφει. Ε και σε ειδα .
Αστά να πάνε ρε συ,θα στον φάει κιόλας στο τέλος!!!Απλα γλυστρισα στα σαλια συντροφε και εκει που γαμοσταυριζα σε ειδα να γλυφεις κατι κωλους. Λεω γουατ δε φακ η καριολα τον δικο μου κωλογλυφει. Ε και σε ειδα .
εσύ γι αυτό πιστεύεις ότι του έκανα πρόταση εκεχυρίας?εσενα και πουστη να σε πει τωρα παλι θα κανεις.
Σου φτανει που ειναι δεξιος και ας σε χεσει πατοκορφα. Ηδη εισαι σκυφτος και γλυφεις
Θα λερώσεις άλλο ή να πιάσω δουλειά;;;εσύ γι αυτό πιστεύεις ότι του έκανα πρόταση εκεχυρίας?
ουαν μιλλιον ντόλαρ ερώτηση, που λέει κι ο θκος.
Ρε τελικά τί θα γίνει θα τον πάρεις τον James ευνούχο στο παλάτι σου;;;
Eκλείσες με τον εκτόρα εκκλησία κ είστε ενά εεε;;;θα τον παρω
Καληνύχτα σαλιάρη,υποτακτικέ,δουλοπρεπή!!!και όπου μπλέκονται αναρχοάπλυτοι γαμιέται κάθε θρεντ!
ρε μαλέα, γι αυτό σου έστειλα πμ!
αλλά εσύ ήθελες ανοιχτά!
να ανοίγαμε και θρεντάκι να πουν όλοι τη γνώμη τους?
άντε νύχταααααααα!
θα δω το Expendables να
Eκλείσες με τον εκτόρα εκκλησία κ είστε ενά εεε;;;
Απαντάς κ αντ'αυτού βλέπω!!!
γάμησέ τα!Eκλείσες με τον εκτόρα εκκλησία κ είστε ενά εεε;;;
Απαντάς κ αντ'αυτού βλέπω!!!
Ααα οκ!!!κλωνος, λαθος παραθυρο
γάμησέ τα!
εμένα με βγάλατε γλύφτη!
αυτόν ότι τον σέρνει η γκόμενα απ τη μύτη (που προσπαθεί βεβαίως βεβαίως)!
η συκοφαντία της αριστεράς συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα!
ακόμα και στην προσπάθεια ενός δεξιού για ειρήνη!
συνεχίστε!
άι καληνύχταααααααααααααααα