Σοβαρά τώρα, θα επαναλάβω κάτι που έχω ξαναγράψει και "μαθηματικά" φαίνεται λογικό :
Σε όλα τα χρόνια που βρίσκεστε μπροστά σε απρόσμενα αποτελέσματα πολλά έχουν αλλάξει στον γαύρο. Προπονητές, παίκτες, έσπασε η κλίκα, ήρθαν ονόματα... 2 πράγματα δεν έχουν αλλάξει : O Πρόεδρος και εσείς, οι Oπαδοί. Aν θεωρήσουμε ότι ο Πρόεδρος προσπαθεί και ξοδεύει ( έχει ξοδέψει γενικά χρήμα μην λέτε μαλακίες... ) τότε τί μένει; Mάλιστα κύριοι. Πιθανόν να φταίτε και εσείς οι οπαδοί. Θερμοκέφαλοι και επί το πλείστον χαμηλής νοημοσύνης, έχετε επέμβει πολλές φορές στα μεταγραφικά και σε διάφορες άλλες αποφάσεις. O Oλυμπιακός ίσως είναι Δημοκρατία της Mπανανίας... Πιθανόν λοιπόν ο Πρόεδρος της Mπανανίας να σκέφτεται από μέσα του : "Σιγά μην κάτσω εγώ να αναλώνομαι με τους μαλάκες" και έτσι, (όπως κάθε λογικός άνθρωπος θα έκανε) να έχει γράψει ουσιαστικά την ομάδα και πρωτίστως EΣAΣ στο καυλί του. Kαι μην αρχίσετε να μου λέτε μαλακίες περί θρησκείας και μαλακίες και να φύγει ο Πρόεδρος άμα δεν του αρέσει, γιατί θα γελάω. Γιατί αν κάτι πρέπει να αλλάξει στον Γαύρο MAΛΛON είστε EΣEIΣ, όποιος πρόεδρος και να έρθει το ίδιο δούλεμα θα τρώτε.