dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
οπου υπαρχει καπνος,υπαρχει κ φωτιτσα τυπε.... :Sκακοήθειες τύπε... :S
οπου υπαρχει καπνος,υπαρχει κ φωτιτσα τυπε.... :Sκακοήθειες τύπε... :S
οπου υπαρχει καπνος,υπαρχει κ φωτιτσα τυπε.... :S
τωρα ψαχνουν δηθεν δικαιολογιες οτι ειναι γκει για να τον βρουν και να του βαλουν το κονταρι των λαχειων στον κωλο σαν τον κανταφι τα παλιοπαιδα:...Α να γειά σας!!!
Πάλι καλά που τα γράψατε εσείς, γιατί όταν τα γράφω εγώ με χαρακτηρίζουν κακεντρεχή.
βαριεμαι να ασχοληθω μαζι σου τυπε...ακομη χωνευω...Να και το υποκοριστικό που λέγαμε...
Κατά τα άλλα εγώ είμαι αυτός που δεν δύναται να ξεχωρίσει καταστάσεις.
βαριεμαι να ασχοληθω μαζι σου τυπε...ακομη χωνευω...
φωτιτσα/φωτια/πυρκαγια εμενα το διο μου κανει....
πινω κοκα-κολα μανΠιείτε κανέναν sparkling water.
Σαφώς. Αλλά την επόμενη φορά που θα αναπαράξετε τις "κακές γλώσσες" και έπειτα θα αφήσετε να εννοηθεί ότι τα γραφόμενα τους έχουν κάποια βάση, μην τραβήξετε την ουρίτσα σας απ΄ έξω.
επιστρεφει ο πηγασιος απο εβιαν που ηταν για δηθεν ενωτικες συνομιλιες και φερνει πολυ πραμαΠιείτε κανέναν sparkling water.
πινω κοκα-κολα μαν
Ναι, την επομενη φορα που θα ποσταρω ή θα αναπαραγω αλλονων γραφομενα ,θα φροντισω να σε ρωτησω πρωτα.... :S
του ριχνω μπατσες το καραφλου...Τον kerry king τον ρωτησες πριν ποσταρεις ρε?
Α παραχαλαρωσαμε μου φαινεται.....
πινω κοκα-κολα μαν
Ναι, την επομενη φορα που θα ποσταρω ή θα αναπαραγω αλλονων γραφομενα ,θα φροντισω να σε ρωτησω πρωτα.... :S
του ριχνω μπατσες το καραφλου...
ασε ρε ,τωρα πεθανε ο Χανεμαν,τι slayer θα δουμε?αν δουμε τελικα....
εσυ εισαι η προσωποποιηση της χημικης παρενεργειας μαν...μονο κ μονο που γραφεις στον πληθυντικο μεσα στο θρεντ.... ...μαλλον εχεις καψει φλαντζα...Μην αναμιγνύετε τα υλικά γιατί προκαλούν τις παρενέργειες που βλέπουμε.
Ή σκέτη κόκα (μυτιές), ή σκέτη κόλλα(εισπνοές).
Άλλο πράγμα έθιξα. Αν δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε...
επιστρεφει ο πηγασιος απο εβιαν που ηταν για δηθεν ενωτικες συνομιλιες και φερνει πολυ πραμα
ναι ρε μαν... ;)Kατεβα κατω οταν ειναι και θα δουμε τι θα δουμε(στελνεις pm εννοειται ).
Απο τοματες αλλο τιποτα
εσυ εισαι η προσωποποιηση της χημικης παρενεργειας μαν...μονο κ μονο που γραφεις στον πληθυντικο μεσα στο θρεντ.... ...μαλλον εχεις καψει φλαντζα...
του αχαχουχα εγω του τα λεω,αλλωστε εχουμε ξεκατινιαστει εδω μεσα,εσυ δεν μας παρακολουθεις...καληνυχτα.
τωρα πεθανε ο Χανεμαν
επαιξες κ εχασες...μολις ασχοληθηκες με εμενα (με βαση το τι υπονοεις...)...παλι δεν τα ξεχωρισες σωστα...τσ,τσ...Είναι γνωστό ότι δεν ασχολούμαι με κατίνες (με μόνη εξαίρεση το Νήσσα)
την μπροστα ή την πισω πλευρα ειδατε;του τανγκα εννοω οχι της οχθης.....Γνωρίζω.
Μου έστειλε από την Μοντρέ μια φωτογραφία του, που τον απεικονίζει να λιάζεται με τάνγκα στην όχθη της λίμνης. :S