Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
αμα ειναι ωραιο μουνι βαρτου
Μιση ντροπη δικια μου μιση δικια της?
αμα ειναι ωραιο μουνι βαρτου
Μιση ντροπη δικια μου μιση δικια της?
μιση ντροπη δικια της και η αλλη μιση του ζακερμπεργκ
μιση ντροπη δικια της και η αλλη μιση του ζακερμπεργκ
...δηλαδη ειναι γκευ στ αληθεια ο αχαχου...?λοιπον βρηκα πμ απο τυπο που ηταν στις ομαδες ποδοσφαιρου τοτε που τους ειχε κατσικωθει ο μογγολος και μου ειπε οτι ειναι μεγα πουσταριο αδερφαρα. γιαυτο τον διωξανε και γιαυτο θελει συνεχεια να παμε για καφε και ρωταγε επιμονα τις προαλλες τι φοραω και τι φοραω. στο διαολο με τον σκατα, και καθυστερημενος και πουστης :S
λοιπον βρηκα πμ απο τυπο που ηταν στις ομαδες ποδοσφαιρου τοτε που τους ειχε κατσικωθει ο μογγολος και μου ειπε οτι ειναι μεγα πουσταριο αδερφαρα. γιαυτο τον διωξανε και γιαυτο θελει συνεχεια να παμε για καφε και ρωταγε επιμονα τις προαλλες τι φοραω και τι φοραω. στο διαολο με τον σκατα, και καθυστερημενος και πουστης :S
ααααχαχαχαχαχα έφυγα.
υγ Θα φάω 2ο Χ το κοβω αλλα δε γαμιεται ...
τι έγινε ?
την τελικά ?
οι κακες οι γλωσσες λεγανε οτι ο Δημητρακης γουσταρει να τον κωλοδαχτυλιαζουνε οι κοπελες των μπουρδελων...το ειχε στανταρακι του...αυτα ειχαν ειπωθει στον αλλο σαΐτ κ ηταν αρκετοι αυτοι που τα γραφανε..... :S :S :S :S :S :Sλοιπον βρηκα πμ απο τυπο που ηταν στις ομαδες ποδοσφαιρου τοτε που τους ειχε κατσικωθει ο μογγολος και μου ειπε οτι ειναι μεγα πουσταριο αδερφαρα. γιαυτο τον διωξανε και γιαυτο θελει συνεχεια να παμε για καφε και ρωταγε επιμονα τις προαλλες τι φοραω και τι φοραω. στο διαολο με τον σκατα, και καθυστερημενος και πουστης :S
οι κακες οι γλωσσες λεγανε οτι ο Δημητρακης γουσταρει να τον κωλοδαχτυλιαζουνε οι κοπελες των μπουρδελων...το ειχε στανταρακι του...αυτα ειχαν ειπωθει στον αλλο σαΐτ κ ηταν αρκετοι αυτοι που τα γραφανε..... :S :S :S :S :S :S
δεν τον εβγαλα εγω κιναιδο,οι κακες οι γλωσσες....Μην δείτε κανέναν ασθενή άνθρωπο να κάνει θεραπεία προστάτη με μαλάξεις... αμέσως κίναιδο τον βγάζετε...
γιατι εγω ρε μλκα ΠΟΥ ΤΡΟΛΑΡΩ?
δεν τον εβγαλα εγω κιναιδο,οι κακες οι γλωσσες....
ναι σαν το ανεκδοτο που αλλος τον χιλιο-τρωει απο πισω κ μετα γυρναει κ λεει στον γαμια του:να ξεκαθαρισουμε κατι εδω περα,εσυ εισαι ο πουστης οχι εγω....α οι κακές γλώσσες...
εντάξει μπορεί να ήταν μπερδεμένο το παιδί και να ήθελε να πειραματιστεί με την σεξουαλικότητα του...δεν σημαίνει κάτι αν έφαγε και κανένα δαχτυλάκι, άντε να πήρε και καμιά πίπα...
αμέσως πούστης ? τι πράματα είναι αυτά...
επειδη τον παιρνει απο νωρις στην αγκαλια του μορφεα τα λετε αυτα κωλοπαιδα;...δηλαδη ειναι γκευ στ αληθεια ο αχαχου...?
ναι σαν το ανεκδοτο που αλλος τον χιλιο-τρωει απο πισω κ μετα γυρναει κ λεει στον γαμια του:να ξεκαθαρισουμε κατι εδω περα,εσυ εισαι ο πουστης οχι εγω....
δεν τα εγραφα εγω μαν,τα εγραφαν μελη απο το αλλο σαΐτ...αυτο εννοω οι κακιες οι γλωσσες....γκεγκε??
αλλο το ενα,αλλο το αλλο...αν δεν μπορεις να τα ξεχωρισεις μαν,δεν φταιω γω....Δεν τα γράψατε, απλώς τα αναπαράξατε.
Όχι Γιάννης, Γιαννάκης...
δεν τα εγραφα εγω μαν,τα εγραφαν μελη απο το αλλο σαΐτ...αυτο εννοω οι κακιες οι γλωσσες....γκεγκε??
τυπε τα βαζουν με εναν βασιλακη καιλα της εποχης μας μονο και μονο επειδη εχει αιπαντ και αιφον5 και φοραει στενα δερματινα.....ζηλευουν που ειναι σωματαρας και επιτυχημενος ζιγκολο ελλεηνοαμερικανιδωνΔεν τα γράψατε, απλώς τα αναπαράξατε.
Όχι Γιάννης, Γιαννάκης...
τυπε τα βαζουν με εναν βασιλακη καιλα της εποχης μας μονο και μονο επειδη εχει αιπαντ και αιφον5 και φοραει στενα δερματινα.....ζηλευουν που ειναι σωματαρας και επιτυχημενος ζιγκολο ελλεηνοαμερικανιδων
φθονουν την επαγγελματικη του επιτυχια να πουλαει ξυσμενα ξυστα σε ομοτυφλους του