Επισκέπτης
Για να γραφουμε τζαμπα, και να ζητησεις να στο σβησουν μετα;Λες να το ανοιξω κι αλλου το θρεντ να δουμε τι ανταποκριση θα εχει ?
Για να γραφουμε τζαμπα, και να ζητησεις να στο σβησουν μετα;Λες να το ανοιξω κι αλλου το θρεντ να δουμε τι ανταποκριση θα εχει ?
Ρε παππού κάθεσαι και ποστάρεις μαλακίες που ποστάρουν εικοσάχρονα;
:-
κανονικο ντερμπυ.Πιστευω πρωτος μπολντεμορτ με δευτερο αχαχουχα.
ετσι ειναι οι μεγαλες μορφες τυπετα χω γαμησει ολα ρε πουστη μου... μαλακιες...τρολιες σε ολα μεσα ειμαι
ετσι ειναι οι μεγαλες μορφες τυπε
μεσα σε ολα
εχεις ξεσαλωσει ομως τον τελευταιο καιροΕγω πιστευω ειναι μεγαλη μαγκια να βγαινεις ο μαλακας του σαιτ και ο τρολ και να μην έχεις κανει ουτε τα βιντεάκια του πορνομεταναστη... να μην εχεις χεσει μεσα στο κεντρο της αθηνας να μην εχεις γαμησει πεπονια .... να μην εχεις κανει κλωνο που την πεφτεις στον εαυτο σου και επισης να μην λες τα περιεργα που λεει ο φφφανατικ
τυπε γιατι δεν κανεις ενα πειραμαΕγω πιστευω ειναι μεγαλη μαγκια να βγαινεις ο μαλακας του σαιτ και ο τρολ και να μην έχεις κανει ουτε τα βιντεάκια του πορνομεταναστη... να μην εχεις χεσει μεσα στο κεντρο της αθηνας να μην εχεις γαμησει πεπονια .... να μην εχεις κανει κλωνο που την πεφτεις στον εαυτο σου και επισης να μην λες τα περιεργα που λεει ο φφφανατικ
τυπε γιατι δεν κανεις ενα πειραμα
να κανεις και εσυ αντιστοιχα βιντεακια
να κανεις ενα που να χεζεις
ενα αλλο που θα γαμας πεπονια και καρπουζα
και να δουμε αν θα βγεις παλι πρωτος?
και καμια κωλο-κυθα αν κατσει τυπε
να γαμησω πεπονια και καρπουζια?
τωρα ειναι ευκαιρια που ερχεται καλοκαιρι
να γαμησω πεπονια και καρπουζια?
τυπε διευκρινισε οτι δεν εννοεις με την οπισθεν.....και καμια κωλο-κυθα αν κατσει τυπε
με την μπροστα κινηση τυπετυπε διευκρινισε οτι δεν εννοεις με την οπισθεν.....
an ξεπερασεις και τη στεφανια στη μορφωση θα εισαι θεουληςτα χω γαμησει ολα ρε πουστη μου... μαλακιες...τρολιες σε ολα μεσα ειμαι
Αυθεντικό τρολλ του ελληνικού διαδικτύου που γράφει εδώ μέσα είναι μόνο ο αχαχούχας.
Τρολλ με τον επίσημο διεθνή ορισμό.
Σπάστης που γαμάει τις συζητήσεις με off topic που έρχονται σε αντίθεση με τη φιλοσοφία και το χαρακτήρα του σάιτ γενικότερα, είναι φυσικά ο Μπόλντι.
Αυθεντικό τρολλ του ελληνικού διαδικτύου που γράφει εδώ μέσα είναι μόνο ο αχαχούχας.
Τρολλ με τον επίσημο διεθνή ορισμό.
Σπάστης που γαμάει τις συζητήσεις με off topic που έρχονται σε αντίθεση με τη φιλοσοφία και το χαρακτήρα του σάιτ γενικότερα, είναι φυσικά ο Μπόλντι.