redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
δωσε πονο δικε μουδεν ξέρω τι να ψηφίσω, την παρέα των άεργων, ή τα μεμονωμένα περιστατικά;
δωσε πονο δικε μουδεν ξέρω τι να ψηφίσω, την παρέα των άεργων, ή τα μεμονωμένα περιστατικά;
Ρε παππού κάθεσαι και ποστάρεις μαλακίες που ποστάρουν εικοσάχρονα;αν καταλαβα καλά ψαζνουμε τον trollfather
νωντας και κλωνοι λεει ο νωντας δεν εχει κλωνους ηλιθιε.δε ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ κλωνουςΜια ακομα μεγαλη διοργανωση ξεκινά αποψε το βραδυ με ολα τα ΜΕΓΑΛΑ και ΔΥΝΑΤΑ ονοματα του φορουμ μας....
βγαλτε την επομενη φαση για τα προημιτελικα των 16 σε 15 μερες απο σημερα.
Μια ακομα μεγαλη διοργανωση ξεκινά αποψε το βραδυ με ολα τα ΜΕΓΑΛΑ και ΔΥΝΑΤΑ ονοματα του φορουμ μας....
βγαλτε την επομενη φαση για τα προημιτελικα των 16 σε 15 μερες απο σημερα.
νωντας και κλωνοι λεει ο νωντας δεν εχει κλωνους ηλιθιε.δε ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ κλωνους
και ως προς την ερωτηση,το μεγαλυτερο τρολ που εχω δει εγω εδω,ειναι ο λεμπρον
3η θεση βγαζουν τον απολυτο :S
νωντας και κλωνοι λεει ο νωντας δεν εχει κλωνους ηλιθιε.δε ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ κλωνους
και ως προς την ερωτηση,το μεγαλυτερο τρολ που εχω δει εγω εδω,ειναι ο λεμπρον
Νομίζω ότι διανύουμε την εποχή του Μόρτη. Ξεκάθαρα ο κυρίαρχος των μελών της γενιάς του και με τους μεγαλύτερους αντιπάλους του να βρίσκονται στη δύση της καρίερας του σίγουρα δείχνει ασυναγώνιστος, σχεδός άτρωτος.
Έχοντας το κατάληλο μείγμα ταλέντου και εργατικότητας και συνεχίζοντας να είναι πεινασμένος για τίτλους και διακρίσεις αλλά και όντας στο απόγειο της καριέρας του, εκεί στις πρώτες 10χιλιάδες μηνυμάτων του, σίγουρα είναι το απόλυτο φαβορί σε οποιαδήποτε διοργάνωση, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
Έχει αποδείξει ότι είναι φτιαγμένος από το κράμα των πρωταθλητών, τώρα μένει να φανεί αν έχει την προσωπικότητα και τον επαγγελματισμό που θα του δώσει και την διάρκεια που τόσο είναι απαραίτητη για να συγκριθεί με τα ιερά τέρατα του παρελθόντος και γιατί όχι με αυτά του μέλλοντος.
ενας τυποςποιος ειναι αυτος ο μαλακας ο νωντας?
το ρωταω εδω και μηνες
και κανεις δεν μου λεει
τυπε αν φανταστεις οτι με ψηφιζουν οι κωλωνοι του αβραμη και του παπια παλι καλα ειμαιαπολυτο αρσενικο κονταροκτυπιεται με αχαχουχα για την 2η θέση? :o :o :o
τυπεκι εγω τον ψηφισα
αφου ειναι τρολ
τυπε αν φανταστεις οτι με ψηφιζουν οι κωλωνοι του αβραμη και του παπια παλι καλα ειμαι
ψαχνει μουστακαληδες που γραφει και στο αλλο θρεντ τυπετυπε ο αβραμης ειναι στα παρκα τωρα ανοιξε ο καιρος δεν καθεται σπιτι
ψαχνει μουστακαληδες που γραφει και στο αλλο θρεντ τυπε
τυπε μαλλον θελει να το παει ασορτι με το δασυτριχο του στηθος,την μυτη σαν να τσουκαρε με νταλικα,και το σκουλαρικακι στο αυτακι τουΝαι αλλα αυτουνου του αρεσαν οι καλοξυρισμενοι και με κολωνιεs παφουμαρισμενοι.....Να αλλαξε τοσο πολυ??