The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.877
- Πόντοι
- 25.467
Εισαι στην επομενη φάση.ΑΠΟ ΤΩΡΑ ;)
Πάντα προηγούμαι της εποχής μου. Απλώς ήμουν μέχρι τώρα παραγνωρισμένος.
Εισαι στην επομενη φάση.ΑΠΟ ΤΩΡΑ ;)
χριστος ανεστη κι ο παπας εχεστη μαν.....καλα στα χωνει ο πακιστανος λοβερΝαι ρε. Και την ρομπα μετα ποιος θα την φορέσει?
έχετε πολλούς κοινούς γνωστούς ?
ξυρισες και το μουσι στυλ θεοκλητου;Πάντα προηγούμαι της εποχής μου. Απλώς ήμουν μέχρι τώρα παραγνωρισμένος.
Ναι μωρέ.
Στο μεταξυ σημερα τι ειδα ρε φιλε.... με αποκλεισανε για μια εβδομαδα απο τα friend requests επειδη 3-4 βλαμμενα τους εστειλα αιτημα φιλιας και με εκαναν αναφορα
ελεος???? τι ΜΙΖΕΡΙΑ ειναι αυτη? ας πατουσαν απορριψη. Εφαγα ποινη χωρις λογο
και να πεις οτι δεν με ηξεραν.
τρολλαρεις και στο φβ;Ναι μωρέ.
Στο μεταξυ σημερα τι ειδα ρε φιλε.... με αποκλεισανε για μια εβδομαδα απο τα friend requests επειδη 3-4 βλαμμενα τους εστειλα αιτημα φιλιας και με εκαναν αναφορα
τρολλαρεις και στο φβ;
ο μεγαλύτερος "ξεκωλιάστεμετους γερμαναράδες μου κι αςκλαίωκλαίνε"
ξυρισες και το μουσι στυλ θεοκλητου;
εγω εβαζα πορνο και μου γαμουσε τον τοιχο ο κοσμας και εφυγαΟυτε καν.
εγω εβαζα πορνο και μου γαμουσε τον τοιχο ο κοσμας και εφυγα
αλλα οταν γυρισω θα τους γαμησω.....σε λιγες μερες θα δειτε....
Ναι μωρέ.
Στο μεταξυ σημερα τι ειδα ρε φιλε.... με αποκλεισανε για μια εβδομαδα απο τα friend requests επειδη 3-4 βλαμμενατους εστειλα αιτημα φιλιας καιαπό τα 200 που έκανα αίτημα φιλίας με εκαναν αναφορα
βαρυνες απ το αρνακι βατραχε και δε μιλας πολυ?
εγω εβαζα πορνο και μου γαμουσε τον τοιχο ο κοσμας και εφυγα
αλλα οταν γυρισω θα τους γαμησω.....σε λιγες μερες θα δειτε....
οι κακες οι γλωσσες λεγανε οτι ο Δημητρακης γουσταρει να τον κωλοδαχτυλιαζουνε οι κοπελες των μπουρδελων...το ειχε στανταρακι του...αυτα ειχαν ειπωθει στον αλλο σαΐτ κ ηταν αρκετοι αυτοι που τα γραφανε..... :S :S :S :S :S :S
σκάσαν μουσαφίρηδες στο σπίτι μαν κατάληψη έγινε είναι δύσκολο να συγχρωτίζεσαι με πολύ κόσμο εκτός νετ
Ναι μωρέ.
καμια καλη ξαδερφη παιζει μαν?σκάσαν μουσαφίρηδες στο σπίτι μαν κατάληψη έγινε είναι δύσκολο να συγχρωτίζεσαι με πολύ κόσμο εκτός νετ