kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
καμιά καλή ξαδέρφη παίζει τύπε;
καμια καλη ξαδερφη παιζει μαν?
όχι
καμιά καλή ξαδέρφη παίζει τύπε;
καμια καλη ξαδερφη παιζει μαν?
ρε παιχτουρι τι ειναι τουτα παλι εσυ δεν ελεγες οτι το φβ ειναι πεθαμενη υποθεση στο καμακι και με εκραζες? ασε ξερω...
ρε παιχτουρι τι ειναι τουτα παλι εσυ δεν ελεγες οτι το φβ ειναι πεθαμενη υποθεση στο καμακι και με εκραζες? ασε ξερω...
Ναι ειναι. Για να γνωρισεις μια αγνωστη απο εκει... εγω αυτην που λεω την ξερω απεξω και μετα την εκανα αντ στο φβ.
chatrullete?Δεν εχω βγει ποτε με γκομενα αγνωστη απο το φβ. Απο τσατ ναι. Απο φβ ποτε.
αυτες που σε εκαναν αναφορα τις ηξερες και απεξω? και ναι να πεις χειροτερα τα πραματα
chatrullete?
Αυτοι / αυτες που εστειλα αιτημα τους ηξερα απο κοντα. Δεν ξερω γιατι ξηγηθηκαν ετσι. Ο κοσμος εχει αρχισει να εχει ψυχολογικα. Δεν φταιμε και για ολα.
Αυτοι / αυτες που εστειλα αιτημα τους ηξερα απο κοντα. Δεν ξερω γιατι ξηγηθηκαν ετσι. Ο κοσμος εχει αρχισει να εχει ψυχολογικα. Δεν φταιμε και για ολα.
Girl like you ...Το mad παλια ηταν το καλυτερο απο ολα εχω βγει και εχω κανει σκηνικα με πολλες απο εκει.... μετα σειρα ειχε το hi5. Εχω βγει και απο το τσατ του ρυθμου
και απο κατι αλλους ραδιοφωνικους σταθμους λιγοτερο φημισμενους. Α εχω βγει με γκομενα και απο το sxeseis.gr η οποια ηταν γαματη. Παλια αυτα
απο φβ ΠΟΤΕ ομως.
πάντως μπόλντη το να σε κάνει αναφορά κάποια δεν είναι και τόσο καλό
πόσο μάλλον 3-4
συνήθως όταν δε γουστάρουν, απλά αγνοούν το αίτημα φιλίας
μήπως ήσουν σουρωμένος και τις έλεγες μαλακίες;
μήπως ήσουν σουρωμένος και τις έλεγες μαλακίες;
σημαινει οτι εχεις χαλια εικονα εξω.
αυτο ειναι πολυ βαρυ να ξερεις. να φτασει σε σημειο να σε κανει αναφορα γνωστη σου σημαινει οτι εχεις χαλια εικονα εξω.
Γάμησες καμία απ ολες αυτες μπολντη??