pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εχουν στοιχεια και απο ρωσιδες(ασπρο δερμα λειο) και απο ρουμανες(οσο κυτταριτιδα πρεπει)ναι και οι βουλγάρες και είναι πάρα πολύ καθαρές στο σουφρίδι τους
εχουν στοιχεια και απο ρωσιδες(ασπρο δερμα λειο) και απο ρουμανες(οσο κυτταριτιδα πρεπει)ναι και οι βουλγάρες και είναι πάρα πολύ καθαρές στο σουφρίδι τους
Όχι ρε τον παπά για εξορκισμό τον έβαλα...
Ο Χριστός και Ανέστης δηλαδή αν φυσήξει λίγο μαυτά τα μπαλόνια θα ψάχνουν να σε βρουν...
49 μέλη και 70 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μωράκι μου εσύ τι προτιμάς?Βουλγαροκώλες,Ρωσσοκώλες,Ρουμανοκώλες..τί τέλοςσπάντων?Καλά βασικά.. βυζάρες θες το ξέρω αλλά κουβέντα να γίνεται :-*Πες μου τι θες να της το μεταφερω
Στην αρχή ψάξε, θα βρεις πολλάδε βλέπω κανα σχολιο απο τις ψυχοπαθείς βλαμμενες που συχνάζουν εδω να γελάσουμε. Προφανώς δεν έχουν αοψη επι του θεματος
πολυ μανια με τους ελληνικους κωλους παντως,χτυπατε τις εισαγωγες μπραβο....
δε βλέπω κανα σχολιο απο τις ψυχοπαθείς βλαμμενες που συχνάζουν εδω να γελάσουμε. Προφανώς δεν έχουν αοψη επι του θεματος
Αλλο κωλοθρεντ αυτο;
χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ
αμα αρεσκεσαι στη σπασαρχιδιλα ...Ό,τι είναι εύκολο είναι και βαρετό......
δε βλέπω κανα σχολιο απο τις ψυχοπαθείς βλαμμενες που συχνάζουν εδω να γελάσουμε. Προφανώς δεν έχουν αοψη επι του θεματος
δεν υπαρχει ζωη μετα την tahiticora....Γιατι ασχολειστε με μαλακιες ρε.
Βρειτε εναν κωλο και καντε τον αγνωριστο και η ζωη συνεχιζεται.
Μωράκι μου εσύ τι προτιμάς?Βουλγαροκώλες,Ρωσσοκώλες,Ρουμανοκώλες..τί τέλοςσπάντων?Καλά βασικά.. βυζάρες θες το ξέρω αλλά κουβέντα να γίνεται :-*
Γιατι ασχολειστε με μαλακιες ρε.
Βρειτε εναν κωλο και καντε τον αγνωριστο και η ζωη συνεχιζεται.
Σώπα ρε Χάντερ που θα τον κάνω αγνώριστο.....Και την επόμενη ημέρα για να τον ξαναγαμήσω άντε δώστου από την αρχή συστάσεις.....Η καλή γνωριμία είναι το πρώτο βήμα.
της γλυφεις το μουνακι καλα-καλα να κατεβασει πολλα υγρα, παραλληλα παιρνεις με τα δακτυλα σου υγρα απο το μουνι της και σαλιο και παιζεις με την τρυπουλα της...συνεχιζεις να βαζεις δακτυλα στο κωλαρακι της και συνεχισεις το γλειψιμο, εκεινη θα σε παρακαλαει να την γαμησεις απο τον κωλο...
guarantee recipe...
Απλή περιγραφή. Είναι σαν να μου γράφεις ότι σου έχουν re-raise preflop και κρατάς rockets. Απλά κάνεις call να δαγκώσεις το κορόϊδο. Και 12χρονος τα ξέρει αυτά.
Ευχαριστώ πολύ.