Νέα

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να φας κώλο Ελληνίδας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dimpalios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 995
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
D

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
Όχι ρε τον παπά για εξορκισμό τον έβαλα...
Ο Χριστός και Ανέστης δηλαδή αν φυσήξει λίγο μαυτά τα μπαλόνια θα ψάχνουν να σε βρουν...

Να δεθώ τότε κάπου...έχεις να προτίνεις τίποτε?????  

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
δε βλέπω κανα σχολιο απο τις ψυχοπαθείς βλαμμενες που συχνάζουν εδω να γελάσουμε. Προφανώς δεν έχουν αοψη επι του θεματος  :2funny:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
ευκολακι

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Γιατι ασχολειστε με μαλακιες ρε.

Βρειτε εναν κωλο και καντε τον αγνωριστο και η ζωη συνεχιζεται.

OP
OP
D

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
δε βλέπω κανα σχολιο απο τις ψυχοπαθείς βλαμμενες που συχνάζουν εδω να γελάσουμε. Προφανώς δεν έχουν αοψη επι του θεματος  :2funny:

Αναφέρεσαι κάπου συγκεκριμένα?????? Η γενικώς και αορίστως?

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.382
Πόντοι
12.056
Μωράκι μου εσύ τι προτιμάς?Βουλγαροκώλες,Ρωσσοκώλες,Ρουμανοκώλες..τί τέλοςσπάντων?Καλά βασικά.. βυζάρες θες  το ξέρω αλλά κουβέντα να γίνεται :-*

Τις θεσεις μου επι του θεματος τις εχω αναφερει σε παλαιοτερο ποστ μου.Βαριεμαι να τα ξαναλεω.... :grin: :grin:

Βουλγαροκώλες,Ρωσσοκώλες,Ρουμανοκώλες: Οι πληρωμενοι κωλοι δεν εχουν αξια για μενα  :dancing:

OP
OP
D

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
Γιατι ασχολειστε με μαλακιες ρε.

Βρειτε εναν κωλο και καντε τον αγνωριστο και η ζωη συνεχιζεται.

Σώπα ρε Χάντερ που θα τον κάνω αγνώριστο.....Και την επόμενη ημέρα για να τον ξαναγαμήσω άντε δώστου από την αρχή συστάσεις.....Η καλή γνωριμία είναι το πρώτο βήμα.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Σώπα ρε Χάντερ που θα τον κάνω αγνώριστο.....Και την επόμενη ημέρα για να τον ξαναγαμήσω άντε δώστου από την αρχή συστάσεις.....Η καλή γνωριμία είναι το πρώτο βήμα.

:2funny: :2funny:

Αμα τον κανεις αγνωριστο ομως, την επομενη φορα θα ειναι σαν να γαμας εναν νεο κωλο, οποτε η αδρεναλινη και οι λοιπες ουσιες μενουν στα υψη και δεν ξενερωνεις.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
της γλυφεις το μουνακι καλα-καλα να κατεβασει πολλα υγρα, παραλληλα παιρνεις με τα δακτυλα σου υγρα απο το μουνι της και σαλιο και παιζεις με την τρυπουλα της...συνεχιζεις να βαζεις δακτυλα στο κωλαρακι της και συνεχισεις το γλειψιμο, εκεινη θα σε παρακαλαει να την γαμησεις απο τον κωλο...

guarantee recipe... :headbang2: :headbang2: :headbang2:

OP
OP
D

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
της γλυφεις το μουνακι καλα-καλα να κατεβασει πολλα υγρα, παραλληλα παιρνεις με τα δακτυλα σου υγρα απο το μουνι της και σαλιο και παιζεις με την τρυπουλα της...συνεχιζεις να βαζεις δακτυλα στο κωλαρακι της και συνεχισεις το γλειψιμο, εκεινη θα σε παρακαλαει να την γαμησεις απο τον κωλο...

guarantee recipe... :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Απλή περιγραφή. Είναι σαν να μου γράφεις ότι σου έχουν re-raise preflop και κρατάς rockets. Απλά κάνεις call να δαγκώσεις το κορόϊδο. Και 12χρονος τα ξέρει αυτά.

Ευχαριστώ πολύ.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Απλή περιγραφή. Είναι σαν να μου γράφεις ότι σου έχουν re-raise preflop και κρατάς rockets. Απλά κάνεις call να δαγκώσεις το κορόϊδο. Και 12χρονος τα ξέρει αυτά.

Ευχαριστώ πολύ.

στο just είσαι.... ;)

πάντως το 12χρονο γαμάει πιο πολύ κώλο από σένα.. :grin:

ευχαριστώ κι εγώ :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom