House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
just name it my friendελα ρε παιχτη! και εψαχνα καιρο να το βρω!
just name it my friendελα ρε παιχτη! και εψαχνα καιρο να το βρω!
πολυ μανια με τους ελληνικους κωλους παντως,χτυπατε τις εισαγωγες μπραβο....
Θέλω ο κώλος που γαμάω να μου μιλάει, γι αυτό ;)πολυ μανια με τους ελληνικους κωλους παντως,χτυπατε τις εισαγωγες μπραβο....
κωλος απ τον τοπο σου...Θέλω ο κώλος που γαμάω να μου μιλάει, γι αυτό ;)
Θέλω ο κώλος που γαμάω να μου μιλάει, γι αυτό ;)
Ναι ρε μαλάκα, κι εσύ τι περίμενες δηλαδήΑλλο κωλοθρεντ αυτο;
χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ
Δεν ενοοώ τέτοια ομιλία, ενοοώ σχήμα,επιδερμίδα,attitude,κίνηση,μπρίο,παξιμαδοσούβλισμα κλπΟι αλλοδαποί κώλοι κλάνουν αλλιώς?
re paidia kserete pou borw na brw thn ali; to pm ths den leitourgei
τους καλυτερους κωλους τους εχουν ρουμανες...οσοι ξερουν καταλαβαινουν τι εννοω....Δεν ενοοώ τέτοια ομιλία, ενοοώ attitude,κίνηση,μπρίο,παξιμαδοσούβλισμα κλπ
Είσαι κι εσύ ;)Πες μου τι θες να της το μεταφερω
Από τους καλύτερους ναι αλλά τον δίνουν με το που ανοίγεις την πόρτατους καλυτερους κωλους τους εχουν ρουμανες...οσοι ξερουν καταλαβαινουν τι εννοω....
Είσαι κι εσύ ;)
τους καλυτερους κωλους τους εχουν ρουμανες...οσοι ξερουν καταλαβαινουν τι εννοω....
κλωνοκωλοίντριγκα κι έτσιΨοφαω για κατι τετοια...ειδικα για ιντριγκα
αυτες και οι βουλγαρες για μενα ειναι οι καλυτερες...αν στον δινουν αμεσως δε φταινε αυτες,η δυναμη της συνηθειας ....Από τους καλύτερους ναι αλλά τον δίνουν με το που ανοίγεις την πόρτα
ναι και οι βουλγάρες και είναι πάρα πολύ καθαρές στο σουφρίδι τουςαυτες και οι βουλγαρες για μενα ειναι οι καλυτερες...αν στον δινουν αμεσως δε φταινε αυτες,η δυναμη της συνηθειας ....
αμα μου κατσει χαμηλοκωλα με τριχες να λειπει...τον καλυτερο κωλο τον εχει αυτή που θα σου κάτσει...οσοι ξερουν καταλαβαινουν τι εννοω....