Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 916K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Ενδιαφέρουσες όλες οι απόψεις, όπως και αν εκφράζονται  ;)

Δείτε,

Θεωρώ αντιεπαγγελματικό (αν μη τι άλλο) το να προσέρχεται κάποιος,  σε προκαθορισμένο ραντεβού, προκαθορισμένης διάρκειας, προκαθορισμένης παροχής υπηρεσιών, που συνοδεύεται  και από προκαθορισμένη αμοιβή, και εν τέλει να αποδείκνειται  ελλειπώς προετοιμασμένος.  

Επίσης, αυτό το δίπτυχο  πορνοσταροξέκωλο-παιδίσκη δεν μου ήταν και τόσο εύπεπτο

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.548
Πόντοι
26.096
Παρεμπιπτόντως...

Διάβασα με πολύ προσοχή την πρόσφατη κριτική σας, την οποία και βρήκα αρκούντως ενδελεχή και εξόχως γλαφυρή. Πλην όμως οφείλω να ομολογήσω, ότι από την προσωπική μου εμπειρία με την δίδα Λόλα αποκόμισα διαφορετικές εντυπώσεις. Διχάζομαι για το αν θα τις εκθέσω προσθέτοντας ενα μακροσκελές σχόλιο στην κριρική σας, ή αν θα τις εκθέσω με δικό μου πόνημα.

Και εκεί χώσατε την ουρά σας, κ. The Saint?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τελικα απο οτι καταλαβαινω πολυ αγαπουλις ο Νικ. Του κουνηθηκε λιγακι η αλλη και επαθε λαλα  :2funny: :birdman:

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
Τελικα απο οτι καταλαβαινω πολυ αγαπουλις ο Νικ. Του κουνηθηκε λιγακι η αλλη και επαθε λαλα  :2funny: :birdman:

Ερίτιμη, είμασθε συναισθηματικά πλάσματα εμείς τα αγόρια, σε κάθε έκφανση της ζωής μας.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.548
Πόντοι
26.096
Δεδομένου του ότι βρισκομαι ήδη στην "αίθουσα αναχωρήσεων", κάμνω ό,τι μπορώ για να προλάβω, κύριε.

Δεν είσθε στην αίθουσα αναχωρήσεων.
Με το ένα πόδι στο μεταφορικό μέσο είσθε!!!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Ερίτιμη, είμασθε συναισθηματικά πλάσματα εμείς τα αγόρια, σε κάθε έκφανση της ζωής μας.
κι επιπλεον, ο συναισθησματισμος μας ενισχυεται ακομα περισσοτερο απο το γεγονος οτι πιστευουμε οτι οι γυναικες ειναι μονο για τον (μ)πουτσο  :erection:

ακαρδες υλιστριες γυναικες :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.548
Πόντοι
26.096

Σφάλλετε.
Αυτός της κουνήθηκε λιγάκι και εκείνη έπαθε λαλά...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Επιτρέψτε μου να έχω την άποψη ότι και γυναίκες και άντρες ειναι ευαισθητοι και ειναι θεμα χαρακτηρα και οχι πουλιου η μουνιου  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σφάλλετε.
Αυτός της κουνήθηκε λιγάκι και εκείνη έπαθε λαλά...

αυτο ειναι αληθεια αλλα αν το πουμε στον αγιο θα παθει συγκοπη οποτε κρατησα τους τυπους..αλλα αφου το θελετε, ας ειναι :effemine:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
κι επιπλεον, ο συναισθησματισμος μας ενισχυεται ακομα περισσοτερο απο το γεγονος οτι πιστευουμε οτι οι γυναικες ειναι μονο για τον (μ)πουτσο  :erection:

ακαρδες υλιστριες γυναικες :grin:
  τοτε αν σας εχουν Μονο για την τσεπη μην χαλιεστε.. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom