blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.696
- Πόντοι
- 26.096
ο ανασκολοπισμος σας πλησιαζει
Από εσάς ή από τους κλώνους σας;
Δεν πτοούμεθα, κύριε!
ο ανασκολοπισμος σας πλησιαζει
ε καλά δεν ανταλλάξαμε και φιλιάΟυχί.
Απλώς σας παροτρύνω να αφήσετε τις γυναικουλίστικες ανταλλαγές συγχαρητηρίων (στις οποίες αρέσκεται το γνωστό και εκδιωχθέν ζέυγος).
Ουχί.
Απλώς σας παροτρύνω να αφήσετε τις γυναικουλίστικες ανταλλαγές συγχαρητηρίων (στις οποίες αρέσκεται το γνωστό και εκδιωχθέν ζέυγος).
Αυτές οι λεπτομέρειες μένουν μέσα μας και τις μοιραζόμαστε με λίγους και πραγματικούς φίλους.
Η κριτική σας είναι υπέροχη και περιέχει - και με το παραπάνω - ό,τι απαιτείται να γνωρίζει ο δυνητικά ενδιαφερόμενος.
Τα υπόλοιπα είναι δική σας κατάκτηση και δεν εμπεριέχονται στη τιμή αλλά προσφέρονται δωρεάν και απλόχερα ... ;)
Υ.Γ. Ρωτήστε τον Άγιο, που οι εργαζόμενες κάνουν ευχέλαιο ανακούφισης κάθε φορά που τελειώνουν μία συνάντηση μαζί του ...
ε καλά δεν ανταλλάξαμε και φιλιά
εισαι ποιητης λεμε.τελοςη αλήθεια είναι ότι αν έγραφα περισσότερες λεπτομέρειες για το πόσο καλά μου φέρθηκε και τη χημεία που αναπτύχθηκε μεταξύ μας, θα χαρακτηριζόμουν αγαπούλης για μια ακόμη φορά.
εκ του προχείρουεισαι ποιητης λεμε.τελος
καλημερα σας
Καβλημερακαλημερα σας
Καβλημερα
Μην το ψάχνεις.Τι χαμπέρια;
IncallΚαΒλημερα!
Nick οι συναντήσεις με την Lola ήταν Incall ή Outcall ?
Πιο χαμηλά Λόλαη αλήθεια είναι ότι αν έγραφα περισσότερες λεπτομέρειες για το πόσο καλά μου φέρθηκε και τη χημεία που αναπτύχθηκε μεταξύ μας, θα χαρακτηριζόμουν αγαπούλης για μια ακόμη φορά.
Πιο χαμηλά Λόλα
πιο χαμηλά Λόλα
μαζί σου κι άλλο πέφτω χαμηλά
Ολόκληρο στο σχόλιο της κριτικής σου bro
Ενδιαφέρουσες όλες οι απόψεις, όπως και αν εκφράζονται ;)Παρεμπιπτόντως...
Διάβασα με πολύ προσοχή την πρόσφατη κριτική σας, την οποία και βρήκα αρκούντως ενδελεχή και εξόχως γλαφυρή. Πλην όμως οφείλω να ομολογήσω, ότι από την προσωπική μου εμπειρία με την δίδα Λόλα αποκόμισα διαφορετικές εντυπώσεις. Διχάζομαι για το αν θα τις εκθέσω προσθέτοντας ενα μακροσκελές σχόλιο στην κριρική σας, ή αν θα τις εκθέσω με δικό μου πόνημα.