Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 916K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.548
Πόντοι
26.096
αυτο ειναι αληθεια αλλα αν το πουμε στον αγιο θα παθει συγκοπη οποτε κρατησα τους τυπους..αλλα αφου το θελετε, ας ειναι :effemine:

Οφείλουμε όμως, ως νήμα που ερευνά την αλήθεια, να του τα λέμε όλα ούτως ώστε και αυτός να αντιληφθεί το πεπερασμένο των δυνατοτήτων του!

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617
:new_shocked:

Συνημμένα

• Lola.jpg
    Lola.jpg
    33 KB · Εμφανίσεις: 10

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Οφείλουμε όμως, ως νήμα που ερευνά την αλήθεια, να του τα λέμε όλα ούτως ώστε και αυτός να αντιληφθεί το πεπερασμένο των δυνατοτήτων του!
Το έχει αντιληφθεί γιαυτο τσινάει σαν παραφορτωμενο γαιδαρι μολις βλεπει αλλους να γαμουν :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.548
Πόντοι
26.096
Το έχει αντιληφθεί γιαυτο τσινάει σαν παραφορτωμενο γαιδαρι μολις βλεπει αλλους να γαμουν :2funny:

Αν διαβάσετε τις παραπάνω αναρτήσεις του, θα δείτε ότι πήρε γεύση και αυτός ... !!!
Είναι λίαν αθόρυβος αλλά αποτελεσματικός!
Θα τα βγάλουμε όμως όλα στη φόρα.
Το νήμα έχει νέο υλικό στα χέρια του και αφορά την εξάρτηση του Αγίου από τις εργαζόμενες και το τι του συνέβη όταν επεχείρησε να απεξαρτηθεί. Αύριο ο νηματοθέτης θα υπάγει προς χιονοδρομίαν και την Τρίτη θα ευρίσκεται εκτός πόλης για επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Ευελπιστούμε ότι από Τετάρτη θα ξεκινήσουμε τις νέες αποκαλύψεις και έως τότε μπορεί να σιγοβράζει στο ζουμί του για όσα θα αποκαλύψουμε!

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
Επιτρέψτε μου να έχω την άποψη ότι και γυναίκες και άντρες ειναι ευαισθητοι και ειναι θεμα χαρακτηρα και οχι πουλιου η μουνιου  :grin:

Τότε είτε ξέρετε ελάχιστα τους άνδρες, είτε πολύ καλά τις γυναίκες....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αν διαβάσετε τις παραπάνω αναρτήσεις του, θα δείτε ότι πήρε γεύση και αυτός ... !!!
Είναι λίαν αθόρυβος αλλά αποτελεσματικός!
Θα τα βγάλουμε όμως όλα στη φόρα.
Το νήμα έχει νέο υλικό στα χέρια του και αφορά την εξάρτηση του Αγίου από τις εργαζόμενες και το τι του συνέβη όταν επεχείρησε να απεξαρτηθεί. Αύριο ο νηματοθέτης θα υπάγει προς χιονοδρομίαν και την Τρίτη θα ευρίσκεται εκτός πόλης για επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Ευελπιστούμε ότι από Τετάρτη θα ξεκινήσουμε τις νέες αποκαλύψεις και έως τότε μπορεί να σιγοβράζει στο ζουμί του για όσα θα αποκαλύψουμε!
σκασιλα του αλλα λεμε τωρα  :tits2:

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Τελικα απο οτι καταλαβαινω πολυ αγαπουλις ο Νικ. Του κουνηθηκε λιγακι η αλλη και επαθε λαλα  :2funny: :birdman:
Εεεεπ!!!  :referee: Λίγα λόγια για τον μπρό!
Αν δεν ήτανε αυτός,να με ενημερώσει δεν θα της έριχνα κ εγώ ένα δυνατό κωλογαμήσι  :P

κι επιπλεον, ο συναισθησματισμος μας ενισχυεται ακομα περισσοτερο απο το γεγονος οτι πιστευουμε οτι οι γυναικες ειναι μονο για τον (μ)πουτσο  :erection:

ακαρδες υλιστριες γυναικες :grin:

Επιτρέψτε μου να έχω την άποψη ότι και γυναίκες και άντρες ειναι ευαισθητοι και ειναι θεμα χαρακτηρα και οχι πουλιου η μουνιου  :grin:

Εγώ πάντως ήμουν πολύ ευαίσθητος μαζί της.  :)
Αφότου μπήκα κ της προσέφερα μια ωραιότατη ανθοδέσμη(για να προετοιμαστεί για τις άκρως ρομαντικές στιγμές που θα ακολουθούσανε),κατευθύνθηκα στο μπάνιο(μιας κ ήμουν από ταξίδι).
Αφότου τελείωσα,την φώναξα να μπεί στην μπανιέρα μαζί μου για να την κατουρήσω.
Μιάς και όπως και η ίδια έχει δηλώσει τρελαίνεται για golden shower και το προτιμάει και από το ίδιο το sex.
Παρόλαυτά δεν τα έβγαλε τόσο καλά πέρα μαζί μου.Θα έλεγε κανείς πώς βρήκε τον δάσκαλό της στο συγκεκριμένο θέμα  :)
Της έφυγε όλο το make-up btw  :cheesy:

Μετά όπως την έπαιρνα από πίσω την έφτυνα στη μάπα και της τα πασάλειβα.
Όμορφα  :cheesy:
Και φυσικά κατά τη διάρκεια της έδινα δυνατές μπάτσες στο πρόσωπο αν και δεν φαινότανε να φτιάχνεται(ούτε να την πειράζει όμως)  :think:

Στο τέλος αφού της τα έριξα στη μάπα όπως ήμουν από πάνω της κ αυτή στα γόνατα,της τον κοπανούσα στα βλέφαρα με δύναμη  :cheesy: και αυτή έκανε κινήσεις απότομες,δεν το περίμενε, κ πρέπει να ψιλοπόνεσε κιόλας.
Ααα και όπως ήτανε καθιστή εκεί κάτω κ είχε κ ανοιχτό το στόμα της,φυσικά κ την έφτυσα(αργά-αργά) από ψηλά μέσα και τα κατάπιε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εεεεπ!!!  :referee: Λίγα λόγια για τον μπρό!
Αν δεν ήτανε αυτός,να με ενημερώσει δεν θα της έριχνα κ εγώ ένα δυνατό κωλογαμήσι  :P

Εγώ πάντως ήμουν πολύ ευαίσθητος μαζί της.  :)
Αφότου μπήκα κ της προσέφερα μια ωραιότατη ανθοδέσμη(για να προετοιμαστεί για το άκρως ρομαντικές στιγμές που θα ακολουθούσανε),κατευθύνθηκα στο μπάνιο(μιας κ ήμουν από ταξίδι).
Αφότου τελείωσα,την φώναξα να μπεί στην μπανιέρα μαζί μου για να την κατουρήσω.
Μιάς και όπως και η ίδια έχει δηλώσει τρελαίνεται για golden shower και το προτιμάει και από το ίδιο το sex.
Παρόλαυτά δεν τα έβγαλε τόσο καλά πέρα μαζί μου.Θα έλεγε κανείς πώς βρήκε τον δάσκαλό της στο συγκεκριμένο θέμα  :)

Μετά όπως την έπαιρνα από πίσω την έφτυνα στη μάπα και της τα πασάλειβα.
Όμορφα  :cheesy:
Και φυσικά κατά τη διάρκεια της έδινα δυνατές μπάτσες στο πρόσωπο αν και δεν φαινότανε να φτιάχνεται(ούτε να την πειράζει όμως)  :think:

Στο τέλος αφού της τα έριξα στη μάπα όπως ήμουν από πάνω της κ αυτή στα γόνατα,της τον κοπανούσα στα βλέφαρα με δύναμη  :cheesy: και αυτή έκανε κινήσεις απότομες,δεν το περίμενε, κ πρέπει να ψιλοπόνεσε κιόλας.
Ααα και όπως ήτανε καθιστή εκεί κάτω κ είχε κ ανοιχτό το στόμα της,φυσικά κ την έφτυσα(αργά-αργά) από ψηλά μέσα και τα κατάπιε.
Ολα καλά σου ρε γιορκι εκείνο το γκολντεν με χαλασε  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom