Παίρνω έναυσμα από το ποσταρισμά σου για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα και να πω και κάποια που αφορούν τον blizardeye.
Όσον αφορά εμένα θα πω πράγματα που ίσως δεν σας ενδιαφέρουν.
Η ενασχόλησή μου με το σάιτ έχει έναν κύριο σκοπό, την ανταλλαγή πληροφοριών για εργαζόμενες. Όταν ο φίλος Μπλιζ άνοιξε το νήμα άρχισα να γράφω και να ασχολούμαι μόνο και μόνο για αυτόν. Με το πέρασμα του χρόνου ασχολήθηκα περισσότερο γιατί γνώρισα κάποια νικ που μέχρι τότε δεν τα ήξερα, αφού δε συμμετείχα σε νήματα που έχουν τη μορφή τσατ. Είδα ότι μπορεί να δημιουργηθεί ένα παρεάκι που μπορούμε να κάνουμε πλάκα. Παρόλα αυτά παραμένει δεύτερη ασχολία μου με το σάιτ και δεν με πειράζει να ξαναγυρίσω αποκλειστικά στην πρώτη.
(Μην πείτε στα αρχίδια σας, το καταλαβαίνω από μόνος μου).
Όσον αφορά το νηματοθέτη, τον οποίο είχα την τιμή να γνωρίσω από κοντά και είμαι χαρούμενος για αυτό, σας ξεκαθαρίζω τον λόγο της αποχής του αν και εφόσον δεν τον καταλάβατε από τη νέα ψηφοφορία που έθεσε.
Νιώθει κουρασμένος από τη γκρίνια πολλών για το κλείσιμο του θρεντ ή για οποιαδήποτε άλλη φωνή διαμαρτυρίας για την ύπαρξη του θρεντ, λες και είχατε πληρώσει εισητήριο και είχατε απαίτηση από το διασκεδαστή σας. Αναρωτιέται αν όλοι όσοι γκρινιάζουν έχουν ξοδέψει έστω και ένα λεπτό από το χρόνο τους για να δημιουργήσουν κάτι φρέσκο ή νέο στο νήμα.
Αυτά προς το παρόν
Νομίζω ότι τα όσα λέγονται για κλείσιμο του θρεντ είναι κυρίως σαν πείραγμα. Όποιος δεν θέλει να γράψει, δεν γράφει.
Λες και όλα τα υπόλοιπα που υπάρχουν έχουν κάποιο ιδιαίτερο νόημα.
Ξεκινούν σοβαρά ή κάπως σοβαρά και όλα καταλήγουν με ένα γενικό αλληλοβρίσιμο, όλοι εναντίων όλων ή περίπου.
Όποιος λέει να κλείσει και το
εννοεί δεν είναι σοβαρός, χωρίς παρεξήγηση.
έντιτ: το μόνο που είναι κάπως ενοχλητικό είναι το ότι καθημερινά επαναλαμβάνονται τα ίδια πράγματα. εκεί καταλαβαίνω την ενόχληση του νηματοθέτη μας.
αλλά και πάλι μια λύση είναι η αποχή, όσο την χρειάζεται ο καθένας. το να κλείσει τι θα εξυπηρετούσε?
Κατά τα άλλα, έχω να ενημερώσω τον κ. νηματοθέτη ότι εντοπίσαμε την πραγματική ηλικία της Έρης με εξαιρετικά μεγάλη ακρίβεια
και πράγματι φαίνεται να είναι γερόντισσα.
Για το σοφή το ψάχνουμε ακόμη...