brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.957
- Πόντοι
- 2.606
μετα θα γραψω και δακρυβρεχτη κριτικη αλλα τσομπανη σε προκατ στουντιο της εγνατιας
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
μετα θα γραψω και δακρυβρεχτη κριτικη αλλα τσομπανη σε προκατ στουντιο της εγνατιας
χαχαχαχα και λογοτεχνης ο κατσαπλιας ειδες;μετα θα γραψω και δακρυβρεχτη κριτικη αλλα τσομπανη σε προκατ στουντιο της εγνατιας![]()
μετα θα γραψω και δακρυβρεχτη κριτικη αλλα τσομπανη σε προκατ στουντιο της εγνατιας![]()
Αυτά που αντιλαμβάνομαι εγώ δεν θα τα αντιληφθείς ακόμη και αν ζήσεις 10 ζωές.Ψιλά γράμματα για να το αντιληφθείς ;)
Πάντως το πως ειναι ή δεν είναι, αφορά εμένα κ για να είμαι μαζί του προφανώς περνάω καλά!!!
Το θέμα σου όμως ήταν το αβαταρ και η απάντηση ήταν ότι προφανώς δε σου αρεσε καθότι έχεις δηλώσει ο ιδιος αγαπουλης, ενω ο μπραμπ πχ που ειναι ζορικο αγορι ενθουσιαστηκε.
Αυτιά!!! ;)
αν συμβουν ολα αυτα θα τον εκανεις εικονισμαΧαρά μου αν δεν εχει ενα ρισκο, λιγο παιχνιδι, μία ιντριγκα βρε αδερφε κ πολύ πάθος....τι να το κάνω!!!
Μόνο τέτοια περιστατικά αναλαμβάνω ;)αν συμβουν ολα αυτα θα τον εκανεις εικονισμα![]()
Αυτά που αντιλαμβάνομαι εγώ δεν θα τα αντιληφθείς ακόμη και αν ζήσεις 10 ζωές.
Δεν ενδιαφέρομαι να μάθω πως περνας μαζί του
Το προφανώς στο ότι δε μου άρεσε το άβαταρ, αποδεικνύει προφανώς ότι δεν αντιλαμβάνεσαι τον τροπο γραφής μου.
Μύτες.!!!!!!!
εγω ανηκω στα επειγοντα θα μπω γληγορα και οταν θα φυγω θα εχει γεμισει ο τοπος αιμαΜόνο τέτοια περιστατικά αναλαμβάνω ;)
μωρο μου απο μενα δεν εχεις παραπονοεχει εκνευριστεί που δεν την γαμάς σκληρά. Τάξε της και συ να γλυκάνει![]()
μπραμπ, το κωλαντερο στο χερι;εγω ανηκω στα επειγοντα θα μπω γληγορα και οταν θα φυγω θα εχει γεμισει ο τοπος αιμα![]()
Εσύ ανοιξες το θεμα για τα προσωπικα μου.Αυτά που αντιλαμβάνομαι εγώ δεν θα τα αντιληφθείς ακόμη και αν ζήσεις 10 ζωές.
Δεν ενδιαφέρομαι να μάθω πως περνας μαζί του
Το προφανώς στο ότι δε μου άρεσε το άβαταρ, αποδεικνύει προφανώς ότι δεν αντιλαμβάνεσαι τον τροπο γραφής μου.
Μύτες.!!!!!!!
το εντερον του ορθου θα κρεμαστει σαν σε τσιγκελι στην βαρβακειο αγορα πριν το πασχαλινο τραπεζιμπραμπ, το κωλαντερο στο χερι;![]()
μωρο μου απο μενα δεν εχεις παραπονο![]()
καλως τονκαλησπερες![]()
![]()
![]()
![]()
ελα ρε μποι που τ αφηκες το κταποδι?καλησπερες![]()
![]()
![]()
![]()
προσωπικα; ρε ροζυ ακομα και το οτι δεν σε εχει πηδηξει κωλο εχετε πειΕσύ ανοιξες το θεμα για τα προσωπικα μου.
Περα απο τη γραφή σου αδυνατω να αντιληφθω ακόμη περισσότερα και ευτυχώς .....!!!
Κανείς δεν εχει φυγει γρηγορα μεχρι στιγμης... ;)εγω ανηκω στα επειγοντα θα μπω γληγορα και οταν θα φυγω θα εχει γεμισει ο τοπος αιμα![]()
21 μνμ προλαβε;![]()
το εχασα το ενα