erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
φευγει σε ντε τε . Αφου πλέον ο αντισθενης πληρωνει μοντ για να παρακολουθει ποτε μπαινειτο εχασα το ενα
φευγει σε ντε τε . Αφου πλέον ο αντισθενης πληρωνει μοντ για να παρακολουθει ποτε μπαινειτο εχασα το ενα
τον εκαμα πλατινενιο τον καισαρη μωρη μαλακο για να γαμηκω ατριμαριστο μουνι για ενα λεπτο και μια πρεζα κωλο,τρομερο βαλιου φορ μανεηΜπραμπ αν μάθει και τι δωρα μου πήρες δεν θα σου ξεκολλάει
Ακριβώς, αφου εσυ ασχολεισαι με τον κώλο μου, μετα μη ζητας κ τα ρέστα!!!!προσωπικα; ρε ροζυ ακομα και το οτι δεν σε εχει πηδηξει κωλο εχετε πει
εγω θελω να μεινω εκει στο σκοταδι για πανταΚανείς δεν εχει φυγει γρηγορα μεχρι στιγμης... ;)
τον εκαμα πλατινενιο τον καισαρη μωρη μαλακο για να γαμηκω ατριμαριστο μουνι για ενα λεπτο και μια πρεζα κωλο,τρομερο βαλιου φορ μανεη
24 ωρες παρακολουθησηφευγει σε ντε τε . Αφου πλέον ο αντισθενης πληρωνει μοντ για να παρακολουθει ποτε μπαινει
Εγώ ασχολούμαι με την κηπουρική αυτο το διάστημαΑκριβώς, αφου εσυ ασχολεισαι με τον κώλο μου, μετα μη ζητας κ τα ρέστα!!!!
προσωπικα; ρε ροζυ ακομα και το οτι δεν σε εχει πηδηξει κωλο εχετε πει
:oΜπορει κωλο; Οι κακες γλωσσες λενε οτι εχει "χλιαρες" επιδοσεις ο αλεξ. Ο κωλος θελει σκληρα... καρυδια
προπονεισαι πανω στο μουνι να το κουρεψεις σαν τα μπονσαι?Εγώ ασχολούμαι με την κηπουρική αυτο το διάστημα
Οι κακές γλώσσες γτ το λενε σε αλλους κ οχι σε μέναΜπορει κωλο; Οι κακες γλωσσες λενε οτι εχει "χλιαρες" επιδοσεις ο αλεξ. Ο κωλος θελει σκληρα... καρυδια
προπονεισαι πανω στο μουνι να το κουρεψεις σαν τα μπονσαι?
Οι κακές γλώσσες γτ το λενε σε αλλους κ οχι σε μένα
;) ;)
για πεςΚαι για σενα λενε διαφορα οι κακες γλωσσες ;)
Ο κόσνικ ειναι ευφυήςσας ζηλευω.Αλλοι γκαμανε,αλλοι κηπουρικη,εγω εμεινα να ασχολουμαι με τον μηδα
ας ασχοληθούμε με τα δικά μας καρύδιαΜπορει κωλο; Οι κακες γλωσσες λενε οτι εχει "χλιαρες" επιδοσεις ο αλεξ. Ο κωλος θελει σκληρα... καρυδια
ειναι και λιγο μαλακας ομωςΟ κόσνικ ειναι ευφυής
Το πολύ πειράζειειναι και λιγο μαλακας ομως
;)Το πολύ πειράζει