erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
κοπελια αποφασισε τι θα κανεις με το αβαταρ σου δεν προλαβαινω να τον εμπαιξω
Δεν ξέρω να βάζω φωτος και τις βάζω στο αβαταρ. μαλακία ε;
κοπελια αποφασισε τι θα κανεις με το αβαταρ σου δεν προλαβαινω να τον εμπαιξω
βαλε τις σε πιεμΔεν ξέρω να βάζω φωτος και τις βάζω στο αβαταρ. μαλακία ε;
βαλε τις σε πιεμ
Οι μαλακιες??βαλε τις σε πιεμ
ναι τις ροζυς ειναι χειροποιητες
να σου πω για τρυπα ψαχνουμε οχι για συνταγες του παρλιαρουΝα σε φτιάξω μάνα μου κασλύτερα ενα τσάγι με κονιάκ ολίγον μέλι και κεικ καρότου;
Σωστόν. Αυτή η φωτο στο εκλογες 2015, που έβαλε πριν λιγο ο τζονυπαπαρονι, είναι η νονη δουνια η καμμία σκέση;να σου πω για τρυπα ψαχνουμε οχι για συνταγες του παρλιαρου
Μπροστα σου την εβαλα, δεν τη βλεπεις???να σου πω για τρυπα ψαχνουμε οχι για συνταγες του παρλιαρου
παρ το χερι μωρη δεν βλεπωΜπροστα σου την εβαλα, δεν τη βλεπεις???
δεν την ειδαΣωστόν. Αυτή η φωτο στο εκλογες 2015, που έβαλε πριν λιγο ο τζονυπαπαρονι, είναι η νονη δουνια η καμμία σκέση;
Το δρόμο σου δειχνω!!!παρ το χερι μωρη δεν βλεπω
αληθεια δεν μου αρεσε ποτε αυτη η μαπα της εννοωαυτη ειναι.. τι γυναικάρα ρε πουτσικ
Σώμα είναι άγαλμα, τωρα για πρόσωπο δεν επιμένω ειναι γούστα αυτάαληθεια δεν μου αρεσε ποτε αυτη η μαπα της εννοω
δειξτον δειξτον αρκει να μην φυγω απο κει με εξπρες σερβιςΤο δρόμο σου δειχνω!!!
Συμφωνω τη χαλάει πολύαληθεια δεν μου αρεσε ποτε αυτη η μαπα της εννοω
Αν δε φυγεις με εξπρες σερβις σημαινει ότι θα χω αποτυχει!!!δειξτον δειξτον αρκει να μην φυγω απο κει με εξπρες σερβις
η ερη ηταν πιο πεζη μου ειπε απλα οτι θα του κρεμασει και ταμπελα του πουλιου μου ενθαδε κειται αμα μπει μεσαΑν δε φυγεις με εξπρες σερβις σημαινει ότι θα χω αποτυχει!!!
η ερη ηταν πιο πεζη μου ειπε απλα οτι θα του κρεμασει και ταμπελα του πουλιου μου ενθαδε κειται αμα μπει μεσα
Χαρά μου αν δεν εχει ενα ρισκο, λιγο παιχνιδι, μία ιντριγκα βρε αδερφε κ πολύ πάθος....τι να το κάνω!!!η ερη ηταν πιο πεζη μου ειπε απλα οτι θα του κρεμασει και ταμπελα του πουλιου μου ενθαδε κειται αμα μπει μεσα
δεν ανακατεύομαι εγώ με το πουλι σου. Απεργώη ερη ηταν πιο πεζη μου ειπε απλα οτι θα του κρεμασει και ταμπελα του πουλιου μου ενθαδε κειται αμα μπει μεσα