Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 916K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
με τριβελίζει να ποντάρω 10,50ευρώ στην απλή νίκη του γαύρου

you ?

Δεν ξερω σιγουρα. Η μαλαγα μπορει στο πρωταθλημα να τα πηγαινει καλα αλλα στην ευρωπη ψιλοχωλαίνει

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Και απο εμενα Καλη Χρονια, κ. The Saint!
Με ολο το σεβασμο για την ηλικια σας και την ... κατασταση, στην οποια ευρισκεσθε!

Καλή χρονιά και σε εσάς, κύριε. Ευχομαι ό,τι ποθείτε, να το πάθετε.  :)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
άγιε καλησπέρα,

ένα σχόλιο θέλω,

μιας και είσαι κοντά στο θάνατο και φαίνεσαι ψύχραιμος ως προς αυτό
πως το εξηγείς ότι εγώ (πολλές δεκαετίες μικρότερός σου )να τον σκέφτομαι
μονίμως (απο μικρός) , και να τρελαίνομαι και να επιδίδομαι σε ηδονιστικές δραστηριότητες
αντιρροπιστικά για να τον ξεχνάω παροδικά ?...

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
άγιε καλησπέρα,

ένα σχόλιο θέλω,

μονίμως (απο μικρός) , και να τρελαίνομαι και να επιδίδομαι σε ηδονιστικές δραστηριότητες

Συγγνώμη που παρεμβαίνω. Αν ομιλείς σοβαρά, λάβε υπ' όψιν το εξής: Ο φόβος του θανάτου, εννοώ ο φόβος του τέλους καθ' εαυτόν, σε νεαρούς, κατά κανόνα λειτουργεί ως μέρσο απώθησης άλλων φόβων.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
άγιε καλησπέρα,

ένα σχόλιο θέλω,

Πιθανόν ορισμένα περιστατικά να σας τρομάζουν πολύ περισσότερο, και να χρησιμοποιείτε  από μικρός τον θάνατο αντιρροπιστικά ως προς αυτά. Το έχετε ποτέ σκεφθεί έτσι;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Συγγνώμη που παρεμβαίνω. Αν ομιλείς σοβαρά, λάβε υπ' όψιν το εξής: Ο φόβος του θανάτου, εννοώ ο φόβος του τέλους καθ' εαυτόν, σε νεαρούς, κατά κανόνα λειτουργεί ως μέρσο απώθησης άλλων φόβων.
και έτσι να είναι,
so what ?   :dunno:

Πιθανόν ορισμένα περιστατικά να σας τρομάζουν πολύ περισσότερο, και να χρησιμοποιείτε  από μικρός τον θάνατο αντιρροπιστικά ως προς αυτά. Το έχετε ποτέ σκεφθεί έτσι;

πως διαχειρίζεσαι το γεγονός ότι το σαρκίο σου σαπίζει σιγά σιγά και εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να αναιρέσεις την αποσύνθεση ?

(κυριολεκτώ ώς προς αυτό , δεν συγκαλύπτω άλλες φοβίες, θέλω το σχόλιό σου αν φυσικά το έχεις σκεφτεί)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Πιθανόν ορισμένα περιστατικά να σας τρομάζουν πολύ περισσότερο, και να χρησιμοποιείτε  από μικρός τον θάνατο αντιρροπιστικά ως προς αυτά. Το έχετε ποτέ σκεφθεί έτσι;

γιατί δεν του λες πολύ απλά
ότι είναι φοβιτσιάρης ;  :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
πως διαχειρίζεσαι το γεγονός ότι το σαρκίο σου σαπίζει σιγά σιγά και εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να αναιρέσεις την αποσύνθεση ?

(κυριολεκτώ ώς προς αυτό , δεν συγκαλύπτω άλλες φοβίες, θέλω το σχόλιό σου αν φυσικά το έχεις σκεφτεί)

Δείτε,

Από την στιγμή που γεννιόμαστε, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση προς τον θάνατο. Συνεπώς το θεωρώ ως μια φυσιολογική διαδικασία. Κάτι σαν ένα κύκλο, όπως ο κύκλος των εποχών του έτους, και ως εκ τούτου, προσπαθώ να ολοκληρώσω τον κύκλο μου.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
και έτσι να είναι,
so what ?   :dunno:

Immanenztheorie φίλτατε. Θεωρία της εμμένειας. Καταστάσεις που εγκατοικούν σε ένα μόρφωμα, αποτελούσες συστατικά στοιχεία του, δεν μπορούν παρά να γίνουν δεκτές. Άλλως, η άρνησή τους αφιαρεί από το μόρφωμα αυτήν την ίδια την ουσία του, τη δυναμική του.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Immanenztheorie φίλτατε. Θεωρία της εμμένειας. Καταστάσεις που εγκατοικούν σε ένα μόρφωμα, αποτελούσες συστατικά στοιχεία του, δεν μπορούν παρά να γίνουν δεκτές. Άλλως, η άρνησή τους αφιαρεί από το μόρφωμα αυτήν την ίδια την ουσία του, τη δυναμική του.
Δείτε,

Από την στιγμή που γεννιόμαστε, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση προς τον θάνατο. Συνεπώς το θεωρώ ως μια φυσιολογική διαδικασία. Κάτι σαν ένα κύκλο, όπως ο κύκλος των εποχών του έτους, και ως εκ τούτου, προσπαθώ να ολοκληρώσω τον κύκλο μου.

το κατανοώ μέν ότι είναι συνυφασμένη η αποσύνθεση στο ανθρώπινο μόρφωμα, αλλά παρόλαυτά δεν μπορώ να το αποδεχθώ
αν συνειδητοποιούσαν τα ανοϊκά τετραπληγικά σηπτικά θνήσκοντα ραμολί την κατάστασή τους θα συμφωνούσαν μαζί μου
αλλά τους σώζει η άνοια και η αμνησία και παραμένουν έτσι πάντα χαρούμενα...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
καλά μη σας χαλάω την ευχάριστη συζήτηση που (υποθέτω) ότι είχατε , μετα δικά μου
keep going guys ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
σπανιζουν κιολας φιλε.....μην νομιζεις