gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
και εχουν και βυζαρεςΜε το δευτερο με επεισες εμενα, θα γαμησω κι εγω χοντρή![]()
και εχουν και βυζαρεςΜε το δευτερο με επεισες εμενα, θα γαμησω κι εγω χοντρή![]()
Σταση αστεριας η προν το σεξ περνεις το χαπι του βιασμου;Γιατί να έχω συμμετοχή στο σεξ;σιγά μην κουνιέμαι κιόλας.
Ναι και δε σε γουσταρει που πεινανε για ψωλη ( και μπεργκερ μερα);αυτό είναι το χειρότερο εμένα μου προκαλούν κάτι μεταξύ οίκτου και αμηχανίας![]()
ωραια καταθεση ψυχης φιλε....απο μας τι θες τωρα;Μια φορα ειχα βαλει στο ματι την κοπελα καποιου γνωστου που τον ηξερα εξ οψεως και μονο. Αρχισα λοιπον να τον κανω παρεα για να δω πως θα κινηθω να του την φαω.
Ο ανθρωπος ηταν λεχριτης. Καταρχας μυριζε, πολυ ομως (και σημειωτεον δεν ηταν σε χειρωνακτικο επαγγελμα), ειχε λετσοσυνηθειες, τακτοποιουσε τα αρχιδια του δημοσιως, εβαζε το μικρο δαχτυλακι στο αυτι και μετα το μυριζε(!) και τετοια.
Μαγκες ξενετωσα τοσο που σιχαθηκα και τη γκομενα και εκοψα λασπη. Και μονο που θα την ακουμπαγα μετα απο αυτον αηδιαζα για να ναι με τετοιο ζωο καλο παρταλι θα ναι και αυτη.
Συμπερασμα: η γυναικα προσδιοριζεται απ τον καβαλαρη της
Τι χαρη θα μου κανεις; Εγω δε θελω χαρες θα παω με τη χοντρη που θα κανει και καλα ισπανικαΣαούλ τώρα που είμαι καταδεκτικη με τον Νεο έτος σκέφτομαι να σε δωκω κωλο γιατί είναι το ατού μου.
εβαζε το μικρο δαχτυλακι στο αυτι και μετα το μυριζε(!) και τετοια.
να ευχαριστησω για αλλη μια φορα δημοσια το κοινο μου που με στηριζει και με ακολουθει χρονια τωρα.....υποσχομαι το 2015 να γινω ακομα μεγαλυτερο μουνοπανο και να τους εκπροσωπω επαξια στο φορουμΤζιελακι πάντως έχεις φαν κλαπ..
ωραια καταθεση ψυχης φιλε
ti le re file....toRA mas thimithikesΚαλή χρονια σε όλους, με υγεία και χαρά.
Γιατί να έχω συμμετοχή στο σεξ;σιγά μην κουνιέμαι κιόλας.
Άγιε χαρά Υγεία καυλα και Επανάσταση! Καλή Χρόνια