Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ειναι μια χοντρη που κανω παρεα,μεχρι τωρα την εβλεπα σαν φιλη....να την γαμησω ενω δεν την πολυγουσταρω με κινδυνο να χαλασω την φιλια;ή να μην την γαμησω....αυτη ψηνεται απο οσο την βλεπω αλλα μαλλον με θελει για γαμους και τετοιες μαλακιες....

Δηλαδη αμα τη γαμησεις θα χαλασει η φιλία, τοσο χαλια γαμάς; :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν νομιζω ότι είναι φίλη σου αν σου τριφτει ξεκαθάρισε τη θέση σου κ γάμα.

Επισκέπτης
ειναι μια χοντρη που κανω παρεα,μεχρι τωρα την εβλεπα σαν φιλη....να την γαμησω ενω δεν την πολυγουσταρω με κινδυνο να χαλασω την φιλια;ή να μην την γαμησω....αυτη ψηνεται απο οσο την βλεπω αλλα μαλλον με θελει για γαμους και τετοιες μαλακιες....

μαν ξεκίνα μια μικρή περίοδο με μπηχτές απ'έξω του τύπου ότι δεν θες γάμους και τέτοια όποτε το φέρνει η κουβέντα για να το εμπεδώσει καλά και μετά κάλεσέ την μια μέρα σπίτι και άνοιξε την πόρτα με την πούτσα έξω να κόψεις αντιδράσεις ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κοσνικ με πόιον λες να πηδηχτω σα σκυλί τώρα που είμαι ευάλωτη;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δεν νομιζω ότι είναι φίλη σου αν σου τριφτει ξεκαθάρισε τη θέση σου κ γάμα.

μαν ξεκίνα μια μικρή περίοδο με μπηχτές απ'έξω του τύπου ότι δεν θες γάμους και τέτοια όποτε το φέρνει η κουβέντα για να το εμπεδώσει καλά και μετά κάλεσέ την μια μέρα σπίτι και άνοιξε την πόρτα με την πούτσα έξω να κόψεις αντιδράσεις ;)
βασικα μου το παιζει οτι  δινει μεγαλη προτεραιοτητα στο σεξ στην ζωη της και οτι γενικα δεν την πολυενδιαφερουν οι γαμοι και τετοια.....κλασικη ελλεηνιδα παει να το παιξει απελευθερωμενη μαλλον και μετα τον πρωτο πουτσο θα φερει σπιτι βαλιτσα,οδοντοκρεμα και θα θελει να σε παει και στην μανα της

Επισκέπτης
βασικα μου το παιζει οτι  δινει μεγαλη προτεραιοτητα στο σεξ στην ζωη της και οτι γενικα δεν την πολυενδιαφερουν οι γαμοι και τετοια.....κλασικη ελλεηνιδα παει να το παιξει απελευθερωμενη μαλλον και μετα τον πρωτο πουτσο θα φερει σπιτι βαλιτσα,οδοντοκρεμα και θα θελει να σε παει και στην μανα της

προσοχή μαν οι χοντρές είναι μια κατηγορία μόνες τους άτιμη φάρα αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν θα σου φορτωθεί δε λέει να κάνεις κίνηση γνώμη μου ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλά είπα εγώ δεν είναι φίλη σου αλλιώς θα ήξερες σε τι φάση είναι.πάντως μπορείς να της πεις ότι είσαι ήδη παντρεμένος με εμένα..

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.133
Πόντοι
1.686
Καλά είπα εγώ δεν είναι φίλη σου αλλιώς θα ήξερες σε τι φάση είναι.πάντως μπορείς να της πεις ότι είσαι ήδη παντρεμένος με εμένα..

Τι έγινε, έφαγες πάλι σαν ιπποποταμάκι στο
πρωτοχρονιατικο τραπέζι ;  :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν πας να γραφτείς σε κανένα γυμναστήριο και να κάνεις
λίγο διαιτα ;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ειναι σε φαση εχει πιασει αραχνες το μουνι μου και σταζει απο καυλα....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Οι χοντρες κανουν καλες πιπες και λενε και ωραια αστεια οταν αυτοσαρκαζονται. Ξανασκεψου το. :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ρε Τζι ελακι τότε ο πουτσος είναι αναπόφευκτος.θα στο αρπάξει μόνη της όπου να'ναι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Γιατί να έχω συμμετοχή στο σεξ;σιγά μην κουνιέμαι κιόλας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom