grant1
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
αυτη με το ασπρο μαλλι και τα γυαλια ειναι η Ερη ?πραγματι γαμιουνται τα μελη του παροντος θεματος...εχει κυκλοφορησει και φωτογραφια τους :
αυτη με το ασπρο μαλλι και τα γυαλια ειναι η Ερη ?πραγματι γαμιουνται τα μελη του παροντος θεματος...εχει κυκλοφορησει και φωτογραφια τους :
χαχαχα γεια σου τζ ελ! καινουργιο κλωνο βλεπω, με γεια!γαμω τον μπαοκ
οχι αυτη πρεπει να ειναι η ροουζ..η αλλη ειναι η ερι...αυτη με το ασπρο μαλλι και τα γυαλια ειναι η Ερη ?
τυπε δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ...χαχαχα γεια σου τζ ελ! καινουργιο κλωνο βλεπω, με γεια!
οχι αυτη πρεπει να ειναι η ροουζ..η αλλη ειναι η ερι...
Η και το αναποδο.............Δεν υπαρχουν sites με κλωνουsτυπε δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ...
βρε βρε βρε πως και μπηκες νωρις;
ασε τα σαπιαΕγώ είμαι και να φανταστείτε η φώτο με κολακεύει Χιχι
Πραγματι......Γι αυτο την εβγαλαν εγχρωμη για να μην φαινονται οι ατελειεsασε τα σαπια
Μολις ξυπνησαβρε βρε βρε πως και μπηκες νωρις;
μια χαρα ειναι τρολαρει καργαΠραγματι......Γι αυτο την εβγαλαν εγχρωμη για να μην φαινονται οι ατελειεs
ετσι να μπαινεις ανθρωπινες ωρες να σε προλαβαινουμεΜολις ξυπνησα
ρε τυπε αφου κυκλοφορει εδω μεσα οτι η Ερη ειναι μουναρα με μεγαλες βυζαρες,καλα εγω αυτην θα γαμησω :Sοχι αυτη πρεπει να ειναι η ροουζ..η αλλη ειναι η ερι...
οταν γραφτηκε στο σαιτ ηταν ξερολουκουμο...αλλα εδω μεσα γερασε πριν την ωρα της...ρε τυπε αφου κυκλοφορει εδω μεσα οτι η Ερη ειναι μουναρα με μεγαλες βυζαρες,καλα εγω αυτην θα γαμησω :S
Ποσο παλια???? Μετα την απελευθερωση???Ε είναι και παλιά η φώτο
Μην κακομαθετε μονοετσι να μπαινεις ανθρωπινες ωρες να σε προλαβαινουμε