grant1
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
αυτη με το ασπρο μαλλι και τα γυαλια ειναι η Ερη ?πραγματι γαμιουνται τα μελη του παροντος θεματος...εχει κυκλοφορησει και φωτογραφια τους :
![]()
αυτη με το ασπρο μαλλι και τα γυαλια ειναι η Ερη ?πραγματι γαμιουνται τα μελη του παροντος θεματος...εχει κυκλοφορησει και φωτογραφια τους :
![]()
χαχαχα γεια σου τζ ελ! καινουργιο κλωνο βλεπω, με γεια!γαμω τον μπαοκ
οχι αυτη πρεπει να ειναι η ροουζ..η αλλη ειναι η ερι...αυτη με το ασπρο μαλλι και τα γυαλια ειναι η Ερη ?![]()
τυπε δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ...χαχαχα γεια σου τζ ελ! καινουργιο κλωνο βλεπω, με γεια!![]()
οχι αυτη πρεπει να ειναι η ροουζ..η αλλη ειναι η ερι...
Η και το αναποδο.............Δεν υπαρχουν sites με κλωνουsτυπε δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ...
βρε βρε βρε πως και μπηκες νωρις;
ασε τα σαπιαΕγώ είμαι και να φανταστείτε η φώτο με κολακεύει Χιχι
Πραγματι......Γι αυτο την εβγαλαν εγχρωμη για να μην φαινονται οι ατελειεsασε τα σαπια![]()
Μολις ξυπνησαβρε βρε βρε πως και μπηκες νωρις;![]()
μια χαρα ειναι τρολαρει καργαΠραγματι......Γι αυτο την εβγαλαν εγχρωμη για να μην φαινονται οι ατελειεs![]()
ετσι να μπαινεις ανθρωπινες ωρες να σε προλαβαινουμεΜολις ξυπνησα
ρε τυπε αφου κυκλοφορει εδω μεσα οτι η Ερη ειναι μουναρα με μεγαλες βυζαρες,καλα εγω αυτην θα γαμησωοχι αυτη πρεπει να ειναι η ροουζ..η αλλη ειναι η ερι...
οταν γραφτηκε στο σαιτ ηταν ξερολουκουμο...αλλα εδω μεσα γερασε πριν την ωρα της...ρε τυπε αφου κυκλοφορει εδω μεσα οτι η Ερη ειναι μουναρα με μεγαλες βυζαρες,καλα εγω αυτην θα γαμησω:S
Ποσο παλια???? Μετα την απελευθερωση???Ε είναι και παλιά η φώτο
Μην κακομαθετε μονοετσι να μπαινεις ανθρωπινες ωρες να σε προλαβαινουμε