You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 917K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
α δεν εχεις σκοπο να το κανεις συχνα;Μην κακομαθετε μονο
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Φρεσκια φρεσκια δλδΛάιτ πριν το βρώμικο 89 χοχο
εδιτ και λαιτ ειμαι λογω φρουτοχυμου
grant1
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
τυπε λες να ειναι ο λεγκολας με περουκα ?ο ξανθος που τσιμπουκωνει ποιος να ειναι αραγε???
Επισκέπτης
Ο χασοδικης με ειπε οτι προσπαθουσε επι δυο χρονια να ριξει την ερι παιζει να ειναι το πιο καμμενο ατομο που εχω γνωρισει στην ζωη μου... Μετα απορει γιατι τον ψηφιζουν για μιστερ μαλακας
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.299
- Πόντοι
- 5.006
νομιζω πως δεν γραφει εδω ο λεγκολας...ειπαμε ειναι φωτο με μελη του παροντος θρεντ...τυπε λες να ειναι ο λεγκολας με περουκα ?
Ο χασοδικης με ειπε οτι προσπαθουσε επι δυο χρονια να ριξει την ερι παιζει να ειναι το πιο καμμενο ατομο που εχω γνωρισει στην ζωη μου... Μετα απορει γιατι τον ψηφιζουν για μιστερ μαλακας
grant1
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
τυπε θα μας κυνηγησουννομιζω πως δεν γραφει εδω ο λεγκολας...ειπαμε ειναι φωτο με μελη του παροντος θρεντ...
εκανες τετοια απαξιωση; ενταξει τοτε με μενα ηταν πταισμαΜποκα ο έρως χρόνια δεν κοιτά
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ο Αγιοs τι?????Είναι ο Άγιος παιδιά..
Επισκέπτης
Δεν ξερω τι κανει ο ερωτας, εγω παντως αμα ειναι μεγαλυτερη την αποφευγω.Μποκα ο έρως χρόνια δεν κοιτά
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.299
- Πόντοι
- 5.006
και εγω αυτον υποψιαζομουνα...με τοσα χρονια στην πλατη του θα το εχει φιλοσοφησει το θεμα και θα ειπε "δεν γαμιεται, ενα τσιμπουκακι ειναι..."Είναι ο Άγιος παιδιά..
grant1
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
καλα μωρη σε ποσους εχεις ταξει το μουνι σου εδω μεσα :oΜποκα ο έρως χρόνια δεν κοιτά
γιατι βρε μποκα;Δεν ξερω τι κανει ο ερωτας, εγω παντως αμα ειναι μεγαλυτερη την αποφευγω.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Τώρα συγκρίνεις την πουτσα με τη βούρτσαεκανες τετοια απαξιωση; ενταξει τοτε με μενα ηταν πταισμα
Επισκέπτης
Γιατι δεν μ αρεσουν τα χαλασμενα.γιατι βρε μποκα;
για να το λες..Τώρα συγκρίνεις την πουτσα με τη βούρτσα