gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
στο καφενειο του γεςντρέπεσαι ...να το πείς εδώ
στο καφενειο του γεςντρέπεσαι ...να το πείς εδώ
Αρχιζω να φοβαμαι μηπως η ανασκαφη στην Αμφιπολη ολοκληρωθει νωριτερα απο δωΜα εδώ δεν έχουμε καν αρχίσει.
Έχουμε πολύ σκάψιμο ακόμη. Πιστέψτε με.
καψιμιτζού ..δηλαδήστο καφενειο του γες
Η ανεπαρκεια καταδοτων φοβουμαι οτι εκει θα μας οδηγησει ...Αρχιζω να φοβαμαι μηπως η ανασκαφη στην Αμφιπολη ολοκληρωθει νωριτερα απο δω
να ξαμοληθουμε να ρωταμε στις πουτανες που πηγεΗ ανεπαρκεια καταδοτων φοβουμαι οτι εκει θα μας οδηγησει ...
Η αρετη θελει τολμη.να ξαμοληθουμε να ρωταμε στις πουτανες που πηγε
Να το πρακτικο μυαλο!!!!να ξαμοληθουμε να ρωταμε στις πουτανες που πηγε
Η ερωτηση θα ειναι: ποιος αναρχοαπλυτος, παναθηναικος σας ??Η αρετη θελει τολμη.
Εμπρος γενναιοι μου!
σας το πα κυριε μου 100 φορες ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΔΩ @#$%^&*Η ερωτηση θα ειναι: ποιος αναρχοαπλυτος, παναθηναικος σας ??
ελα ρε γαβριηλμηπως το ερωτημα ειναι αλλο?.........ποιά ειναι η wild rose?..............
να εισαι φιλε μου,αλλα προς το παρον την κανονιζει ο χασοδικηςελα ρε γλ.........να μην ειμαι περιεργος και εγω σαν παιδι........
ελα ρε γλ.........να μην ειμαι περιεργος και εγω σαν παιδι........
Το αναρχοαπλυτος δεν ισχυει. Το εχω αναλυσει. Ο ανθρωπος ειναι αριστοκρατης. Γι αυτα θα μιλησουμε αυριο. Φευγω για Τουμπα.
Η συμβουλη του κ HoF ειναι σοφη... χαχαχα
Το αναρχοαπλυτος δεν ισχυει. Το εχω αναλυσει. Ο ανθρωπος ειναι αριστοκρατης. Γι αυτα θα μιλησουμε αυριο. Φευγω για Τουμπα.
Η συμβουλη του κ HoF ειναι σοφη... χαχαχα
Μα ξέρεις τι με ενοχλεί ρε παιδάκι μου. Αφού του εξηγείς του ξανα ματα εξηγείς και πάλι εκεί επιμένειΑν σας ενοχλεί το "αναρχοάπλυτος" να το κάνουμε "αναρχοπλυμένος". Δεν θα χαλάσει κι ο κόσμος για λίγο σαπούνι...