erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
είναι που δε με έχετε γνωρίσει...
Καλα μην βάζεις και στοιχημα ειναι μικρά η πολη.. χαχαχαχαχα
Κουφοντίνας φορ πρέζιντεντ, συμφωνώ.αναρχοκομμουνι ειναι χωρίς ένταξη στα δήθεν. Τι άλλο θες;
αυτό που σου αναγνωρίζω ειναι οτι ακους ροκ και μάλιστα σκληρη.Καθείς εφ ώ ετάχθη! Σεβασθείτε την επιλογή. I beg to differ!
Και ναι! Συμφωνώ. Και εγώ αποφεύγω τους δικηγόρους στη προσωπική ζωή μου. Άρα συμφωνούμε.
Άλλωστε η πρόσκληση ήταν για τον κ. The Saint.
Όσο για το < φλούφληδοι >, προφανώς θα έχετε ακούσει περί < μαχητών τεκμηρίων >. Επιδέχονται ανταπόδειξη, κα. συνάδελφε!
Ακούω και πανκ επίσης!αυτό που σου αναγνωρίζω ειναι οτι ακους ροκ και μάλιστα σκληρη.
αν σου πω εγω να βγεις θα βγεις και θα βγαλεις και τον σκασμο,εγω κανονιζω τα ραντεβου σουείναι που δεν μπορω τους τυπους ίσως
αυτό ειναι ακόμα καλυτεροΑκούω και πανκ επίσης!
εχουμε αντεξει ηπειρο βαρβακειο αγορα κλαρινα εποχη παπαθεμελη το ενενηντατεσσερο που παρκαρανε τα πορσε μεσα στην αγορα χορευανε οι τσουλες πανω στουσ πατσαδες και πεταγαμε γαρουφαλα απο πανερια τσιγγανων
καλημέρα μπραμπους. ΝΑ με ενημερώσεις για το σημερινό μου πρόγραμμα γιατι είμαι σε χάος και επίσης θέλω να ξέρω αν θα βρέξει για να δω πώς θα κυκλοφορήσω στην πολη.αν σου πω εγω να βγεις θα βγεις και θα βγαλεις και τον σκασμο,εγω κανονιζω τα ραντεβου σου
αυτό ειναι ακόμα καλυτερο
εγω κάτι κλαρίνα τις απόκριες εχω πετυχει στην μοδιάνο και πρωτοχρονιεςΤι μας θυμισατε αγαπητε brabus67 στιγμες απιστευτου καλους στα λουλουδαδικα της Θεσσαλονικης .......ωραια χρονια !!!!!!
Σας προσκαλώ λοιπόν σε ραντεβου θανάτου στο ράδιο μπου...
σημερα θα δουλεψεις σαν φριλαντσερ στην νικης και θα βρεχει καρεκλες ετσι για να φτιαξεις χαρακτηρα θελω να σε δω μουσκιδι να τραγουδας ξημερωνει και γω στους δρομους τριγυρνω κι αν χαραζει το φως δεν φτανει εδωκαλημέρα μπραμπους. ΝΑ με ενημερώσεις για το σημερινό μου πρόγραμμα γιατι είμαι σε χάος και επίσης θέλω να ξέρω αν θα βρέξει για να δω πώς θα κυκλοφορήσω στην πολη.
σημερα θα δουλεψεις σαν φριλαντσερ στην νικης και θα βρεχει καρεκλες ετσι για να φτιαξεις χαρακτηρα
Δεν εννοούσα τώρα ή σήμερα!γράφω και σε λιγάκι θα ξεχυθώ στην πολη σαν εμέτος
βρηκαμε γκομενο να παραμυθιασουμε ψιλιαζομαικατι παπουτσακια θα παω να αγορασω και ίσως τσαντα