blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.025
- Πόντοι
- 26.096
Ο αποκληθείς < αναρχοκομμούνι > γιατί δεν παρεμβαίνει σε όλα αυτά;;;
Ποιος θα μπορουσε να ειναι ταυτοχρονα κομμουνι και αναρχικος ?!
Ήδη απάντησα.Δες πμ.
Υπήρξε διαδεδομένο πάντως ως έκφραση, παλιότερα.
Στην εποχή μας όχι.Το γνωριζω...αλλα παντα ειχα την απορια αν γινεται ?!
Στην εποχή μας όχι.
Παλιότερα, πολύ παλιότερα κάποιοι εννούσαν κάτι με τον όρο < αναρχοκομμούνα > αλλά αυτά πια τα ιδεολογήματα δεν έχουν ιδιαίτερη απήχηση πλέον. Δε γνωρίζω βέβαια την αποψη της κας. erinal, που χρησιμοποίησε τον όρο αλλά και των υπολοίπων εδώ μέσα.
Αν το αναλυσουμε θα βγουμε αγαπητε !
ντρέπεσαι ...να το πείς εδώ
Στο επόμενο outing ποιος θα είναι ο "στόχος"? Ποιον θα επιχειρήσετε ν αποκαλύψετε πάλι?
Σωστά!
μεγαλο ταλεντο ο τσομπανης στο στρατο εκει τον ανακαλυψε ο σουκος με τα ρομποτικα και τον επηρε στην λαρισαΜα δεν μου το είπε ούτε με Ρ.Μ.!!!
Ο ίδιος λέει ότι ήταν ελεύθερος σκοπευτής.μεγαλο ταλεντο ο τσομπανης στο στρατο εκει τον ανακαλυψε ο σουκος με τα ρομποτικα και τον επηρε στην λαρισα
Και εχω βέβαια τους λόγους μου που έχω αυτή την απορία.
Είναι απλό.Για πες για πες !!
Είναι απλό.
Ήμουν και εγώ ελεύθερος σκοπευτής ...
ΠΡΟΣ τον κ. Alex71, την κα. Wilde Rose και κάθε ενδιαφερόμενο.
Ιδού λοιπόν μία ακόμη απόπειρα του κ. The Saint για να παραπλανήσει τα μέλη του νήματος.
Το νήμα μέχρι πρότινος είχε τον όρο < αναρχοαυτόνομος > [ και ουχί αναρχοάπλυτος ] ως βάση συζήτησης για την διερεύνηση της πολιτικοϊδεολογικής ταυτότητας της περσόνας του κ. The Saint. Ο όρος αυτός είχε εισφερθεί στο νήμα από το εισερχόμενο / αποβαλλόμενο μέλος κ. cthulu.
Για να μη σας κουράζω χθες ήταν η πρώτη φορά [ και ο νηματοθέτης ελπίζει ότι δεν ήταν η τελευταία ], κατά την οποία διερρράγη η ομερτά εδώ μέσα και είχαμε τα εξής:
- μία πληρέστερη προσέγγιση των πολιτικοϊδεολογικών θέσεών του, η οποία συνοψίζεται στην παρακάτω ανάρτηση του κ. House of Fun.
< Αν, λεω αν, υπήρχε μια Δημάρ λιγότερο μεταπασοκική, ένας Σύριζα λιγότερο αρτιοσκληρωμένος και πιο ρεαλιαστικός ή μια Δράση πιο ευαίσθητη κοινωνικά ή εστω μια αναρχοαριστερή πλατφόρμα που θα μπορούσε ή θα ήθελε να εκπροσωπηθεί κοινοβουλευτικά θα ήταν κάπου εκεί. Αλλά πάντα με στυλ. Κι επειδή η αισθητική δε συμβαδίζει ποτέ με την πολιτική στις μέρες μας, συνεχίζει τον μοναχικό πολιτικό του δρόμο στα διάφορα νήματα του φόρουμ ή στις συζητήσεις με την παρέα του στα μπαρ της Πανόρμου. >
Στο νήμα όμως εγείρονται αμφιβολίες για την ορθότητα του πορίσματος αυτού αφού ο κ. The Saint το απεδέχθη διά της χειρονομίας
Άρα ενδέχεται και πάλι να επιχειρεί να μας παραπλανήσει.
- Ο κ. The Saint είναι οπαδός του Παναθηναϊκού. Εδώ το < δόσιμό > του ήταν μαζικό και αυτό είναι το μόνο πόρισμα, μετά από 123 σελίδες, που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.
Συνεχίζουμε!
[move]WE SHALL WIN!
Quality matters![/move]