NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
εγώ θα κάτσω, μου αρέσουν τα δύσκολαοταν θα ρθω αθηνα να φροντισεις να εχεις φυγει στο εξωτερικο..![]()
εγώ θα κάτσω, μου αρέσουν τα δύσκολαοταν θα ρθω αθηνα να φροντισεις να εχεις φυγει στο εξωτερικο..![]()
αν προσπαθησεις να με βιασεις θα χεις να κανεις με τον λιλα μεταοταν θα ρθω αθηνα να φροντισεις να εχεις φυγει στο εξωτερικο..![]()
ε καλα δεν χρειάζεται να αναφερεις κάτι...σε καταλαβαίνω...!δεν ειναι θεμα εισιτηρίων ειναι και αλλες υποχρεώσεις λιγο πιο επιτακτικές τις οποίες δεν μπορώ να αναφέρω στο θρεντακι για ευνόητους λογους. Εξαλλου τα εισιτηρια με την ραιαν πλεον ειναι της πλακας, πιο φτηνα απο λεωφορείο.
ευχαριστωε καλα δεν χρειάζεται να αναφερεις κάτι...σε καταλαβαίνω...!
ειχα ενα καημοαν προσπαθησεις να με βιασεις θα χεις να κανεις με τον λιλα μετα![]()
![]()
τι θες να με δειρεις λοιπον?ειχα ενα καημο
δεν είναι και πολυ ευκολο για μια γυναικα να γνωρισει ετσι απλα αντρες απο εδω μεσα απο το πουθενα,δεν ξερεις ο αλλος πόσο άρρωστος ειναι!ευχαριστω![]()
κοίτα να κρατάς κανα τρίγωνο λεω εγώ................οταν θα ρθω αθηνα να φροντισεις να εχεις φυγει στο εξωτερικο..![]()
κοίτα να κρατάς κανα τρίγωνο λεω εγώ................![]()
ειδικα ο νικ ειχε και αμυγδαλιτιδαδεν είναι και πολυ ευκολο για μια γυναικα να γνωρισει ετσι απλα αντρες απο εδω μεσα απο το πουθενα,δεν ξερεις ο αλλος πόσο άρρωστος ειναι!
τι θες να με δειρεις λοιπον?![]()
εγώ τα ξέρω όλα μωρή και θα σε ξεμπροστιάσωδεν ειναι θεμα εισιτηρίων ειναι και αλλες υποχρεώσεις λιγο πιο επιτακτικές τις οποίες δεν μπορώ να αναφέρω στο θρεντακι για ευνόητους λογους. Εξαλλου τα εισιτηρια με την ραιαν πλεον ειναι της πλακας, πιο φτηνα απο λεωφορείο.
και εχω και ενα πουτσο να να τα λεμε και αυταεγώ τα ξέρω όλα μωρή και θα σε ξεμπροστιάσω
Λοιπόν παιδιά την έχω δει στο skype. Είναι μια πολύ όμορφη έκφυλη δικηγορίνα.
κυκλοφορεί στο σπίτι με τα εσώρουχα. Το στήθος της δεν κρατιέται με τίποτα, Pamela Anderson ένα πράμα.
κωλάρα για τρελά πουτσοσκάμπιλα, μαλί ξανθό μέχρι τη μέση. Μάτια γκριζοπράσινα και χείλη για τσιμπούκια.
Άλλο να σας τα λέω και άλλα να τη δείτε. Και μας το παίζει μυξοπαρθένα εδώ.
νικ οταν λες δεν κρατιεται με τιποτα θες να πεις κανει παρκε στο πατωμα ?εγώ τα ξέρω όλα μωρή και θα σε ξεμπροστιάσω
Λοιπόν παιδιά την έχω δει στο skype. Είναι μια πολύ όμορφη έκφυλη δικηγορίνα.
κυκλοφορεί στο σπίτι με τα εσώρουχα. Το στήθος της δεν κρατιέται με τίποτα, Pamela Anderson ένα πράμα.
κωλάρα για τρελά πουτσοσκάμπιλα, μαλί ξανθό μέχρι τη μέση. Μάτια γκριζοπράσινα και χείλη για τσιμπούκια.
Άλλο να σας τα λέω και άλλα να τη δείτε. Και μας το παίζει μυξοπαρθένα εδώ.
όχι ρε, έτσι και πεταχτεί η ρόγα από το σουτιέν στο έβγαλε το ματινικ οταν λες δεν κρατιεται με τιποτα θες να πεις κανει παρκε στο πατωμα ?
ναι το ξέχασακαι εχω και ενα πουτσο να να τα λεμε και αυτα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αμα σε ξανακαλεσει στο σκαιπ κανε μου εκτροπη να παρω ματιναι το ξέχασα
έχει και δονητή τεράστιο, είναι λέρα σας λέω μην την βλέπετε έτσι
ναι το ξέχασα
έχει και δονητή τεράστιο, είναι λέρα σας λέω μην την βλέπετε έτσι