erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
το εβαλα στον ποπο για να σιγουρευτωτολμησε ο υδραργυρος να πλησιασει την αμασχαλη σου?![]()
το εβαλα στον ποπο για να σιγουρευτωτολμησε ο υδραργυρος να πλησιασει την αμασχαλη σου?![]()
δεν θυμαμαι ειχα πυρετοΉταν θερμόμετρο με ραβδώσεις?
δεν βρηκες το σωστο κολαουζο που θα προετοιμασει το κωλαρακι σου για το καβλι του νικτο εβαλα στον ποπο για να σιγουρευτω![]()
τι λες καλε?για ψάξου!τι ειναι το κολαουζο; και αφου δεν υπάρχουν θερμόμετρα με ραβδώσεις τι μου λετε![]()
κατι του λεπτου υπάρχουν ηλεκτρονικα και κατι παιδικά και κατι παλια με υδραργυρο που δεν πολυβγαινουν τωρατι λες καλε?για ψάξου!
και κάποια με ραβδώσεις!κατι του λεπτου υπάρχουν ηλεκτρονικα και κατι παιδικά και κατι παλια με υδραργυρο που δεν πολυβγαινουν τωρα
40 χτύπησα μωρή και ούτε ένα τρίψιμο δεν ήρθες να μου κάνειςπαντως εχω παθει και εγω αμυγδαλιτιδα καποτε και ειχα υψηλον πυρετον..
αν ημουν αθηνα θα ρχομουν ομως. :S40 χτύπησα μωρή και ούτε ένα τρίψιμο δεν ήρθες να μου κάνεις
αλλά που θα πάει δεν θα γυρίσει ο τροχός?
θα ζητάς μπούτσο και δεν θα στον δίνω![]()
σου κάνω τα εισιτηρια,ερχεσαι????αν ημουν αθηνα θα ρχομουν ομως. :S
Εγω θυμάμαι που πονούσε ο λαιμός μου και ο πυρετός ηταν πολύ άσχημος και νομιζα θα πεθάνω. Δεν μπορούσα να καταπιώ ουτε το σαλιο μου. Ξέρω τι περασε ο νικ αν και λογικα δεν θα ήταν τοσο χαλιακαι κάποια με ραβδώσεις!
οταν θα ρθεις αθηνα θα φροντισω να μαι περδικι δεν επιθυμω επισκεψεις απο σενα για εντριβεςαν ημουν αθηνα θα ρχομουν ομως. :S
πιο χάλια δεν γινόταν, το σάλιο το έφτυναΕγω θυμάμαι που πονούσε ο λαιμός μου και ο πυρετός ηταν πολύ άσχημος και νομιζα θα πεθάνω. Δεν μπορούσα να καταπιώ ουτε το σαλιο μου. Ξέρω τι περασε ο νικ αν και λογικα δεν θα ήταν τοσο χαλια
δεν ειναι θεμα εισιτηρίων ειναι και αλλες υποχρεώσεις λιγο πιο επιτακτικές τις οποίες δεν μπορώ να αναφέρω στο θρεντακι για ευνόητους λογους. Εξαλλου τα εισιτηρια με την ραιαν πλεον ειναι της πλακας, πιο φτηνα απο λεωφορείο.σου κάνω τα εισιτηρια,ερχεσαι????
μου διναν και μια αλλη μαλακια για να ξεπριστει η αμυγδαληπιο χάλια δεν γινόταν, το σάλιο το έφτυνα
ακόμη πονάω μετά από αντιβίωση 3 ημέρες
οταν θα ρθω αθηνα να φροντισεις να εχεις φυγει στο εξωτερικο..οταν θα ρθεις αθηνα θα φροντισω να μαι περδικι δεν επιθυμω επισκεψεις απο σενα για εντριβες![]()