brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.278
- Πόντοι
- 2.606
ειναι αυτο που λενε αυτος θα παθει μπροθτατιτιδα στο φαρυγγαπάει να τελειώσει και το κρατάει

ειναι αυτο που λενε αυτος θα παθει μπροθτατιτιδα στο φαρυγγαπάει να τελειώσει και το κρατάει
Αν θες να σου λυθει η απορία,στειλε τηλεφωνο και ερχομαι
δεν ξέρω!ρώτα τους,εγω πάντως έρχομαι!εχω επιλογη απο τιμημενους η μονο εσυ προσφερεις σε θειτσες σαν και του λογου μου![]()
καλως τον Μποκα.Καλησπερα.![]()
brabus να σε κάνω φίλο?ειναι αυτο που λενε αυτος θα παθει μπροθτατιτιδα στο φαρυγγα![]()
φτου σου μωρή και σε είχα και σε υπόληψηΔεν ενδιαφερομαι αλλα ειπα να ρωτηξω να δω αν εισαι στα τελευταια σου μην σε χασουμε σε ψαχνουν τα κοριστια στο θρεντ και εχω να λεω τα τελευταια σου λογια για την παρηγορια![]()
βρεθηκε ηρωας να με γαμησει παιδια. Για να Μην λακισεις τελευταια στιγμη ομως θα σου στειλω ενα συμφωνητικο να υπογραψεις πρωταδεν ξέρω!ρώτα τους,εγω πάντως έρχομαι!
οτι θες απλα μην μου ζητησεις φεισμπουκι δεν εχωbrabus να σε κάνω φίλο?
σωραίος!!!
φτου σου μωρή και σε είχα και σε υπόληψη
ούτε εγω!οτι θες απλα μην μου ζητησεις φεισμπουκι δεν εχω![]()
οποτε στου μπρο εισαι και συ ε θα σε βρωούτε εγω!
μια μαλακία εχω για να παίρνω μάτι πουτανάκια και να μιλάω με τον bro!
και να με βρείς?οποτε στου μπρο εισαι και συ ε θα σε βρω![]()
ντιπ θροτι δεν μπορώ να κάνω με τίποτααμυγδαλιτιδα ειναι αυτο που σου κλεινει ο λαιμος και δεν περναει τιποτις; :o Δεν θελω να με εχεις σε υποληψη. Στα τεσσερα προτιμω![]()
γιατι ο νικ τι εχει ; χαχαχαχαχαχαχακαι να με βρείς?
ουε φωτο εχω,ουτε ασχολούμαι...
σου λεω κάτι πουτανακια έχω να καυλαντίζω και με τον Νικ που μιλάμε!!
βρεθηκε ηρωας να με γαμησει παιδια. Για να Μην λακισεις τελευταια στιγμη ομως θα σου στειλω ενα συμφωνητικο να υπογραψεις πρωτα![]()
γιατί μωρή με παρακολουθείς?οποτε στου μπρο εισαι και συ ε θα σε βρω![]()
περίεργο .. είσαι ο μονος εκπλήσσομαιΚαι εγω ερχομαι. Αλλα με μενα να ξερεις οτιθα εχεις εκφυλο και ανωμαλο γαμησι. Γουσταρω να σε ντυσω σαν φτηνιαρα πορνη με μινι, διχτυωτο καλσον, ψηλοτακουνες μποτες και να σε γαμησω με μισος.
τολμησε ο υδραργυρος να πλησιασει την αμασχαλη σου?παντως εχω παθει και εγω αμυγδαλιτιδα καποτε και ειχα υψηλον πυρετον..