Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 941K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Η έρι εχει δίκιο από κει κυρίως προκύπτει η άρνηση εξου και η έκφραση " τα φιλια τα κρατάει για τον ... γκόμενο ".
Άς πούμε πως αποτελεί πιθανόν το " τελευταίο καταφύγιο " συναισθήματος ή έστω απόπειρα για κατι τέτοιο .

Σέβομαι την εμπειρία σας αλλά I beg to differ.
Περισσότερα δεν θέλω και δεν μπορώ να πω. Αυτά που λέω δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου.
Λοιπόν ακούμε τον κ. brabus67.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.181
Πόντοι
2.606
εποχη λιγο μετα το τηλεπαιχνιδι μπαρ,παικτρια φιλη μου δουλευε σε γνωστο μπαρ στο καλλιμαρμαρο και παω ενα βραδυ να την δω μονος ,μου λεει ελα απο την αλλη πλευρα της μπαρας να κατσεις με μια φιλη μου .με παρκαρει διπλα σε μια πολυ ωραια πενηνταρα ισως και κατιπαραπανω αλλα πολυ ωραια γυναικα και ντυμενη πλας αξεσουαρ αλα γκραντε υπερπαραγωγη.μου λεει ειναι παντρεμενη  τεκνατζου χωσου ,το λοιπον γινομαστε γκολ κι οι δυο κανονικα,φευγουμε μαζι  κατα τις 5 το πρωι της λεω που παμε μου λεει με πετας στο αμαξι δεν βρηκα παρκιν εδω και το παρκαρα καπου πριν το υγεια( :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:)το λοιπον στην διαδρομη απο το μαγαζι μεχρι και λιγο πριν το υγεια που ειναι στην κηφησιας και περιπου 10 πλας χιλιομετρα απο το μαγαζι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  οδηγω με το ενα χερι μονιμα στο βυζι της και στο πραμα της εναλαξ περνωντας ολα μα ολα τα φαναρια χωρις να σταματησω σε κανενα κοκκινο .σταματαμε σε ενα παρκακι πλατεια μικρη κατι τετοιο μου λεει εδω ειμαι .παω να την φιλησω πρωτη φορα και μου λεει οχι δεν φιλω ουτε τον αντρα μου στο στομα( :S :S :S :S :S :S :S :S),εγω παγωτο,ξεπερνω το σοκ και τελικα δινω μια πιπα με τα χιλια ζορια γιατι δεν μου σηκωνοταν απ το πιομα.την αφηνω φευγω και μετα απο λιγες εκατονταδες μετρα κανω το πρωτο σοβαρο τροχαιο της ζωης μου χωρις να παθω τιποτα ουτε γρατζουνια αλλα στελνοντας για παλιοσιδερα το αμαξι αυτα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
2010 δηλαδης και η φιλη σου ηταν ο λορετζο και οι φιλοι για παντα χαχααχαχχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Επίσης ελπίζω ότι όλοι έχετε διαβάσει την κριτική του κ. Φανούρη Τζούρα < Μπορεί να βρίσκονται παντού >. Είναι συγκλονιστική και μπράβο του που το χειρίζεται τόσο ψύχραιμα και γράφει τόσο αποστασιοποιημένα. Έστειλα και σχετικό σχόλιο, το οποίο φαντάζομαι θα αναρτηθεί σε λίγο.
Οποιος δεν την διάβασε, να την διαβάσει.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.181
Πόντοι
2.606
Επίσης ελπίζω ότι όλοι έχετε διαβάσει την κριτική του κ. Φανούρη Τζούρα < Μπορεί να βρίσκονται παντού >. Είναι συγκλονιστική και μπράβο του που το χειρίζεται τόσο ψύχραιμα και γράφει τόσο αποστασιοποιημένα. Έστειλα και σχετικό σχόλιο, το οποίο φαντάζομαι θα αναρτηθεί σε λίγο.
εγω θα το φιληκω το βρωμομουνακι ακαποτα και μετα θα παρω την θεραπεια του μαρη  :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
εγω θα το φιληκω το βρωμομουνακι ακαποτα και μετα θα παρω την θεραπεια του μαρη  :2funny:

Σεις ονειρεύεσθε αλλά η κα. 'Εριναλ προφανώς αναπαύεται από τις μάχες που έδωσε με τους αιώνιους εχθρούς της.
Οταν όμως σας πρότεινε πεολειχία, σεις ποιήσατε την νήσσαν και εξακολουθείτε να την ποιείτε.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.815
Πόντοι
35.668
+1 Και μπράβο στον Φανούρη Τζούρα που αντιστέκεται στα ακάποτα.
Στην τελευταία μου κριτική στο Παρίσι(Je m'en fous) αναφέρω κ περιστατικό όπου η γκόμενα άρπαξε τον πούτσο μου κ πήγε να τον βάλει ακάποτα μέσα της  :tickedoff:
www.bourdela.com/city-tours/girls/alexa-ru/]http://www.bourdela.com/city-tours/girls/alexa-ru/[/url]

Μπράβο σε όλα τα παιδιά που αντιστέκονται μιας και γνωρίζουμε πόσοι ανώμαλοι κυκλοφορούνε που επιζητούνε ακάποτο σεξ με επαγγελματία  :idiot:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
+1 Και μπράβο στον Φανούρη Τζούρα που αντιστέκεται στα ακάποτα.
Στην τελευταία μου κριτική στο Παρίσι(Je m'en fous) αναφέρω κ περιστατικό όπου η γκόμενα άρπαξε τον πούτσο μου κ πήγε να τον βάλει ακάποτα μέσα της  :tickedoff:
www.bourdela.com/city-tours/girls/alexa-ru/]http://www.bourdela.com/city-tours/girls/alexa-ru/[/url]

Μπράβο σε όλα τα παιδιά που αντιστέκονται μιας και γνωρίζουμε πόσοι ανώμαλοι κυκλοφορούνε που επιζητούνε ακάποτο σεξ με επαγγελματία  :idiot:

Το κακό είναι ότι όλοι εμείς και το εννοώ... όλοι εμείς ούτε καν το διανοούμεθα. Δυστυχώς υπάρχουν όμως αρκετοί, που το ζητούν και λίγοι που επειδή < πάσχουν > το επιδιώκουν για να μεταδώσουν την ασθένεια.
Έτσι για να μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.
Εγώ πραγματικά θαύμασα τον κ. Φανούρη για τον τρόπο, που μας το γνωστοποίησε. Χωρίς υστερίες, χωρίς βρισιές, χωρίς λαϊκισμούς.
Πρέπει να είναι εξαιρετικός άνθρωπος!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom