Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 941K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ερι πολυ καλο το κείμενο σου και με ουσία τουλάχιστον στη γενική άποψη .
Περί εργαζομένων αστο μη το πιάσουμε θα πάμε σε πολύ δύσβατα "μονοπάτια ".
Ενδιαφέροντα μεν δύσκολα δε .

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Είναι πολύ εξιδανικευμένο αλλά δε σας κατηγορώ αφού δεν τις γνωρίζετε τις εργαζόμενες.
οι περισσότερες από αυτές είναι πολύ σκληρές και καθίστανται ή επιδιώνκουν να γίνουν ανίκανες ν΄ αγαπήσουν. Μπορεί να επιλέξουν να ζήσουν με κάποιο και στην πορεία να νιώσουν οικειότητα, συντροφικότητα ή και σεβασμό ακόμη αλλά αγάπη ... όχι.
Λίγες δε δίνουν φιλιά και μάλλον σιχαίνονται. Δεν υπα΄ρχει βαθύτερη αιτιολογία.
σιχαιονται να φιλησουν και δεν σιχαινονται να βαλουν τον πουτσο του καθενος στο στομα τους; κάτι δεν μου λετε σωστα..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Αγαπητέ μου φίλε μπλιζ γνωρίζετε  στη ζωή σας πολλές και πολλούς ανεξαρτήτως επαγγέλματος που μπορούν κυρίως αλλα και αξίζουν ν αγαπήσουν και ν αγαπηθούν ;
Ένα ναι ή ένα οχι θα μου αρκούσε σαν απάντηση .

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
σιχαιονται να φιλησουν και δεν σιχαινονται να βαλουν τον πουτσο του καθενος στο στομα τους; κάτι δεν μου λετε σωστα..

Στη πεολειχία είναι συνηθισμένες από μικρές. Στα φιλιά όχι.
Ξέρετε στην ενδοοικογενειακή σεξουαλική κακοποίηση ή στους [ σχεδόν ] βιασμούς δεν δίνονται φιλιά...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Αγαπητέ μου φίλε μπλιζ γνωρίζετε  στη ζωή σας πολλές και πολλούς ανεξαρτήτως επαγγέλματος που μπορούν κυρίως αλλα και αξίζουν ν αγαπήσουν και ν αγαπηθούν ;
Ένα ναι ηπ ένα οχι θα μου αρκούσε σαν απάντηση .

Όχι
Η γνώμη μου είναι όμως ότι οι συγκεκριμένες εξασκούν τον εαυτό τους να απέχει από το άθλημα της αγάπης / έρωτα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.181
Πόντοι
2.606
Μπορώ να στο εξηγήσω εγω νικ. Το φιλί σημειολογικά είναι η υπέρτατη μορφή ρομαντικού έρωτα. Ακόμα και στην παγκόσμια λογοτεχνία και τέχνη γενικότερα αντανακλά την πρωτόλεια επαφή μετά την οπτική, και έτσι δικαίως αποτελεί τον αυτοκράτορα της σαρκικής επαφής. Από το  κολασμένο φιλί του Αδάμ και της Εύας κάτω από το δέντρο του παραδείσου, που απέδωσε ζωγραφικά ο Salvador Viniegra, William Blake, ερχόμαστε να συναντήσουμε το αγνό αλλά παθιασμένο, αποχαιρετιστήριο φιλί του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας στο μπαλκόνι των Καπουλέτων με ζωγραφικούς πίνακες των Frank Bernard Dicksee, Francesco Hayez, Julius Kronberg ..
θα μπορούσα να γράψω περισσότερα αλλα η ουσία είναι ότι το φιλί αντιπροσωπεύει στα μάτια των γυναικων την ουσία του έρωτα και την συμπυκνώνει πιθανόν σε αυτό το άγγιγμα των χειλιών που εσένα σου φαίνεται επουσιώδες.
Όταν λοιπόν είσαι ιερόδουλη προσπαθείς, υποθέτω, να κρατήσεις για τον εαυτό σου ένα ψύγμα απο την ουσία του έρωτα, μιας και η εργασία σου ευτελίζει τον έρωτα και τον ρομαντισμό και τον κουρελιάζει σε τέτοιο σημείο που χάνεται η μαγεία και η χαρά του. Μεγάλο τίμημα και δύσκολο. Έτσι προσπαθείς να κρατήσεις τον έρωτα μέσα στο φιλί. Αυτό νομίζω. Γιαυτό δεν το δίνεις. Σαν ενα μπουκάλι εξαιρετικού κρασιού που διατηρείς για μια ιδιαιτερη στιγμη.
αν δεν τα χεις κοπιαρει απο καπου τα πες καλα θα σου κατσω με ακαποτο φιλι  :tooth:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Στη πεολειχία είναι συνηθισμένες από μικρές. Στα φιλιά όχι.
Ξέρετε στην ενδοοικογενειακή σεξουαλική κακοποίηση ή στους [ σχεδόν ] βιασμούς δεν δίνονται φιλιά...
Ναι το γνωρίζω.. θεωρείτε δηλαδη οτι η αρνηση τους, σε οσες, γιατι γενικα προσφανως δεν γινεται σε ολες, ειναι γιατι σιχαινονται το σαλιο αλλα οχι το σπερμα οχι την απλυσια οχι το πουτσο οχι ολοκληρο το υπολοιπο σωμα για να μην πω τιποτις χειροτερο..  :rolleyes:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Όχι
Η γνώμη μου είναι όμως ότι οι συγκεκριμένες εξασκούν τον εαυτό τους να απέχει από το άθλημα της αγάπης / έρωτα.
υπάρχουν κι αλλού εξασκημενες κι εξασκημένοι στο "σπορ " αυτο .
Αν θέλετε δείτε την εξαίρετη γαλλική ταινία "μια καρδια το χειμώνα " και θα καταλάβετε .

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Ναι το γνωρίζω.. θεωρείτε δηλαδη οτι η αρνηση τους, σε οσες, γιατι γενικα προσφανως δεν γινεται σε ολες, ειναι γιατι σιχαινονται το σαλιο αλλα οχι το σπερμα οχι την απλυσια οχι το πουτσο οχι ολοκληρο το υπολοιπο σωμα για να μην πω τιποτις χειροτερο..  :rolleyes:

Θα μιλήσω σε προσωπικό επίπεδο αφού για μένα ξέρω.
Θεωρώ ότι αυτές που συναντώ εγώ και στις τιμές που τις συναντώ, είναι όλες καθαρές και όλες απαιτούν πριν από την συνεύρεση να κάνεις μπάνιο και πολλές φορές σε παρακολουθούν την ώρα του μπάνιου για να μη λουφάρεις ευαίσθητα σημεία και τα αφήσεις άπλυτα και πολλές κάνουν μπάνιο μαζί σου όχι γιατί τους αρέσει αλλά για να επιβλέψουν το πλύσιμο του πελάτη.
Στο σάλιο δεν μπορούν να κάνουν και πολλά ούτε στη γεύση του στόματος του κάθε ένα μας.
Αυτά ως γενικός κανόνας. Ισως υπάρχουν και εξαιρέσεις.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
σιγα μην με ελεγχουν αν πλενω τα ευαισθητα σημεια καλά...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.181
Πόντοι
2.606
παιδια εχω οιστρο τελευταια συγγραφικο και ιστορια σχετικη να την εριξω?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Η έρι εχει δίκιο από κει κυρίως προκύπτει η άρνηση εξου και η έκφραση " τα φιλια τα κρατάει για τον ... γκόμενο ".
Άς πούμε πως αποτελεί πιθανόν το " τελευταίο καταφύγιο " συναισθήματος ή έστω απόπειρα για κατι τέτοιο .

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.181
Πόντοι
2.606
μην φοβαστε δεν θα δειρω καμια αυτη την φορα  :2funny:
ξεκινω να γραφω

OP
OP